Atatürk Yaşasaydı Bugün Ne Yapardı

Yav bırakın olsaydı olmasaydı...
Yok Kardeşim yok...
Sen ne yapabilirsin ona bak...

Haklısın doğru olanıda bu zaten Türk gençliği olarak biz onun ilke ve inkilaplarını düşüncelerini çağdaş ve
demokratik toplum anlayışını yaşatabiliyormuyuz biz den sonra gelecek kuşaklara aktarabiliyormuyuz ona bakmamız gerek :goz:

yaşasaydı ne yardı tahmin edebiliyorum ... Fakat huzuru ilahide mahkeme-i kübrada neyapar nasıl hesab verir onu bilemem

yaşasaydı ne yardı tahmin edebiliyorum ... Fakat huzuru ilahide mahkeme-i kübrada neyapar nasıl hesab verir onu bilemem

vatan hainlerine gereken cezayı verdiği için
ordu devlet millet düşmanlarına gereken cezayı verdiği için
bu milletin anasının babasının belli doğmasını sağladığı için
dinini özgürce yaşamasını sağladığı için
dilini özgürce kullanmasını sağladığı için
merak etme
hesap sormazlardı
asıl O'nu hayatta iken bu kadar uğraştıran
ve hakkın rahmetine kavuştuktan yıllar sonra bile
hala arkasından
şerefsizce adice kahpece onursuzca konuşan
ne idüğü belirsiz omurgasızlar nasıl hesap verir onlar düşünsünler
...

Ataturk bugun yasasaydı eger herseyı gormezden gelırdi bence Ve bu zamana kadar lıderlerın yaptıgı butun yanlısları zekasıyla kapatır , yenı bır vatana yaratırdı bu dunyaya kafa tutarak (Amerıkadan korkmayarak )

Atatürk yaşasaydı eğer yapacağı ilk iş

Sağlığında kendisine yalakalık yapıpta ölümünü fırsat bilerek paraların üzerinden atatürk ün resmini kaldırtıpta kendi resimlerini koyan

Devlet dairelerinden Atatütürk ün resizlerini kaldırtıpta kendi resimleri koyan

atatürk düşmanlarını ipe gönderirdi

Yazıyı biraz okudum
Atatürk olsaydı nemi yapardı
Atatürkün arkasına sığınıp ben Atatürkçüyüm diyenlerin kesedi diye düşünüyorum
Saygılar

En gerçekçi haliyle; "ismet inönü'nün emekli olmasından günümüze kadar 50 küsür defa kalp krizi geçirir, 2 darbe ve bir muhtıra dönemlerinde olmak üzere 3 kere de ölmüş olurdu bu kalp krizleri neticesinde... (ya da her türk vatandaşı gibi o da artık hiçbirşeye şaşırmaz hale gelirdi)"
Yine de yaşıyor olsa, en çok üzüleceği şey; bıraktığı mirasa adamakıllı sahip çıkılamayıp, hala kendisinin 128 yaşındaki halinden medet umulması olurdu herhalde...

Geri