Atatürk bölümü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
foruma baktım da,Atatürk le ilgili bi bölüm yok:eek: ..Bu kadar yüce 1 insan hakkında o kadar çok yazılabilecek,çizilebilecek ilginç şey war ki...neden bi Atatürk bölümü açılamasın ki..dün O'nunla ilgili bi konu açtım,1 gün boyunca görüntülenme 5,cevap sıfır..gayette ilgi çekici bi konuydu..ben böyle bi şeyin gerektiğinden şüphe etmiyorum..Szi ne dersiniz?:eek:

katılıyorum veya katılmmıoyrum diye cevap wrirseiz tartışma çıkmamış olur..

:cool: böyle bir bölüm yada forum açılırsa seve seve desteklerim... katılıyorum...

sonuna kadar katılıyorum elimden geldigince bende katkıda bulunurum

Bu tür konuların hepsi her telden de paylaşılıyor. İlgi göreceğini pek zannetmiyorum.

SQULACHİ' Alıntı:
Bu tür konuların hepsi her telden de paylaşılıyor. İlgi göreceğini pek zannetmiyorum.

dostum her telden e o kadar çok konu açilioki,Atatürk konular1 arada kayn1o..

ki bence her telden bölümü de birkaç bölüme ayr1lmal1..çünkü çok konu aç1l1ooraya ve hemen kayn1o..yararlanam1orz.

herteldende sabit başlık var

mustafa kemal bu arkadaşlar ne demek pek rahmet olmaz.bizler sahip çıkmazsak kemal paşaya kimler sahip çıkacak kime menaet etti bu ülkeyi hasta adam kabul edilen osmanlıyı batının uşağı olmuş vahdetini damat feridi ve nicelerine rahmen bu ülkeyi kuran bu uğurda kelle koltıkta gazen ve bu ülkeyi bizlere emanet eden bir ulu kişi hakkında yazı olacak ve rahbet görmüyecek olmadı arkadaşlar olmadı

aSLihaN' Alıntı:
arkadaşım kusura bakmada ATATÜRK den bahsediyoruz başlık yada konu açılmasından degil forum olarak yani anasayfada açılmasından bahsediyoruz
deniliyorki herteldende bu başlık zaten var ..KUSURA BAKMAYIN PAŞAM HERTELDENE GİRECEK ADAM DEGİLDİR bu benim düşüncemdir yanlış yada dogru.
ragbet olmaz deniyor ayrıca siz açın :) görün bu memleketteki ATATÜRKÇÜLERİ........

by_hacı' Alıntı:
arkadaşım kusura bakmada ATATÜRK den bahsediyoruz başlık yada konu açılmasından degil forum olarak yani anasayfada açılmasından bahsediyoruz
deniliyorki herteldende bu başlık zaten var ..KUSURA BAKMAYIN PAŞAM HERTELDENE GİRECEK ADAM DEGİLDİR bu benim düşüncemdir yanlış yada dogru.

o bölüme koyan ben deilim ;)
+ o bölümü açanlarda yöneticiler ve
arkadas göremedim demis
bnde o tarz 1bölüm var yazdım.

by_hacı' Alıntı:
ragbet olmaz deniyor ayrıca siz açın :) görün bu memleketteki ATATÜRKÇÜLERİ........

+13.......

ama böyle de Atatürk savunulmaz ki!...

:eek:ut: :eek:ut:
yakupcemil' Alıntı:
mustafa kemal bu arkadaşlar ne demek pek rahmet olmaz.bizler sahip çıkmazsak kemal paşaya kimler sahip çıkacak kime menaet etti bu ülkeyi hasta adam kabul edilen osmanlıyı batının uşağı olmuş vahdetini damat feridi ve nicelerine rahmen bu ülkeyi kuran bu uğurda kelle koltıkta gazen ve bu ülkeyi bizlere emanet eden bir ulu kişi hakkında yazı olacak ve rahbet görmüyecek olmadı arkadaşlar olmadı
arkadaş... yakışıyo mu yani!... senin hangi yanlışını düzelteyim?... kelimelerini mi yoksa yazıdaki kabul edilmez düşünce tarzını mı?... birincisi o kelime " rahmet " yada " rahbet " değil!... rağbet!..... ikincisi böyle bir köşenin açılmasını en fazla ve tüm kalbimle, benliğimle isteyenlerden biriyim... ama Atatürk'ü sevmek yada forumda bir köşe açılmasını sağlamak için geçmişime sövmem de gerekmiyor!... unutma ki Ulu Önder, " geçmişi olmayan milletlerin geleceği de olmaz!.. " demiştir... iyidir kötüdür ... bunlar bizim geçmişimizdir... yanlışı savunmaz, sahiplenmeyiz ama öyle " uşak " benzetmelerinde de bulunmayız... tarihi olay ve kişilerle ilgili yazı ve yorum yaparken lütfen daha seçici bir uslub ve dil kullanalım!...:eek:ut:

Açılsın neden açılmasınki her konu için ayrı başlık var ATATÜRK için neden olmasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri