Atatürk!..

BunLarın bütün sıkıntıLarı ; o yıLLardaki birLik ve beraberLiğin tekrar hatırLanacak oLmasıdır .Tek vücut oLduğumuzun hatırLanacak oLması , Halkın ATATÜRK sevgisinin birkez daha pekişecek oLmasıdır.

Dinsiz diye Lanse ettikLeri ATATÜRK'ün fiLmde ALLAH'ım sen bana yardım et diye ALLAH'a dua etmesiden , Namaz kıLmaya gitmesindendir bir yerLerinin tavana vuruşu.

O öLdükten sonra onun ardından kalbine sıkacak kadar onu sevenLerin oLduğunun tekrar hatırLatıLmasıdır gocundukLarı.

Ne mutLu ona ki , onu gerçekten seven ve iLkeLerine bağLı Türk GençLiği herşeyin farkında.

Biz Atatürk GençLiği oLarak Atatürk DevrimLerinin Sonuna kadar bekçisiyiz.

Ata'm sana bağlıyız, bağlı kalacağımıza yemin ederim....şu an saptırılan ilkelerin; tekrar istikametine girecektir....

Sahip çıkamadık....kem gözlü, bet yüzlülere bıraktık.ama tekrardan sana döneceğiz...yemin ederim....rahat uyu!..........

Herkez anlamaz bu demeci çünkü onlar sadece önüne bakar

Dogru herzaman dogrudur onlar için şartlar ne olursa olsun

Ama zeki insanlar bilirki doğrular çevre ve zamana göre değişiklik gösterebilir

bu ülkede rojin isimleri koymaya kalkanlar acilim sacilim sevdasina düsenlere cevap
artik
her sirada her okul siralarinda yeni dogan cocuklarimiza Yahya Kemal mustafa kemal isimlerini koymamiz gerektigini düsünüyorum binlerce Rojine karsi milyonlarca Mustafa Yahya Kemal ler geliyor unutmasinlar nice KAZIM Karabekirler dogacak bundan sonrada devam edecek unutmasinlar acilimcilarr

Geri