Atatürk karikatürü...

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2akej4z.jpg

Anlamlı bi karikatür olduğundan paylaşmak istedim...

Türkiye ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet ile yönetilen laik ve demokratik bir ülkedir. Buna karşı gelmek ya da bu düzeni değiştirmek anayasal bir suçtur.

Not:karikatüdeki cüppeliler Dini kullanıp Atatürk'e zarar vermeye ülkeyi bölmeye çalışan yobazların karikatürüdür.Müslümanlara hakaret etme amaçlı deildir zaten anlayana yani...

Tşk'ler süper olmuş.....

Anlamlı bir karikatür. Analayana. Teşekkürler.

Anlamlıda lafmı harikulade ..

halkımın kafasını neden böyle yerlere çekerler anlamam ki

ordakiler yıkansa peki burdakiler kim ?
34fchmx.jpg

yobazlarla ,gericilerle ; din adamlarını , dinine bağlıları karıştırmamak lazım

ki herşey bir yana değil fikirlerini vs. vs'yi heykelini bile kimse yıkamaz ...

halkımın kafasını neden böyle yerlere çekerle anlamam ki

ordakiler yıkansa peki burdakiler kim ?
34fchmx.jpg

yobazlarla ,gericilerle ; din adamlarını , dinine bağlıları karıştırmamak lazım

ki herşey bir yana değil fikirlerini vs. vs'yi heykelini bile kimse yıkamaz ...

Bu karikatür anlayaha anlamlı zaten...Katikatürde dincilere laf yok anlayana dedigim gibi dini kullanıp Atatürk'e zarar vermeye calısan insanlardan bahsedilio zaten Müslüman olan insan kimseye zarar vermek istemez karikatürdeki cüppeliler dini kullanan yobazlardır.not olarak ekliycem yanlış anlasılmazsın...

Ben karikatürde "cübbesiz" yobazları göremedim. Hani ilerici görünüp, çağdaşım deyip, maskeli; ortaçağ batı karanlığında olup yerinde sayanları. Tabularını ilahlaştıranları, hatasız kul olmaz deyip, tersine yelken açanları ... Asıl yobaz üstünü örten, yüzünü gizleyendir diye düşünüyorum. Her cübbeli müslüman mıdır? Her müslüman yobaz mıdır? Küçük şeyleri ifade adına maksatlı bir çizgiyorum olabilir bu ...

Geri