Atatürk meğer kahraman değilmiş

1990 llı yılların başlarında Can Dündar'ın ''''SARI ZEYBEK''' adlı ATATÜRK'ün son 300 gününün anlatıldığı belgeseli seyreden bir arkadaşım ertesi günü bana '''''Vay be demek ATATÜRK de bir insanmış''''' dedi.
Ben bundan şunu anladım; Demek ki arkadaşım bu güne kadar ATATÜRK 'ü bir fani insan olarak değerlendirmemiş. Çeşitli etkiler altında kalarak onu insan üstü bir varlık olarak görmüş.

Evet arkadaşlar ATATÜRK' te etiyle kemiğiyle, yanlışlarıyla ve doğrularıyla bir insandı(r).
Mesajdaki belirtildiği gibi bir şeyler söylemiş olabilir. Bunun sebebi ise farklıdır, sadece kullanılan kelimelerde aramamak lazım. Bunları söyledikten sonraki yaptıklarına bakalım
.

Bu gün bush un söylediklerine bakarsak dünyanın en iyi en demokratik, insan haklarına saygılı biri olarak düşünmemiz gerekir. Fakat hiç te öyle biri değildir. Bush bugün ''''Ben Türkiyeyi ve Türkleri çok seviyorum, İslamiyet en yüce dindir, bütün müslümanlar benim kardeşimdir '''''' dese, bu cumlesi ile bush Türk ve Müslüman dostu mu olacak. Irak'a demokrasi götürüyoruz diye girip Irakı sömürmüyorlar mı?

Bu gün ATATÜRK' ü küçültmeye çalışanların hepsin de bir kıskançlık vardır. Bir çıkar çatışması vardır. Eğer MUSTAFA KEMAL ATATÜRK gibi birisi İngiltere, Fransa, Almanya, Amerika da çıksaydı, onlar onu İLAH yaparlardı.

ATATÜRK emperyalistlerin tekerine çomak sokan bir adamdır. Bu gün bile ATATÜRK' ÜN düşünceleri emperyalistlerin KABUSUDUR. bu sebeple Kemalizmi gözden düşürmeye çalışmaktadırlar.
Arkadaşlar doğrusuyla, yanlışıyla, Mustafa Kemal ATATÜRK bu ülkenin kurucusudur, kahramanıdır. Ata'nın yanlışı baraka kadar ise doğruları gökdelenler gibidir. Bu nedenle vatanını seven her Türk gencinin görevi ATATÜRK'e ve kurduğu CUMHURİYETİNE sahip çıkmaktır. Bu görevi yerine getirirken de her türlü oyuna karşı uyanık olmak zorundadır.

Ne mutlu bana ATATÜRK gibi bir önderim olduğu için.
:clap:clap:clap
[/SIZE]

Yani O zaman Şu başlığı düzgün birşey koy'da insanlar yanlış anlamasın... Aynen Türk Medyası gibisin he !!

evet sıradan bi fani ama biraz fazla zeki bu kitabı yazana göre =)

hala şu zamanda bile atatürk konuşulup aranıyorsa
artık üstünlüğünü ve devasa insancıllığını kabul etmek gerekir,
bükemediğin bileği öpeceksin

Oda bir insandıki sağlık sorunları nedeniyle(kendine teşke daha çok dikkat etseydi) aramızdan ayrıldı.Zaten eğer fani olmasaydı bugüne kadar yaşar bu ülkeninde şu anki hali farklı olurdu.

ATATÜRK Türk milletine Allah ın bir lutfudur..ATAM İZİNDEYİZ

Gereksız......Ataturku Cok Karıtrılmaya baslandı bu tur konulara

Geri