Atatürk ’Mustafa’yı görse...

ѕσηυη¢υ;3680835' Alıntı:
.

Bugünse yine aynı yayın grubuna ait bir gazetenin yazarının günlük bir yazısını ''müthiş'' bularak paylaşıma açtım.

Eğer konunun içeriği ile yorum yapacaksanız buyrun yapın,kişisel meselelerinizi de pm ile halledin.Konuyu da bulandırmayın

Diyelim ki bir kaç gün sonra bu seferde daha" mithiş" bir yazı ile bu filim göklere çıkarılsa ozamnda filime övgüler mi yağdıracan:)

Diyelim ki bir kaç gün sonra bu seferde daha" mithiş" bir yazı ile bu filim göklere çıkarılsa ozamnda filime övgüler mi yağdıracan:)

Yazıyı bir bütün olarak niye almıyorsun.Diyorum ki ilk yaptıgım paylaşım filmden önce idi..Ve itirazım ''Cumhuriyet karşıtlarının tepkisini çekmek istemeyiz,o yüzden filme sponsor olmadık'' diyen zihniyeteydi

ѕσηυη¢υ;3682802' Alıntı:
Yazıyı bir bütün olarak niye almıyorsun.Diyorum ki ilk yaptıgım paylaşım filmden önce idi..Ve itirazım ''Cumhuriyet karşıtlarının tepkisini çekmek istemeyiz,o yüzden filme sponsor olmadık'' diyen zihniyeteydi

Arkadaşım neden düştüğün çelişkiyi kabul etmiyorsun

biz de onu diyoruz işte önce öyle diyorsun sonra böyle diyorsun

hem Türkcell yaptığı açıklamada filimi beğenmedikleri için vazgeçtiklerin söyledi

amam Aydın Doğanın gazeteleri bunu fırsat bilip atatürk üzerinden ezeli rakipleri Karamehmeti köşeye sıkıştırmak istedilier

sizde buna alet oldunuz.

sonradan kazın ayağaının hiçte öyle olmadığı ortaya çıkınca

hep birden "Biz vaçgeçtik bu filimi beğenmiyoruz " ayaklarına yattınız

Olaya budur

Geri