Atatürk bunu(Sözcü'nün uydurduğu yalanı) görseydi utanırdı.

önce taklitciliği bırak benim cümlelerimle bana cevap yetiştirme bu birrrr

İkincisi ben hiç bir zaman ne Fetullahcı oldum nede herhangi bir cemaat ve tarikata bağlıyım bu da ikiiiiiiiii

Bu yüzden Fetullah Gülen benim yere göre sığdıramadığım hocam hiç bir zaman olmadı. Hatta dershanedeyken adamlarla anlaşamadığım için cemaatin yurdundan atılmış birisiyim Ama F. Hoca ya sizin gibi salya sümük de saldırmam. Doğru yaptıklarını takdir ederim doğru bulmadığım yönlerinide eleştirdim.

Bir söz vardır bilirmisin

Kendisini keser zanneden dünyada ki herşeyi çivi olarak görürümüş

Sizde kendiniz gibi darbeci balyozcu ,postal yalayıcısı olmayan herkesi Fetullahcı zannediyorsunuz

Hani çocukların gördükleri her sakallıyı dede sanmaları gibi

Şimdi sen hala birilerinin kendi kıçlarından uyduırduğu sözleri Atatürke yamamasını eleştiremiyorsun eleştiremediğin gibi yok Fetullah şöyle yapmış yok videosu varmış falan feşmekan deyip kıvırıyorsun.

"sahte olmayan en gerçek atatürkçü benim"diyebilirsin o zaman delişmen.de bakiyim.

çoğunu okumadım yalnız kullanıldığınızın farkındasınızdır inşallah iki gün sonra çöpe atılıcağının da her şey ve herkes gibi.

Vatan severim : )
ve konuyla ilgili olan kişilere söylüyorum sen vatanını her şekilde olursa olsun bir şekilde bu özellikle de son bir kaç yılda dini kullanarak vatanın topraklarını satılmasını göz önüne alıyorsan demek ki bu vatanında milletinde gözünde hiç bir değeri yok senin.

kurtuluş savaşında Allah Allah diyerek savaşırken Atalarımız.
şimdi Allah Allah diyerek satıyorlar. çoğumuzda göz göre göre sessimiz çıktığı halde bir şey yapamıyoruz ama emin ol bu bizim suçumuz değil.

önce taklitciliği bırak benim cümlelerimle bana cevap yetiştirme bu birrrr

İkincisi ben hiç bir zaman ne Fetullahcı oldum nede herhangi bir cemaat ve tarikata bağlıyım bu da ikiiiiiiiii

Bu yüzden Fetullah Gülen benim yere göre sığdıramadığım hocam hiç bir zaman olmadı. Hatta dershanedeyken adamlarla anlaşamadığım için cemaatin yurdundan atılmış birisiyim Ama F. Hoca ya sizin gibi salya sümük de saldırmam. Doğru yaptıklarını takdir ederim doğru bulmadığım yönlerinide eleştirdim.

Bir söz vardır bilirmisin

Kendisini keser zanneden dünyada ki herşeyi çivi olarak görürümüş

Sizde kendiniz gibi darbeci balyozcu ,postal yalayıcısı olmayan herkesi Fetullahcı zannediyorsunuz

Hani çocukların gördükleri her sakallıyı dede sanmaları gibi

Şimdi sen hala birilerinin kendi kıçlarından uyduırduğu sözleri Atatürke yamamasını eleştiremiyorsun eleştiremediğin gibi yok Fetullah şöyle yapmış yok videosu varmış falan feşmekan deyip kıvırıyorsun.

Bir insan evladı hem emperyalist uşağı,hem din tüccarı şakşakcısı hemde DANSÖZ olabilliyormuş aynı anda ...Gereksiz bir ton şey yazmışsın ,ama videoda geçenlerle ilgili tek kelam etmemişsin ...Durmak yok kıvırmaya devam ..

Bu amigoların taş beyinlileri benimi bulur Allahım hep. Hala papağan gibi Fetullahın videosu diye diye dansözlüğünüzü kapatmaya çalışacaksınız. Ben Fetullahçı değilim onun her söylediğinin doğru olarak kabul etmiyorum yeri geliyor bende eleştiriyorum

Ama ben Atatürkçüyüm diyen amigoların hiç birisi Atatürk adına yapılan sahtekarlıkla ilgili tek kelime edemiyor. Edemedikleri için kıvıra kıvıra asenayı geçtiler yahu

peygambere yalan hadis üretirken sıkıntı olmuyor ama

Peygamber adına yalan hadis üretenler kim olursa olsun dünyanın en aşağılık en adi en rezil insanındır.

Peki şekil A da görüldüğü gibi Atatürk adına yalan söz üretenler içinde sizler aynı şeyleri söylemeye cesaret edebiliyormusunuz

edemiyoruz.çünkü ödleğiz.yeterli cesareti gösterebilseydik cumhuriyetin yıkılışına seyirci kalmaz o koca kıçımızı kaldırır klavye delikanlılığından fazlasını yardık.

Sözcü'nün ''Tayyip'in gördüğü Türkiye'' (ismi böyle olmayabilir) adından bir kapağı vardı. Git bi ona bak 70 milyonu kandıranlar utanmıyor mu üstelik 10 senedir? Dersen ki bu haber de yalan, madem öyle bu ülkede yalan sana göre başka ülke bul kendine.
Dinime küfreden müslüman olsa...

Tamam anlaşıldı sayın amigolar. içinizden birisi de çıkıp Atatürk adına kıçından laf uyduran alçaktır diyemedi. Sonrada Atatürkçüyüz palavraları. Sizin Atatürkçülüğünüz Aynen İsmet İnönü nün ki gibi . Yok o da bunu demiş yok şuda böyle demiş.

Sizin alayınız fason

Geri