Atatürk, Kemalist değildi!

Hayatımda Bukadar Saçma Sapan Bir Başlık Duyuyorum...Gülmekten Sandalyeden Düşücem :D

Biride çıkmış engin ardıç keskin kalem ama dönek edebiyatçı yazmış :D:D

arkadaşım tek keskin kalem tanıdım hayatım boyunca.. UĞUR MUMCU...

Gelelim Bay Ardıç'a.. Bu kadar çok konuşup nasıl boş konuştuğunu merak ediyorum doğrusu.. O kadar lafın arasında bir tane doğru kelam olur... İşte sende bu yok..

Biride çıkmış engin ardıç keskin kalem ama dönek edebiyatçı yazmış :D:D

arkadaşım tek keskin kalem tanıdım hayatım boyunca.. UĞUR MUMCU...

Gelelim Bay Ardıç'a.. Bu kadar çok konuşup nasıl boş konuştuğunu merak ediyorum doğrusu.. O kadar lafın arasında bir tane doğru kelam olur... İşte sende bu yok..

beyazgelecek_mumcu.jpg

Usta Kalemi Saygıyla Selamlıyoruz...Ayrıca Her Önüne Gelende Keskin Kalem Olmuş Bakıyorum:eek:ha

Peh Dinden Konuşana Bak Sen İlk Önce Merhum Biriyle Dalga Geçmemeyi Öğren Bu Bir

İkinciside Ya Harbiden Neden Atatürke Ve T.C Değer Veren İnsanlara Bukadar Kin Duyuyorsunuz Çok Merak Ediyorum ?

1. olarak İnan öldüğünü bilmiyodum en azından resimden çıkaramadım ama cidden keskin kalem yorumunu görünce hakkında aklımada gelmedi değil yani keskin sirke küpüne zarar hesabı:goz:

2,olarak fazla merak iyi değildir:hhmanD

Peh Dinden Konuşana Bak Sen İlk Önce Merhum Biriyle Dalga Geçmemeyi Öğren Bu Bir

İkinciside Ya Harbiden Neden Atatürke Ve T.C Değer Veren İnsanlara Bukadar Kin Duyuyorsunuz Çok Merak Ediyorum ?

1. olarak İnan öldüğünü bilmiyodum en azından resimden çıkaramadım ama cidden keskin kalem yorumunu görünce hakkında aklımada gelmedi değil yani keskin sirke küpüne zarar hesabı:goz:

Bu soruya cevap verememene şaşırmadım. 2 Ye :D

Dindar Olsan Kişi Hakkında En Azından Böyle Dil Uzatmazdın...Tmm Düşüncelerini Sevmio Olabilirsin...Ama Şunu Hatırla...

Allah Resûlü (s.a.s.), bir gün yoldan bir Yahudi cenazesi geçerken ayağa kalkar. O esnada yanında bulunan bir Sahâbî, “Ya Resûlallah, o Yahudi’dir” der. Nebiler Serveri (s.a.s.) hiç tavrını bozmadan ve yüz çizgilerini değiştirmeden, zamana “dur ve beni dinle” dedirtecek şu cevabı verir: “Ama bir insan!”

Bi ikide mum yakında tam olsun
He bu arada hangi gazetede yazıyor o keskin kalemiyle uğur şu aralar :goz:

Saygısız olduğunun farkındamısın bilmiyorum ama istersen nefretde edebilrsin ama ölünün arkasından dalga geçilmez.. Bu ahlaksıza örnektir..

Vay Allah'ın ayetine apaçık düşmanlık edenler bugün sünnete uymamız konusunda bizleri uyaracak seviyeye gelmişler
Gözlerimden yaşlar aksa yeridir de akmıyo nicedir
Allahualem yavaş yavaş dahada ilerleticez inşallah bu durumunuzu

Bide bana burda edep dersi veren şahsı muhterem Said Nursi'yi hala hayatta falanmı zannetmektesin boş konuşma olsunda hadisleri bile kendinize çekersiniz
Off Hoca Efendi Bitiyorum Şu Lafa Yakında Efendi Hazretleri Falanda Dersiniz Ya Diyosunuzdur :D

Atatürke Adam Deccal Diyor Nabalım Alnındanmı Öpelim Said Kürdiyi

Contry
Ahlak dersini insanların özeline burnunu sokmayı marifet sayan sen ve senin gibilerden alacak kadar çapsızlaşmayız hiçbizaman sen gönlünü ferah tut.
Ölünün arkasından nasıl konuşulacağı konusunda boş nutuk atan sizler Said Nursiyi hala hayatta zannetmektesiniz galiba-ki ben sizin ne denli seviyeli ve ölüye ne denli saygılı olduğunuzu Said nursi hakkındaki yorumlarınızdan az çok hatırlıyor ve bu ikiyüzlülüğünüz için sizleri ciddi manada takdir ediyorum
Yakışır size böyle kolpadan saygı edep edebiyatları

biz Sait Kürdi nin arkasından sadece o ve onun düşüncelerini sevmediğimizi belirtiyoruz.. En azından ben öyle yapıyorum.. AÇıkca söylüyorum.. Sait Kürdi yi sevmiyorum.. Düşüncelerini sevmiyorumm.. Ama senin gibi alay geçmiyorum..

Adam ölmüş Gitmiş Allah Rahmet Eylesin.....Atatürke Dediklerini Söyledik Sadece Ve Sen Bunu Hakaret Olarak Görüyosun

Kişisel çekişmeyi bir tarafa bırakıp konuyla alakalı tartısırmısınız bundan sonraki alakasız mesajlar uyarılmadan silinir konuyu dağıtmayın

engin ardıç köşeyazarı olmuşda Atatürk hakkında yorum yapıyor.

7 senede ne kadar geriye gittiğimizin en güzel göstergesi ...

Geri