Atatürk'e Büyük Hakaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bildigimi soylerim riyakarligida sevmem.
Masallah bu ulkede herkes sozde Ataturkcu!
icraata geldimi yan yatti camura batti politikasi hak getire.
Bence Ataturku bu sekil sevmeyin,onun gosterdigi hedeflerde ilerleyin.
Kuru kuruya kurban olayim,sen kalkta ben yatayim demekle sadece cem yilmaza rakip olursunuz.
Hadi size kolay gelsin,belki bu sekilde birileri sesinizi duyar!

Vatanını ,milletini,cumhuriyetini seven Atatürkçüdür,Atatürk'e hakaret cumhuriyete vatana millete yapılan hakarettir...
Atatürk' ü ne kadar sevdiğimizi,onun ilke ve inkilaplarına ne kadar değer verdiğimizi,sen ölçecek kapasitede değilsin.
cumhuriyet, vatan, millet aşkı başkadır sen anlayamazsın.

Ben bildigimi soylerim riyakarligida sevmem.
Masallah bu ulkede herkes sozde Ataturkcu!
icraata geldimi yan yatti camura batti politikasi hak getire.
Bence Ataturku bu sekil sevmeyin,onun gosterdigi hedeflerde ilerleyin.
Kuru kuruya kurban olayim,sen kalkta ben yatayim demekle sadece cem yilmaza rakip olursunuz.
Hadi size kolay gelsin,belki bu sekilde birileri sesinizi duyar!

Birader Atatürk tarafından bir yaran mı var?

Sen önce Atatürk e saygı göster ondan sonra çık burda akıL hocaLığı yap..

Kuru kuruya,körü körüne birşeye bağLanan veya 7/24 gaza geLen biriLeri varsa onLarı görüyoruz zaten..Sende bunLarın nadide bir örneğisin..

Kimse bu konuşmaLarını mazur göremez.Kimse bu forumda Atatürk ü ve atatürkçü insanLarı eLeştiri adı aLtında hakaret edemez..AnLıyor musun?

AkLın sıra keLime oyunLarı yaparak eLeştiri yapıyorum diyorsun.Bir sorunun varsa çık açıkça söyLe biz de sana güzeL bir iLaç yazaLım!..

Gaza geLerek akLında oLuşturduğun düşünceLeri akLından siL at veya bu saçma konuşmaLarını burda yapma !..Burası cumhuriyet ve atatürk değerLerini yitirmiş veya beLLi bir sapLantı içerisine girmiş bir forum değiL..

bildiqin ve düşüncen acık net!

kimmiş sözde Atatürkçü? açık açık yazar mısın? bas iftirayı git. iftiralarınız pislikten öteye gi-de-mez!!!

cem yılmaza ne rakibi olalım? sen kimsin ki bizi ona rakip gösteriosun? yazdıkca batıosun...

bizim sesimiz Tüm Dünya'ya Atatürk Sayesinde duyruldu! senin sesin cılız kalmış... yazık...

Tabiki bildigim vede dusuncem net olacak!
Ben Onuncu yil marsi okumaynan,cocuklara andimiz ezberletilip,ulkenin dort bir yanina heykel dikilerek Ataturkcu olunamayacagindan bahsediyorum.
Bu gun bakiyorsunuz sozde Ataturku sevmeyen yok!
Chp zaten Ataturk`culugu kimseye birakmiyor,Mhp desen ha keza,digerleride ayni sekilde herkes bir sekilde Ataturku seviyor.
Artik bu sevginin olcusu ne ise yillardir onuda cozmus degiliz.
Aslinda herkes biliyor isin ozunude Ataturk sadece bir zirh nasil olsa bir dokunulmazligi var!
Her halti isle sonrada gec arkasina sigin.
Su an senin yaptigin gibi hemen banlamakla tehtid ediliyoruz.:)
istikbal goklerdedir sozu Ataturke aittir.
Hadi bakalim 1 asir olmus neredeyse bu sozu soyleyeli Ataturk.
Bir o kadarda ismet pasa ve sozde Ataturkculer iktidarda kalmis.
Neden kendi ucagimizi roketimizi uzay mekigimizi yapamamisiz?
Siz gonderdinizde yoksa bizlerin sakalina,sacina,bas ortusune,camisine,takkesinemi takildida dustu bu teknolojileriniz?
Birakin bu La Fontain`den masallarida birazicik bazi seylerle yuzlesmeyi deneyin.
Yoksa bende sizinen bir olayim aynisini soyleyeyim.
Vay serefsiz seni prof yapanin,oldumu rahatladimi?

Ben Onuncu yil marsi okumaynan,cocuklara andimiz ezberletilip,ulkenin dort bir yanina heykel dikilerek Ataturkcu olunamayacagindan bahsediyorum.
Bu gun bakiyorsunuz sozde Ataturku sevmeyen yok!

cahilliğe bakar mısın? Bizi istiklal marşımız da andımız da onuncu yıl marsımızda bu vatana bu millete bu ülkeye baqlılıqımızı simgeler! Heykeller dikilmesi andımızın söylenmesi gibi şeylerden gocunuosan susucaksın birader! Okullarda cocuklara istiklal marsımızı söyletmessek andımızı söyletmessek Atatürk'ü tannıtmassak nerde kaldı vatana millete baqlılık!!! sen kimsin ya!

Chp zaten Ataturk`culugu kimseye birakmiyor,Mhp desen ha keza,digerleride ayni sekilde herkes bir sekilde Ataturku seviyor.
Artik bu sevginin olcusu ne ise yillardir onuda cozmus degiliz.
Aslinda herkes biliyor isin ozunude Ataturk sadece bir zirh nasil olsa bir dokunulmazligi var!
Her halti isle sonrada gec arkasina sigin.

Atatürk'ü sevmiosan sus, ölçüsü seni ve senin gibileri ilgilendirmez! Atatürk'e dokunulmazlıqın kanunu değiştirsek küfür edersiniz siz. sizin beyniniz bu kadar... Atatürk olmasa sen suan surda konusabilio olcak mıydın? Senin anlayısınla baskanın anlayısı aynı... protesto yok, olursa al içeri... kısacası suraya getiricem lafı; Suanda bu forumda konusabiliosan Atatürk'ün getirdiği demokrasi sayesinde konusabiliosun, hakaret etmediqin sürece eleştiri dozun yukselmedikçe sana qimse mudahale etmez! Ama senin anlayısın yer alsaydı suanda su forumda coktan banlanmıstın bir çok uye de sana küfürleri yaqdırmıstı.

bunların farkında mısın?

Kimsenin arkasına sıqındıqımız yok! Düşüncelerimiz açık net! buqun bizi sözde Atatürkçü diye nitelendiren iftiracıların iftiraları pislikten öteye gidemez! biçim içimizdeki sevgi sayqı belli... it sürüsü gibi saldırmıyoruz kimseye! saldıranlarda acık net ortada!

Su an senin yaptigin gibi hemen banlamakla tehtid ediliyoruz.:)

tehtit etmiyorum. hakaret edersen eleştiri dozunu aşarsan barındırmam seni burda diye acık acık söylüyorum... daha ne dememi bekliosun?

istikbal goklerdedir sozu Ataturke aittir.
Hadi bakalim 1 asir olmus neredeyse bu sozu soyleyeli Ataturk.
Bir o kadarda ismet pasa ve sozde Ataturkculer iktidarda kalmis.
Neden kendi ucagimizi roketimizi uzay mekigimizi yapamamisiz?
Siz gonderdinizde yoksa bizlerin sakalina,sacina,bas ortusune,camisine,takkesinemi takildida dustu bu teknolojileriniz?
Birakin bu La Fontain`den masallarida birazicik bazi seylerle yuzlesmeyi deneyin.

Bunu git Ankara'da ki zamanın tayyare fabrikasını ABD yüzünden kapatıp traktör fabrikasına cevirene sor bize değil. Bu ülkenin teknolojisi ne sakala ne cibbeye takılır, hurafeden öte olamadıkları gibi teknolojiyi de benimsemezler... Ayrıca bas örtüsü cami gibi seyleri bu konuya karıstırma! Atatürkçüleri din düşmanı ilan etme! bu hakkında yok! herkes hürdür! Dindarıda kapalısınında coqunun içinde Atatürk sevgisi vardır! bu karalamayı yapmaya yüzünün olmaması gerekirken haddini aşmaya devam etme!

Yoksa bende sizinen bir olayim aynisini soyleyeyim.
Vay serefsiz seni prof yapanin,oldumu rahatladimi?

önceki msjında ben riyakarlık yapmam diosun yani iki yüzlü deilim diosun, bu msjında da seni tanımıs olduk...

Sana kimse o gerizekalı herife bunları de demio. Bişeylerden rahatsızsan eğer susup oturmasını bileceksin! bilmiosan oturturlar!

Tek okumakla olmuyor eşeklik baki kalıyor işte.
Hainler bu aralar çok konuşur oldular,ne kadar çok nankör,kanı bozuk varmış meğer aramızda.

İki şeye sinir oluyorum.

1. Atarük'ü göklere çıkararak onu kusursuz ve insan üstü gibi gösterenlere,

2. Atatürk'ü saygısızca eleştirenlere.

Eleştirebilirsin ama bunu öküzce ve o insanı aşağılayarak değil, sana göre yanlış birşey vardır söylersin. Kısaca ben sana Prof olamazsın demedim vs vs.

Atatürk dediya Laiklik diye
Din Allah ile kul arasındadır
Devlet işlerine dini karıştırmamak lazım
Din vicdan meselesidir diye
Bu beyni fazla basmayan şahsiyetler Atatürkü ondan sevmezler
Ama bilmezlerki Atatürk olmasaydı şu anda dinleride hıristiyandı

Neyzen Tevfik' ait şiir aşağıda üstüne alınan alınsın

Esir iken mümkün müdür ibadet..?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden..
Dinindende soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma..
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan gene çıkardın amma..
Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz.

vahdettin i yere göğe sığdıramayanlar aşağıdaki linkteki konuyu bi zahmet okusunlar.

http://www.hackhell.com/turk-ve-dunya-tarihi/706034-gizli-belgelerde-onlar-icin-ne-yaziyordu.html

belge koyuyoruz okumaktan acizler,ondan sonra çıkıp konuşurlar,kimi savunduklarını bile bilmezler.

eğer bi önderi başka milletten insanlarda o önderdeki başarıyı görebildiyse,kendi ülkemizdeki insanlar göremiyorsa bunun tek bir sebebi vardır,o da görmek istememeleridir.

neden görmek istemedikleri de gayet açık,atatürk laikliği getirdi diye,vahdettin i sorgusuz sualsiz neden sevdiklerini de söylemiyim artık.

biri kaçmış diğeri vatan ı kurtarmak için mücadele etmiş.

ondan sonra vahdettin yandaşları birde çıkıp vatanseverlikten bahsederler.

böle kişilerin vatanseverliğinden,vatana bağlılığından şüphe ederim.

Ben orda bulunsam bu adamı harbi harbi döverdim.Prof mrof malın teki tarihten haberi yok.Hangi Tarih kitabına baksan ATATÜRK'ÜN muhteşem yeteneklerinden bahseder.Onun hayatı hakkın gerekli bilgiyi verir.Bu malda çikmiş en iyi bildiğimiz şeyi redediyor..

be adi ser..siz, o adam diye bahsettiğin Atatürk sayesinde babanın kim olduğunu biliyosun!!!

İki şeye sinir oluyorum.

1. Atarük'ü göklere çıkararak onu kusursuz ve insan üstü gibi gösterenlere,

2. Atatürk'ü saygısızca eleştirenlere.

Eleştirebilirsin ama bunu öküzce ve o insanı aşağılayarak değil, sana göre yanlış birşey vardır söylersin. Kısaca ben sana Prof olamazsın demedim vs vs.

Bu her ikisini de yapmayan tipe ne deniyor peki?

ILımLı Atatürkçü mü?

Her ikisini de yapmayana doğru yapıyor denir.

Bu konuda NeCcko haklidir, bazi sahislari insanlarin gozlerinde buyutmesi, yuceltip tanrilastirmasi gercekten yasadigimiz durumlardan birisi..

Ataturk'e boyle bagli insanlar var.. Ama tartisamayiz dogru mu yanlis mi diye.. Tartisan insanlar da ya Fetullah'a bu seviyede bagli, ya Recepcigime ayni seviyede bagli insanlar..

Hristiyanlikta 3 cesit Hz.Isa kavrami vardir. Birinde O'nun insan oldugunu kabul ederler, digerinde Tanrinin oglu oldugunu..

3. secenek iste O'nun peygamber oldugunu lakin aslinda Allah'in diger kullarindan bir farki olmadigini kabul ederler..

Bu Islamiyet'tede mevcut bir durum..

Simdi olayin dini tarafindan cikip laik ve objektif bakmaya calisayim..

Ayni durum Almanya'da yasak olmasina ragmen hala Hitler'e hayranlik besleyen insanlarin bazilarinda da, ya da Kuba'da Che'yi tanrilastiran insanlarda da mevcut..

Bir insani gozumuzde buyutmek hepimizin dogasinda var. Biz buna abstraction(Gercek dunyadan soyutlama) diyoruz..

Normal oldugunu kabul ettikleri anda sanki butun buyusu bozulacakmis gibi dusunurler, oysa ki oyle degildir. Ataturk siradan bir Osmanli Kumandani iken, cogunluktan daha cesur cikip ulkeyi Ingilizlere vermek yerine, bagimsiz olmasi icin cabalamis bir sahsiyet.. Gercekten ustun ozellikleri yokmu, tabiki var.. Ama benim bildigim Ataturk ucamiyor, tupsuz 200 metreye dalis yapamiyor, veya tek kursunla 20 dusman askerini olduremiyor.

Bence insanlar biraz daha elestiriye acik olsun..

Ama soyle bir durum da mevcut..

ATAMIZIN ELESTIRILECEK BIR TARAFINI BEN GOREMIYORUM!

Bu konuda NeCcko haklidir, bazi sahislari insanlarin gozlerinde buyutmesi, yuceltip tanrilastirmasi gercekten yasadigimiz durumlardan birisi..

Ataturk'e boyle bagli insanlar var.. Ama tartisamayiz dogru mu yanlis mi diye.. Tartisan insanlar da ya Fetullah'a bu seviyede bagli, ya Recepcigime ayni seviyede bagli insanlar..

Hristiyanlikta 3 cesit Hz.Isa kavrami vardir. Birinde O'nun insan oldugunu kabul ederler, digerinde Tanrinin oglu oldugunu..

3. secenek iste O'nun peygamber oldugunu lakin aslinda Allah'in diger kullarindan bir farki olmadigini kabul ederler..

Bu Islamiyet'tede mevcut bir durum..

Simdi olayin dini tarafindan cikip laik ve objektif bakmaya calisayim..

Ayni durum Almanya'da yasak olmasina ragmen hala Hitler'e hayranlik besleyen insanlarin bazilarinda da, ya da Kuba'da Che'yi tanrilastiran insanlarda da mevcut..

Bir insani gozumuzde buyutmek hepimizin dogasinda var. Biz buna abstraction(Gercek dunyadan soyutlama) diyoruz..

Normal oldugunu kabul ettikleri anda sanki butun buyusu bozulacakmis gibi dusunurler, oysa ki oyle degildir. Ataturk siradan bir Osmanli Kumandani iken, cogunluktan daha cesur cikip ulkeyi Ingilizlere vermek yerine, bagimsiz olmasi icin cabalamis bir sahsiyet.. Gercekten ustun ozellikleri yokmu, tabiki var.. Ama benim bildigim Ataturk ucamiyor, tupsuz 200 metreye dalis yapamiyor, veya tek kursunla 20 dusman askerini olduremiyor.

Bence insanlar biraz daha elestiriye acik olsun..

Ama soyle bir durum da mevcut..

ATAMIZIN ELESTIRILECEK BIR TARAFINI BEN GOREMIYORUM!

caqlarcım Atatürk'ü eleştirenlere karşı yada hakaret eden şahsiyetlere karsı Atatürk'ü savunurken bizi puta taparlarmış gibi gösterip millete provokasyon yapıyorlar ; ) Atatürk'ü bos insanlardan öqrenceklerine adam gibi kaynaklardan öqrensinler arastırsınlar : ))

Biz dioruz ki sizin beyninizi yıkamıslar gercekler bunlar ama o geri kafalılar dio ki hayır gercekler bunlar...

ama farkında deiller ki bunu yaparken bile Atatürk'e hakaret ediolar : )) ondan sonra ben ne dedim ayaklarına yatarlar, düşünce özqürlüqüne yatarlar... hade lan ordan..!

Bir insanın önce atatürk ü sevmeyi ya da ona oLan saygısını gösterip; ondan sonra Atatürk ü tabiri caizse gökLere çıkanLarı eLeştirmesi gerekmez mi?

Ya da Atatürk keLimesini Atarük oLarak yazdıktan sonra düzeLtmesi gerekmez mi?

Boş boş muhabbetLer yapıyorsunuz burda..

GüzeL bir atasözümüz vardır;

Sorma kişinin asLını, sohbetinden beLLidir..

hiç merak etmesinler yakın bir zamanda aynen ırak gibi israil yada abd gelir ıraklılara yapdıklarının aynısını onun ailesinede yaparlar tabi kurunun yanında yaşda yanar ama işde ne diyelim böyle bir zihniyete diyecek bişey yok amerikadan birileri fetva veriyo onlarda konuşuyo ordumuzda dinliyo yuh orda ki onu dinliyen ailelere ne diyem yazık ya o kadar şehidin kemikleri sızlamışdır ve o savaşa hazireti peygamber efendimiz bile gelmişdir mekkede peygamber efendimizi bekleyen birisi anlatmışdır çanakkale savaşına peygamberimizin geldigini uyan türk evladı gitmesin vatan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri