Atatürk silüeti dağa yansımış .Süper manzara

Xardoss

New member
Reaction score
0
Dün Haberlerde gördümde verildiyse af Ola :vur

Ardahan'ın Damal ilçesine bağlı Yukarı Gündeş köyünde, Karadağlar eteğine yansıyan Atatürk silueti bu yıl da görülmeye başladı.

Haziran ve temmuz aylarında her gün saat 18.00 ile 18.10 arasında Karadağ eteğine yansıyan Atatürk'ün siluetini izlemek için çevre il ve ilçelerden insanlar, Damal'a gelmeye başladılar.

Karadağ eteklerine yansıyan silueti izleyenler, yansımayı ''Doğa mucizesi'' değerlendiriyorlar. Damal ilçesinde 1995 yılından bu yana siluetin en iyi izlendiği dönem haziran ayı sonu ile temmuz ayının ilk günlerinde ''Atatürk'ün
İzinde Gölgesi'nde Damal Şenlikleri'' düzenleniyor.

ataturksilueti.jpg

:saskin :saskin :saskin :saskin dostum hayretler içindeyim ya..

inanılmaz bi görüntü..teşekkürler

Geçen gün gazetede görmüştüm şahane bi olay ,izmirde yamanlardağında da buna benzer bir tepe var fakat gölgelenme ile belli olmuyo tepeye bakış açınız doğru olursa yakalayabiliyorsunuz.

Bu akşam resmi aramayı planlıyordum ayağıma geldi sağolasın

Süpper Bi Olay, Bakakaldım...
Paylaşım İçin Teşekkürler...

muhteşem bi görüntü
ama şu varki O silüet;
Bir ülkeye,o ülkenin insanlarına ve tüm dünyaya
gölgesini her saniye düşürüyor...

güzel bi enstantene teşekkürler

çok güzel görünüyo ben bide bi fotoğrafta bulutta Atatürk'ün yüzünü görmüştüm

Eger HER YONUYLE ATATURK isimli kitabı alırsanız bunun gibi daha bircok goruntu var...

mantık şu olsa gerek , neden 13 - 14.00 gibi görünmüyor ??? çünkü güneş o sırada tepede :D ama 18.00 gibi güneş battığı için ışık alan bölgelerin gölgesi de silüeti oluşturuyor :D gerçekten mükemmel bir olay

Geri