"Atatürk Kalksa Bunların Hepsini Mezara Gömer"

1400 yıl önceki ölenler üzerinden siyasetide chp yapıyor değilmi?
1400 yıL önce öLenLer Üzerinden Kimsenin Siyaset yaptığı Yok onLarı hatırLayan bi MHP bide BBP var Zaten CHP ciLer biLmez 1400 - 1500 Sene önce yaşananLarı OnLarın biLdiği Sadece Atatürk Ama Nedense Zamanında Bu kadar Ataürk SeviyoLarmışki Türk ParaLarının Üzerinden Atatürkün resimLerini KaLdırdıLar GoogLeda Ufak bi Araştırma Yaparsan İsmet inönünün yaptığı bu Hareketi buLabiLirsin
Link : http://www.tumgazeteler.com/?a=3800188

Atatürke en büyük kötülüğü kemalistler yapıyor..

[VIDEO]anLXfSg5_iU[/VIDEO]

Atatürk bugün kalksa önce bu güruha"Sizin yüzünden burada azap görüyorum burada.Bana yapıştırdığınız "insan üstü" yaftası yüzünden burada Rabbin kim sorusunu cevaplamakta zorlanıyorum" derdi bence

adam olsaydıda anasına sahip çıksaydı.

anası adapazarında çöplerden yiyecek toplayıp geçinen bir kadındır, adapazarı sokaklarında sefilce ölmüştür.

kendiside peygamberliğini ilan etti en son ist/ çavuşbaşında ikamet ediyordu.

hasan mezarcıya rabbini sormayın anasını sorun? anasından haberi olmayanın rabbinden haberi olsa ne olur...

adam olsaydıda anasına sahip çıksaydı.

anası adapazarında çöplerden yiyecek toplayıp geçinen bir kadındır, adapazarı sokaklarında sefilce ölmüştür.

kendiside peygamberliğini ilan etti en son ist/ çavuşbaşında ikamet ediyordu.

hasan mezarcıya rabbini sormayın anasını sorun? anasından haberi olmayanın rabbinden haberi olsa ne olur...

AkLi dengesini yitirmeden önce çok güzel konuLara parmak basmış bir isim...

1400 yıL önce öLenLer Üzerinden Kimsenin Siyaset yaptığı Yok

heeeee bende inandım yaniii geçççç bunları çoluğa çocuğa anlat küçük osmana anlat küçük muhammede anlat onlar inanır sana....

AkLi dengesini yitirmeden önce çok güzel konuLara parmak basmış bir isim...

akli dengesini yitirmeden önce anasına sahip çıkamazmıydı?

sağda solda konuşacağına adam olup anasına sahip çıksaydı.

akli dengesi yerindeyken adam olmayan biriydi zaten adam olsaydı anası sokaklarda sürünürmüydü?

heeeee bende inandım yaniii geçççç bunları çoluğa çocuğa anlat küçük osmana anlat küçük muhammede anlat onlar inanır sana....

Arkadaşım 1400 Sene öncesindeki yaşamış Türk BüyükLerden Bahsetmek Siyaset Yapmak değiLdir OnLarı SaygıyLa GururLa anımsamak onLar üzerinden Siyaset yapmak değiLdir. BiriLeri Sırf BunLar bu kişiLerin Üstünden siyaset Yapıyor DiyecekLer diye Kimse Geçmişteki insanLardan Bahsetmekten Mahrum kaLamaz KaLmamaLı

ya bu atatürkçü arkadaşlar neden atatürk ile din ve eksenli konular üzerinden giriyorlar...
atatürk bir şahıs din bir kavra yaşama biçimi neden bir insanı başka insanla mukayese etmiyorsunuz...
neden atatürk girdiği zaman işin içine hemen çaprazında din düşmanlığı veya dine uzaklık var sizin lügatınızda....

atatürk dine karşı değildi...ama arkasından gelen kendini bilmezler onun gibi güzide bir insanın adını kullanarak dini kendilerine göre düzenlemeye kalkıyorlar

kim söylemişse doğru demiş...
ATATÜRK KALKSA SİZİ TOPRAĞIN YEDİ KAT ALTINA GÖMER.....

ATaTürk kalksa , ilk başta Gericiliği Amaç edinen - Demokrasiyi Araç olarak gören Arap-Ümmetçisi , Arap-Yalakası olanları ilk başta mezara gömer .

AtaTürk kalksa , Cumhuriyet birikimlerini elin Yahudisine - Arabına - Amerikasına - Ab'lisine peşkeş çeken hükümetttekileri Mezara Gömer .

AtaTürk kalksa , Cumhuriyet'e ilke ve Devrimlerine bağlı okullar olan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı okulların Sırf Arazileri Para ediyor diye satan Zihniyeti Mezara Gömer .

AtaTürk kalksa , arap-kürt milliyetçiliğini körükleyenleri Mezara Gömer .

Bunlarıda ben yazayım istedim .

Ya Bırak Arkadaşım bunLarı AKP taraftarı oLmadığım haLde Savunmak Zorunda kaLıyorum öLmüş bir Lider üzerinden siyaseti AKP yapmıyorki CHP yapıyor 80 Senedir. yanLış yazdın herhaLde

Ben Atatürk üzerinden siyaset mi yapılıyor dedim bir daha bakbakayım..
Şu yorum yazmak için yorum yazanlarda yok mu?
Akp taraftarı değilsen akp altında yok olmuşsundur ;)

Atatürk' ün kimi mezara gömeceğini öğrenmek isteyenler aşağıdaki yorumları tekrar tekrar okusunlar..

ATaTürk kalksa , ilk başta Gericiliği Amaç edinen - Demokrasiyi Araç olarak gören Arap-Ümmetçisi , Arap-Yalakası olanları ilk başta mezara gömer .

AtaTürk kalksa , Cumhuriyet birikimlerini elin Yahudisine - Arabına - Amerikasına - Ab'lisine peşkeş çeken hükümetttekileri Mezara Gömer .

AtaTürk kalksa , Cumhuriyet'e ilke ve Devrimlerine bağlı okullar olan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı okulların Sırf Arazileri Para ediyor diye satan Zihniyeti Mezara Gömer .

AtaTürk kalksa , arap-kürt milliyetçiliğini körükleyenleri Mezara Gömer .

Bunlarıda ben yazayım istedim .

Atatürk olsaydı Atatürk karşıtları olarak bilinen denyo takımı olmazdı.
Atatürk' ü yanlış tanıtanların, Atatürk karşıtı olarak tarikat kurup insan söğüşleyenlerin sayesinde bu gizli, zavallı gruplar oluştu..

Geri