"Atatürk Kalksa Bunların Hepsini Mezara Gömer"

VolkaN

Altın Üye
Reaction score
0
Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;ayağım takıl
Erdoğan, Konya'da katıldığı törende yine muhaletete yüklendi, "40 yıldır Türkiye'de bir metre ray döşenmemiş. Biz geldik, biz döşüyoruz. "Atatürkçüyüz" diyorlar. Atatürk kalksa bunların hepsini mezara gömer."

"Git-gel Konya 2,5 saat olsun"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pınarbaşı beldesinde Ankara-Konya hızlı tren projesinin raylarının ilk kaynağı için düğmeye bastı. Burada yapılan törende konuşan Erdoğan, yaklaşık 7 yıl önce iktidara geldiklerinde Türkiye'deki her alan için kendilerine yüksek hedefler belirlediklerini söyledi.

Tayyip Erdoğan belediye başkanı olduğunda İstanbul'un borcunu bitirdi. Bahçeli, senin partin İstanbul'da yüzde kaç oy alıyor? İstanbullu hizmet alıyor, onlarla kucaklaşan bir parti var. İpleri atmakla bir yere varamazsın. Dürüst olalım, gerçekçi olalım. Dürüst olanı alkışlamak da partilere oy kazandırır. Konya^da ilk ray kaynağını yaptık. AK Parti dışındakilerden bir teşekkür duyun. 40 yıldır Türkiye'de bir metre ray döşenmemiş. Biz geldik, biz döşüyoruz. "Atatürkçüyüz" diyorlar. Atatürk kalksa bunların hepsini mezara gömer. İftira atmakla bir yere varamazsınız! Biz dertliyiz. Biz derdi olan bir partiyiz. Durmadan hizmet yolunda yolumuza devam edecağiz. Durmak yok yola devam diyoruz. Bu yolda gece gündüz demeden yürüyeceğiz diyoruz."

"Git-gel Konya 2,5 saat olsun"

kaynak

Atatürk KimLeri Mezara Sokacagını Çok İyi ßiLir Hemde Çok... Siz Merak Etmeyın.. :goz:

ßide Atatürk'ün Adını AgızLarına aLmıyorLar Mı İşte En HiddetLendigim Mevzu ßu oLuyor...

niyee??? sadece birilerinin tapulu sözcüğümü ATATÜRK? başkaları alınca adını ağızlarına telif hakkımı icad ettiniz yoksa.. ben 2 saat bahsedersem kaç para ödemem gerekecek? anlayışa bak ya)) bunu tayyipte der, baykalda der, siyasetin içinde ATATÜRK ile yatıp kalkan hergün defalarca ismi geçen, her politik kulvarda başka kelime bile söyleyemeyen chp den başkası kullanamazmı bu lafı?*

Siz ve sizin gibilere fikrini sormuyoruz.
Bu ülke Atatürk sayesinde varoldu, herkes bunu kafasına yerleştirse iyi eder.
Erdoğan' ı da T:C Anayasasının 2. maddesini okurken görmeye bayılıyorum :D

Siz ve sizin gibilere fikrini sormuyoruz.
Bu ülke Atatürk sayesinde varoldu, herkes bunu kafasına yerleştirse iyi eder.
Erdoğan' ı da T:C Anayasasının 2. maddesini okurken görmeye bayılıyorum :D

bizde sen sorasın diye fikrimizi söylemiyoruz. fikrimizi sunmak için icazette alacak değiliz.evet bu ülke yani türkiye cumhuriyeti onun sayesinde varoldu bundan şüphemizde gocuntumuzda yok ,lakin bu millet 1ooo lerce yıldır var ve yine bu milletin kurduğu cihan imparatorlukları sadece andoludan ibaret değildi. mazinin şanlı sayfalarında anadolu kadar sıkıştırılmış ölçekli sadece han çadırı otağlarımız vardı..gülmek için herşey bahane oluyor nedense bazılarına. siz bayılabilirsiniz mazursunuz ...

İyi demiş başbakan.

Bu arada klon nickle yazılanlara nasıl kızıyorum nasıl kızıyorum.

Atatürkçüyüz diye bağırana,Atatürk üzerinden siyaset yapana değil,
Atatürk'ün temeLLerini attığı binayı katLandırıp taçLandıranLarın destekçisi oLacağız....

herkes aynı fikirde ama tartışıyor şaka gibi =)

ben de buna gülüyorum işte.
Ama sanırım burda mesele Atatürk değil Sağ-Sol. yapmayın arkadaşlar. Tayyip konuşur Baykal cevap verir. sonra Tayyip bi daha konuşur bu böyle gider. Bu siyatsetçiler bu işi çok güzel yapıyo

bizde sen sorasın diye fikrimizi söylemiyoruz. fikrimizi sunmak için icazette alacak değiliz.evet bu ülke yani türkiye cumhuriyeti onun sayesinde varoldu bundan şüphemizde gocuntumuzda yok ,lakin bu millet 1ooo lerce yıldır var ve yine bu milletin kurduğu cihan imparatorlukları sadece andoludan ibaret değildi. mazinin şanlı sayfalarında anadolu kadar sıkıştırılmış ölçekli sadece han çadırı otağlarımız vardı..gülmek için herşey bahane oluyor nedense bazılarına. siz bayılabilirsiniz mazursunuz ...

Arkadaşa katıLıyorum ŞanLı Türk Tarihi Sadece Atatürk Zamanında değiL OsmanLı zamanında 3 kıtaya Hakimdi. O padişahLarı Nedense AtatürkçüLerin Bir çoğu sevmez Ayıptır
Yazıktır Günahtır ...

konuyu nerden nereye taşıdınız helal olsun size. Bu dünyadan bi osman bey bi fatih, bi kanuni bir yavuz ve bir de Atatürk geçmiştir. Hepsi de Türktür Hepsi de Bizim atamızdır.

Ben bu sözü kaç yıldır söylüyorum.
Erdoğan deyince kıymete bindi :D
Doğru sen şekeri alınmış çocuğun annesine gitmesi gibi sürekli git Anayasa mahkemesine
Merak ediyorum o Anayasa mah. üyelerinin süresi dolunca ne yapıcaksın. Sen mi atıyacaksın oraya üyeleri Eyyy Baykal...

Sevgini LafLa değiL yaptıkLarınLa göstereceksin!

Ben Atatürkçüyüm demekLe Atatürkçü oLunmuyor.
Atatürkün iLkeLerini sadece Laik LikLe kısıtLı sananLar war. . .

Sevgini LafLa değiL yaptıkLarınLa göstereceksin!

Ben Atatürkçüyüm demekLe Atatürkçü oLunmuyor.
Atatürkün iLkeLerini sadece Laik LikLe kısıtLı sananLar war. . .

zaten bir tek laikligi anlıyolar onuda yalnıs anlıyolar:)

kafalarına göre laiklik tanımları uyduruyolar Atamızın kastettiği laikligi anlasalar bugün bunları tartısıyor olmazdık ama nerde illa ideolojilrini empoze edecekler bunun içinde herkes (yani vatanını milletini Atasını sevenlerin) zayıf noktasından saldırıp sanki Atatürkçüymüş gibi gözüküyolar sonra bir bir foyaları ortaya cıkıyor=)

Dikkat et Recep ilk önce seni gömebilir....

Loopused hocam çok güzel yazmışsın ellerine sağlık

Hemen Tayyip olarak üzerine alınmışsın.
Gülmem rahatsız etmesin bazıları ağzına yakışmayan kelimeler alıyorlarda ondan.
Biz tarihimizle her zaman övünüyoruz ama bitti. Yaşadığımız topraklara sahip çıkacağız. Bunu yapamayanlar utanmalı değil mi?

ben de buna gülüyorum işte.
Ama sanırım burda mesele Atatürk değil Sağ-Sol. yapmayın arkadaşlar. Tayyip konuşur Baykal cevap verir. sonra Tayyip bi daha konuşur bu böyle gider. Bu siyatsetçiler bu işi çok güzel yapıyo

Mesela Sağ-Solu çoktan aştı.
Olay ölmüş bir lider üzerinde kirli eller buna nasıl ses çıkarmayalım.
Akp geldiği günden beri bunu yapıyor.
Kullandığı maşalar ve yetkilendirdiği insanlar hep Atatürk düşmanı.
İnsan minnetar olduğu bir insan hakkında bu kadar kötü şeyler yapabilir mi? İşte yapan yüzsüzler var..

Hemen Tayyip olarak üzerine alınmışsın.
Gülmem rahatsız etmesin bazıları ağzına yakışmayan kelimeler alıyorlarda ondan.
Biz tarihimizle her zaman övünüyoruz ama bitti. Yaşadığımız topraklara sahip çıkacağız. Bunu yapamayanlar utanmalı değil mi?

Mesela Sağ-Solu çoktan aştı.
Olay ölmüş bir lider üzerinde kirli eller buna nasıl ses çıkarmayalım.
Akp geldiği günden beri bunu yapıyor.
Kullandığı maşalar ve yetkilendirdiği insanlar hep Atatürk düşmanı.
İnsan minnetar olduğu bir insan hakkında bu kadar kötü şeyler yapabilir mi? İşte yapan yüzsüzler var..

Ya Bırak Arkadaşım bunLarı AKP taraftarı oLmadığım haLde Savunmak Zorunda kaLıyorum öLmüş bir Lider üzerinden siyaseti AKP yapmıyorki CHP yapıyor 80 Senedir. yanLış yazdın herhaLde

Geri