ataturk universitesi

merhaba tüm atatürklülere oradan mezun biri olarak herkese selam

slm millet ben erdem, inşaat mühendisliğinden son sınıfdayım. milleti buraya beklerim. konu açan arkadaşım lütfen konu girişinin biraz renlşendirirmisin.

hanedan_logo.gif

ataturk.jpg

univ0sj.jpg

20080718121844_atauni1.jpg

20080718121844_atauni_er1.jpg

ataunili ler eller havaya bakıymmm

erzurum21.JPG

Arkadaslar bnm diğer bi tercihimde atatrk ünv. oraların ortamı nasıl?

kampüs ortamı çok güzel, şehir ortamıda fena değil en azından tarihi mekanları var gezmek için ve kış sporu yapabilirsin. eskisi kadarda kış olmuyor artık. bence öğrenci olabileceğin çok güzel bi okul

oo tebrık ederım aheng, cok güzel bi üniversite gercekten görebıleceın en güzel kampüse sahip.. =) sen eski anatomi binasındasındır eczacılıgın yanında =) benim ablam da şuan orda intörn oldu bu sene cok şükür çift dikiş giderek :)

semih diyarbakırlı var anatomici cok şeker o yaaa.... yurttamı kalıyorsun.. ben 4 yıl 7.kız yurdunda kaldım =) hemen girişteki sağ mavi yurt =)....

bende arkeoloji i.ö başlıcam bu sene hayırlısıyla

selam arkadaşlar bende bu sene gsf yi kazandım.. orada okuyan yada yeni mezun arakdaşlar biz ciklere biraz okuldan bahsedebilir mi? ortam nasıldır, şehirde yaşamanın zorlukları kolaylıkları, mesela meshur kısı falan:) ben izmirden geliyorum mesela :) okulda siyasi muhabbetler var mı? acıkcası geçmişte ata uni. ile ilgili bu konuda pek hoş şeyler duymamıştım, sonradan cok azaldığını soylediler şimdi ne alemdedir?

bilgi paylaştıkça çoğalır yahu hadi bakayım eskiler :)

oo tebrık ederım aheng, cok güzel bi üniversite gercekten görebıleceın en güzel kampüse sahip.. =) sen eski anatomi binasındasındır eczacılıgın yanında =) benim ablam da şuan orda intörn oldu bu sene cok şükür çift dikiş giderek :)

semih diyarbakırlı var anatomici cok şeker o yaaa.... yurttamı kalıyorsun.. ben 4 yıl 7.kız yurdunda kaldım =) hemen girişteki sağ mavi yurt =)....

waLLa ben 3. yurtta kalcam tıpcıları direk ora atıyolarmısta 2011 yenilemesi var 1 deyim yaw hocalar saqlam biz direk hastanedeyiz fakültede tadilat var tsk ederim yaw kucuk sehir tam ogrenci icin ... bakıcaz artık zor falanda qorduqun qibi siteye qircek vakitte cok =) saqol bu arada ablanada bakındımda bulamadım =) biraz cevre gerekli =)

bende eğitim fakültesi ama yoncalıktan yerleşkeden.
çay içmeye bekleriz eski ceza evine=))

Herkese Selam.Ben de bu yıl mezun oldum peyzaj mimarlığından.nasıl bitti 4 yıl anlayamadım.

selam kardeş öyle oluyor bazı şeyler bitince tatlanıyor

Bende Sınıf Öğretmenliği 1. sınıftayım herkese selam olsun

selamlar bende elektrık-elektronik mühendisliği 2.sınıf :)

Geri