Atatürk Fb Li Işte Kanıtı

mehteran19

MAREŞAL
Reaction score
0
out.php

NEKADAR DOĞRU NEKADAR YALAN ARTIK BİLMİYOM İNT. GEZİNİRKEN GÖRDÜM

LÜTFEN YORUMLARINIZI VE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZINIZ

NEKADAR DOĞRU NEKADAR YALAN ARTIK BİLMİYOM İNT. GEZİNİRKEN GÖRDÜM

LÜTFEN YORUMLARINIZI VE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZINIZ

konunun başlığı ile altına yazdığın yorum birbiri ile çelişiyor zaten

Atatürk FBli işte kanıtı sonra U dön NEKADAR DOĞRU NEKADAR YALAN ARTIK BİLMİYOM olmaz ki

sen önce kendin inanki bizide inandırabilesin

konunun başlığı ile altına yazdığın yorum birbiri ile çelişiyor zaten

Atatürk FBli işte kanıtı sonra U dön NEKADAR DOĞRU NEKADAR YALAN ARTIK BİLMİYOM olmaz ki

sen önce kendin inanki bizide inandırabilesin

ben duydumki ATATÜRK bütün takımları desteklemiş o yüzden herkes kendi takımına uyduruyo

bu yazılı kaynak işte nekadar gerçek nekadar yalan bilmiyom

bana saçma geldi. bu yazının yazılma yılı hicri 1334 / miladi 1916. o yıllarda ismi en çok duyulan takım fenerbahçeydi. ayrıca atatürk'ün yazıda fenerli olduğuna dair hiçbir ibare yok bence. sadce bir türk takımı olarak övmüş. ben inanmadım.

evet her takımın kendilerini desteklediğini iddia ettikleri doğru. ancak Fenerbahçe'li olması konusundaki kanıtlar oldukça fazla ve inandırıcı. savaş döneminde ingiliz vs. takımlarını yendiği dönemde Atatürk bir çok yazı kaleme almış Fenerbahçe hakkında. yanan kulüp binasını yaptırması ve Türkiye'de stadına büstünün koyulmasına izin verdiği tek kulüp Fenerbahçe.

Ya tamam FB li olabilir ama kanıt olarak gösterilemez bu kağıt.Mektupun üstün ziyaret edeceğim vs vs yazıyor.oo FB kazanmış oleey oleyyy en büük FB demiyor!!!

Siyaset karıştırmadan, konuyla alakalı yorumlar yapınız.

Bu da yeni moda olmuş; iki cümle konuyla alakalı devamı birilerine laf sokma amaçlı.. Dolayısıyla tartışma çıkıyor. Böyle yapmayalım lütfen

o yıllardaki başarılarından dolayı bir devlet büyüğü olarak yazı yaşmış bunu abartıpda kendi taraflarına çevirmeye çalışmasın ilgili dökümanları ve daha açık bilgileri bşiktaş müzesinde bulabilirsiniz..ATATÜRK beşiktaşlıydı bunu herkes çok ii biliyor sadece çekememezlikle ortalık bulandırılıyo...

bir takımı taktir etmek o takımlı olduğunu göstermez

bana saçma geldi. bu yazının yazılma yılı hicri 1334 / miladi 1916. o yıllarda ismi en çok duyulan takım fenerbahçeydi. ayrıca atatürk'ün yazıda fenerli olduğuna dair hiçbir ibare yok bence. sadce bir türk takımı olarak övmüş. ben inanmadım.

AYNEN KATILIYORUM

Yaw o kadar ileri görüşlü o kadar üstün zekalı bir insanın fb li olma ihtimali varmı yaw yapmayın Allah aşkına :)

Bu imza Atatürkemi ait.
Yoksa yıllardır kandırıldıkmı Atatürkün imzası diye...

Biz miladi imzayı biliyoruz. Resimdeki hicri imza bence :):):)

bence burada bi kanıt yok sadece Atatürk başarılarından dolayı tebrik etmiş öyle bir ablam çıkıyo

Geri