Atatürk sevgileri bu kadar!

Yeter Artık Atatürk'ü Kirli Emellerinize Alet Etmekten Bıkmadınız mı?
Sahte Dinciler Son Günlerde Atatürk ismi Ağızlarından Düşmez Oldu.

bütün peygamberler namaz kılardımı demek istiyorsun yoksa sadece bir peygamber vardı oda namaz kılardımı demek istiyorsun?

her kavme peygamber gönderildiği yalanmı?

namaz kılmış kaç peygamber olduğunu biliyormusun?

peygamber ocağı demek namaz kılınan yer demek değildir.

halka hizmet hakka hizmettir kimki halkına hizmet içindeyse hakka hizmet ediyordur.

ibadet etmek yanlız namaz kılmak oruç tutup hacca gitmekle olmaz

OKUMAKTA İBADETTİR (Peygamber okumuyormuydu?)
ÇALIŞIP HELAL KAZANMAKTA İBADETTİR (Peygamber haramzedemiydi çalışmıyormuydu?)
Temizlikte ibadettir
HALKA HİZMETTE İBADETTİR HALKINI KORUMAKTA İBADETTİR
AHLAKLI OLMAK ÖRNEK İNSAN OLMAKTA İBADETTİR

İbadeti namaza indirgersen islamı küçük düşürürsün
ilk emir OKU dur namaza gelene kadar bir çok ibadet vardır Kuranı tersinden değil başından okuyun ''OKU !''

Ankebût Sûresinin 45 . Ayetinde
(Ey Muhammed!) Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayasızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah’ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah yaptıklarınızı biliyor.

Neml Sûresinin 2,3 . Ayetinde
Kur’an, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve ahirete de kesin olarak inanan mü’minler için bir hidayet rehberi ve bir müjdedir

Tevbe(*) Sûresinin 71 . Ayetinde
Mü’min erkekler ve mü’min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır. İyiliği emreder, kötülükten alıkoyarlar. Namazı dosdoğru kılar, zekâtı verirler. Allah’a ve Resûlüne itaat ederler. İşte bunlara Allah merhamet edecektir. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir

Nisâ(*) Sûresinin 102 . Ayetinde
(Ey Muhammed!) Cephede sen de onların (mü’minlerin) arasında bulunup da onlara namaz kıldırdığın vakit, içlerinden bir kısmı seninle beraber namaza dursun. Silahlarını da yanlarına alsınlar. Bunlar secdeye vardıklarında (bir rekat kıldıklarında) arkanıza (düşman karşısına) geçsinler. Sonra o namaz kılmamış olan diğer kısım gelsin, seninle beraber kılsınlar ve ihtiyatlı bulunsunlar, silahlarını yanlarına alsınlar. İnkar edenler arzu ederler ki, silahlarınızdan ve eşyanızdan bir gafil olsanız da size ani bir baskın yapsalar. Yağmurdan zahmet çekerseniz, ya da hasta olursanız, silahlarınızı bırakmanızda size bir beis yoktur. Bununla birlikte ihtiyatlı olun (tedbirinizi alın). Şüphesiz Allah inkarcılara alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.27

Yûnus Sûresinin 87 . Ayetinde
Mûsâ’ya ve kardeşine, “Kavminiz için Mısır’da (sığınak olarak) evler hazırlayın ve evlerinizi namaz kılınacak yerler yapın. Namazı dosdoğru kılın. Mü’minleri müjdele” diye vahyettik

Âl-i İmrân(*) Sûresinin 39 . Ayetinde
Zekeriya mabedde namaz kılarken melekler ona, “Allah sana, kendisinden gelen bir kelimeyi (İsa’yı) doğrulayıcı, efendi, nefsine hakim ve salihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler” diye seslendiler.

http://www.diyanet.gov.tr/kuran/result.asp?ayet=namaz&Submit.x=12&Submit.y=15&offset=70

Daha Dün Affedersiniz Atatürk'ün tuvaletini bile eleştiren biri kalkıp Atatürk'ü savunuyor... sizce bu yalakalı değilde ney ??? ayrıca bi sorum daha var... Neden Sadece Ergenekoncuların böyle yok yazıları kayıtları ortada böyle birinin videosunu sözlerini kaideye almıyor...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1100346101852&ref=mf

nedir bu acaba bana açıklık getirsin...???

Mustafa Balbay'ın en küçücük bişey'inde ortalığı koparan Yandaş yobaz medya bunları neden yayınlamıyor neden söz bile etmiyor???

SAYGILARIMLA..

Ankebût Sûresinin 45 . Ayetinde
(Ey Muhammed!) Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayasızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah’ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah yaptıklarınızı biliyor.

Neml Sûresinin 2,3 . Ayetinde
Kur’an, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve ahirete de kesin olarak inanan mü’minler için bir hidayet rehberi ve bir müjdedir

Tevbe(*) Sûresinin 71 . Ayetinde
Mü’min erkekler ve mü’min kadınlar birbirlerinin dostlarıdır. İyiliği emreder, kötülükten alıkoyarlar. Namazı dosdoğru kılar, zekâtı verirler. Allah’a ve Resûlüne itaat ederler. İşte bunlara Allah merhamet edecektir. Şüphesiz Allah mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir

Nisâ(*) Sûresinin 102 . Ayetinde
(Ey Muhammed!) Cephede sen de onların (mü’minlerin) arasında bulunup da onlara namaz kıldırdığın vakit, içlerinden bir kısmı seninle beraber namaza dursun. Silahlarını da yanlarına alsınlar. Bunlar secdeye vardıklarında (bir rekat kıldıklarında) arkanıza (düşman karşısına) geçsinler. Sonra o namaz kılmamış olan diğer kısım gelsin, seninle beraber kılsınlar ve ihtiyatlı bulunsunlar, silahlarını yanlarına alsınlar. İnkar edenler arzu ederler ki, silahlarınızdan ve eşyanızdan bir gafil olsanız da size ani bir baskın yapsalar. Yağmurdan zahmet çekerseniz, ya da hasta olursanız, silahlarınızı bırakmanızda size bir beis yoktur. Bununla birlikte ihtiyatlı olun (tedbirinizi alın). Şüphesiz Allah inkarcılara alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.27

Yûnus Sûresinin 87 . Ayetinde
Mûsâ’ya ve kardeşine, “Kavminiz için Mısır’da (sığınak olarak) evler hazırlayın ve evlerinizi namaz kılınacak yerler yapın. Namazı dosdoğru kılın. Mü’minleri müjdele” diye vahyettik

Âl-i İmrân(*) Sûresinin 39 . Ayetinde
Zekeriya mabedde namaz kılarken melekler ona, “Allah sana, kendisinden gelen bir kelimeyi (İsa’yı) doğrulayıcı, efendi, nefsine hakim ve salihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler” diye seslendiler.

http://www.diyanet.gov.tr/kuran/result.asp?ayet=namaz&Submit.x=12&Submit.y=15&offset=70

namaz kelimesi farsçadır ve kuranda namaz kelimesi yoktur salat kelimesi vardır salatın türkçe karşılığı DUADIR.

Ayetlerin çevirisine farsça ''namaz'' kelimesi kullanılarak yapılması düpedüz çarpıtmadır .

alıntı' Alıntı:
-diğer bir hususta şudur kuranda arapça olan bir kelimenin(ki bu ayetlerde sıkça geçmektedir) çevirisinin namaz olarak tercümesidir ,aslında bilinçli bir çarpıtma oldğu görülecektir.. kuranda namaz olarak geçen kelimenin asli çevirisi salat tır .. bu kelimenin türkçe karşılığı dua,anmak ,zikir etmektir ki günümüzdeki sunnilerin kıldığı namazla hiç bir ilgsinin olmadığı görülecektir

-namazın sürekli tekrarı üzerine kurulan beden hareketlerinin kökleri itibarıyle cahliye dönemi arap putperstlerin ayin rütüellerine benziyor olması oldukça tuhaftır.. bu sürekli bir birini tekrar eden beden hareketleri mutlaka putperest ayinlerini izleyenler olmuşsa benzzerlik görülecektir .. mekkede benzer beden ayinleri islamiyetten önce putlara karşı yapıldığı biliniyor

-son noktada namazda bu tekrar rutüelleri içinde kuranda okunan surelerdir namaz boyunca bu ayet ve sureler sürekli okunur.. Allahın insanlar için göndermiş olduğu ders alıp yol edinmelerine yardımcı olacak ayetlerin namaz içinde tekrardan allaha ibadet olarak gönderilmesi tuhaf değilmi ?
arkadaşlar bu ve bunun gibi nedenler ortaya koyuyorki kurandaki namazın gerçek anlamının salat olduğu ve bir şeklinin şemalinin olmadığı salatında anmak dua etmek söyleşmek manasına geldiği kimi gerçeklerken yorumu siz sağduyulu canlara bırakıyorum..
alıntıdır
.
..............................................

Atatürk'e sevgileri bu kadar! & Sahte Atatürkçüler
Eğer sen buna çarpıtma diyorsan ben biLemem.Çartpıtma tamamen değiştirmedir.
Burda sadece başLık değişik anLam aynı anLam.
Ayrıca Nevwawe gerekLi görürse değiştirir.

ben sadece sen çarpıtıyorsun demedim ki ..haberin kaynağı fındık kadar şeyi çarpıtıp İŞTE ATATÜRK SEVGİLERİ gibi saçma çarpıtma halde vermiş haberi hadi ben onada bisey demiyorum .sende tutmuşsun kaynağın yaptığı bu hatayı dahada ileri götürüp sahte atatürkcüler diye çarpıtmışsın ..bide çarpıtma bumu falan diyorsun .etme eyleme :)

normalde baslığı pek değiştirmeyen bir insan olarak bana sadece o baslığı neden değiştirdiğini izah edermisin .neden sadece bu konuyu değiştin .amacın nedir açıklamasını bekliyorum .yada samanyolu neden şok sözler vs şeklimde değilde işte bunlar der gibi dalga geçer gibi vermişte sende buna ortak olmaya çalışmışsın .izah ette görelim gerçek niyetinin çarpıtma amacı tasıyıp tasımadığını ...

bana kelime oyunu oynama arkadaşım .5 yaşındaki insan değil karşındaki insanlar

Arkadaşlar lütfen birbirimize karşı kişisel yorumlardan vaz geçip konular hakkında yorumlar yapalım.

namaz kelimesi farsçadır ve kuranda namaz kelimesi yoktur salat kelimesi vardır salatın türkçe karşılığı DUADIR.

Ayetlerin çevirisine farsça ''namaz'' kelimesi kullanılarak yapılması düpedüz çarpıtmadır .

..............................................

Arkadaşım bence bilmediğin sularda yüzüyorsun, istediğine inanır,istediğine inanmazsın ama en azından mübarek Kur'an'a iftira atma,

Bakara(*) Sûresi

125 - Hani, biz Kâbe’yi insanlara toplantı ve güven yeri kılmıştık. Siz de Makam-ı İbrahim’den27 kendinize bir namaz yeri edinin. İbrahim ve İsmail’e şöyle emretmiştik: “Tavaf edenler, kendini ibadete verenler, rukû ve secde edenler için evimi (Kâbe’yi) tertemiz tutun.”

Gördüğün gibi burada rukü ve secde edenler diyor, eğer hiç namaz kılan birini gördüysen namazın kıyam(ayakta durmak),rukü ve secde etmek olarak ifa edilir.

ben sadece sen çarpıtıyorsun demedim ki ..haberin kaynağı fındık kadar şeyi çarpıtıp İŞTE ATATÜRK SEVGİLERİ gibi saçma çarpıtma halde vermiş haberi hadi ben onada bisey demiyorum .sende tutmuşsun kaynağın yaptığı bu hatayı dahada ileri götürüp sahte atatürkcüler diye çarpıtmışsın ..bide çarpıtma bumu falan diyorsun .etme eyleme :)

normalde baslığı pek değiştirmeyen bir insan olarak bana sadece o baslığı neden değiştirdiğini izah edermisin .neden sadece bu konuyu değiştin .amacın nedir açıklamasını bekliyorum .yada samanyolu neden şok sözler vs şeklimde değilde işte bunlar der gibi dalga geçer gibi vermişte sende buna ortak olmaya çalışmışsın .izah ette görelim gerçek niyetinin çarpıtma amacı tasıyıp tasımadığını ...

bana kelime oyunu oynama arkadaşım .5 yaşındaki insan değil karşındaki insanlar

İzah edeyim sahte Atatürkçü oLdukLarı İçin :goz:
Bu kadar basit...
Benim yazdığım 3 tane cümleyi anLamıyorsun ve keLime oyunu diyorsan ben biLemem :goz:
Ayrıca buraya daha fazla yorum yapmayacağım,
Konu ikiLi sohbete dönmeye başLadı,Eğer takıLdığın bir yer oLursa
PM'den uLaşırsın ;)

İzah edeyim sahte Atatürkçü oLdukLarı İçin :goz:
Bu kadar basit...
Benim yazdığım 3 tane cümleyi anLamıyorsun ve keLime oyunu diyorsan ben biLemem :goz:
Ayrıca buraya daha fazla yorum yapmayacağım,
Konu ikiLi sohbete dönmeye başLadı,Eğer takıLdığın bir yer oLursa
PM'den uLaşırsın ;)

kardeş sahte atatürkcüde vardır sahte yobaz dincilerde .günümüzde herseyin sahtesi çakması var .çakma kahramanlar bile var bazı ülkelerin başında malesef

bu olayda geçen şaka bunları anca samanyolu zihniyetine göre sahte atatürkçü yapar .inandırıcı gelmez bu kanalın ve yandaşlarının yayınları ve yazıları .yani samanyolu orda geçen şakayla karısık bir olayı ki hakaret yok bisey yok ki sözde atatürkün değilmiş sonuç itibarı ile :) yani herseyi bildiğini söyleyen fethullahcılar bu sözün kime ait olduğunu bilmiyor yada doğruluğunu teyit etmeden habermi yapıyor .hadi onlar çamuru atıp çekiliyorlar işin içinden de işte sonra siz böyle ne desek ne desek traş olduğu ortaya çıktı en iyisi burdan tartışmayı keselim konuştukça batıyoz bari özelden devam edelim de bu durum insanların içinde yaşanmasın derdine düşüyorsunuz sonra ...

zaman ve samanyolu zihniyeti haber yaparken önce atatürkün sözümü değilmi yaptıkları haberin altı ne üstü ne bi araştırsın da haber diye koysun kendi yayınlarına .böyle hem kendilerini hemde onlara güvenip yazılarını buraya ekleyen sizleri küçük düşürüyorlar .zor durumda bırakıyorlar ..

size tavsiyem hemen her yalana kanmayın hadi samanyolunun niyeti belli de siz bu dümene gelmeyin bence .dikkat edin biraz .

benimde son mesajımdı sizi dikkat etmeye davet edeyim dedim son mesajımda .anlaştık şimdi herhalde :goz:

diline doladığın samanyolu ve zaman türündeki yayınlardan başka güvenilir kaynakmı var da biz bilmiyoruz.. haberin kaynağıda haberede söz söylemek için bol bol fadime şahin yayını yapan,haydar dümen ayarı tv programları çıkartan doğan medyası olmalıki inanılır olsun değilmi? fadime şahin dosyası diye aylarca inanan insanların kafasına vuran malum kartelciler,şimdilerin ergenkonunda görülüyorki kalkancılarıda fadimeleride kendileri ayarlamış.. bize neyi ispatlıyorsun üstteki kardeş...

ERGENEKON cıkarı nerede ıse orada tabı burada ERGENEKON u savunan '' BAYKALI '' unutmayalım

ERGENEKON davası goruldugunden berı teror olayları azaldı yanı Ataturkcuyuz dıyolar sor Ataturk ılkelerını sayamaz 3 ten sonrası ne bılmuodur ....

ERGENEKON cıkarı nerede ıse orada tabı burada ERGENEKON u savunan '' BAYKALI '' unutmayalım

ERGENEKON davası goruldugunden berı teror olayları azaldı yanı Ataturkcuyuz dıyolar sor Ataturk ılkelerını sayamaz 3 ten sonrası ne bılmuodur ....

Recep Tayyip Erdoğan:"Ben Ergenekon Savcısıyım.." :goz::goz::goz::goz:

bu ülkede arkadaşlar ben şuyum buyum diyen herkesin peşine takılan insanlarımızda kabahat önemli olan insanların yaptıklarına bakmak laflarına deği............l aynası iştir kişinin lafına bakılmaz.....

Geri