'Atatürk İstismarı'

Acaba Atamız Muhalefet Başa Gelse (CHP)
Çok Mu Rahat Uyuyacak.
Yoksa Atamızdan Aldığın Bizlerden Gizli Haberler Varda,Bizden Mi Saklıyorsun.
Söyle Bizlerde Bilelim. :huh:

Ben muhalefet başa gelse rahat uyur demedim ki. Muhalefet en azından ATATÜRK'ün fikirleri üzerinden gitmeye çalışıyor, ona saygı gösteriyor. İktidar Atatürk'e saygısını 10 Kasım'da açılım konuşarak mı gösteriyor ?
Keşke Atamızdan bilgi alabilseydim dostum. Tek ben değil herkes alabilseydi.. Emin ol o zaman şu an ki iktidar partisinin yerinde yeller esiyordu.. Uyuyanlar uyanmıştı çünkü !

10 kasımda Atatürk'ü anmak ne zamandan beri istismar oldu

Atatürk ne zamandır başbakanın sözünü keserek pankart açarak anılmaya başlandı .. Hemde TBMM de .. Sizin deyiminile namaz camide kılınıyor ise .. Bizim deyimimizle Atatürk anıtkabir de anılır .. Gidersin huzuruna ağlarmısın gülermisin nasıl anarsan an ..
Atatürk hayatta olsa bu halinize eminim gülerdi ...

ςαη;4765371' Alıntı:
Yaşını söyle ona göre yorum yapıcam.

Arkadaşım MüneccimliK Yapmaya Çalışan Ben Değilim,
Nasıl Yaptığını Açıklada Herkesin Kafasındaki ? Dağılsın.
Gaybı Yani Geleceği Yalnız Ve Yalnız Allah Bilir.
Atamızın Rahat Uyuyup Uyuyamadığını Sen Nerden Biliyorsun,
Eğer Ki Biliyorsan Açıklada Bizlerde Bilelim.

Atatürk ne zamandır başbakanın sözünü keserek pankart açarak anılmaya başlandı .. Hemde TBMM de .. Sizin deyiminile namaz camide kılınıyor ise .. Bizim deyimimizle Atatürk anıtkabir de anılır .. Gidersin huzuruna ağlarmısın gülermisin nasıl anarsan an ..
Atatürk hayatta olsa bu halinize eminim gülerdi ...

Atatürk'ü yaşatmak veya anmak sadece Anıtkabir'de anmak değildir !

Onun fikirlerine,benliğine saygı duyarak ve uygulayarak ta anabilirsin !

Atatürk hayatta olsaydı sen ' Atatürk hayatta olsa bu halinize eminim gülerdi ' bu cümleyi yazamazdın emin ol !

TBMM bizim meclisimiz. Biz yakamıza nasıl Atatürk'ün resmini takabiliyorsak 10 Kasım'da, TBMM'de de Atatürk'ün resmini açabiliriz ! Bunu milletvekilleri yerine bizde yapabiliriz. Başbakan kusura bakmasın o ilahi bir varlık değil. TBMM başkanına ' kaldır şu pankartları ' diyerek Atatürk'e hakaret etmiştir.

Sonunuz çok yakın. Benden size söylemesi !!!

ςαη;4765371' Alıntı:

Ben muhalefet başa gelse rahat uyur demedim ki. Muhalefet en azından ATATÜRK'ün fikirleri üzerinden gitmeye çalışıyor, ona saygı gösteriyor. İktidar Atatürk'e saygısını 10 Kasım'da açılım konuşarak mı gösteriyor ?
Keşke Atamızdan bilgi alabilseydim dostum. Tek ben değil herkes alabilseydi.. Emin ol o zaman şu an ki iktidar partisinin yerinde yeller esiyordu.. Uyuyanlar uyanmıştı çünkü !

Sana Katılmıyorum Atamızın Partisi Olan CHP,
İsmet İnönüden Sonra Kabuk Değiştirip Bugünkü Halini Aldı,
Oysa Atamızın CHP'si Bu Günkü CHP Değil,
Bunu Görmek İçin İse Müneccim Olmaya Gerek Yok,
Birazcık Tarih Bilgisi Yeterli.

Sana Katılmıyorum Atamızın Partisi Olan CHP,
İsmet İnönüden Sonra Kabuk Değiştirip Bugünkü Halini Aldı,
Oysa Atamızın CHP'si Bu Günkü CHP Değil,
Bunu Görmek İçin İse Müneccim Olmaya Gerek Yok,
Birazcık Tarih Bilgisi Yeterli.

Ya arkadaşım yorumlarımı tersten anlayıp burada bana laf anlatma. Senden iyi tarih bilgim var merak etme. Senin müneccimliğe merakın var galiba her postunda aynı laflar..

ςαη;4766066' Alıntı:
Ya arkadaşım yorumlarımı tersten anlayıp burada bana laf anlatma. Senden iyi tarih bilgim var merak etme. Senin müneccimliğe merakın var galiba her postunda aynı laflar..

Önce İnsanlara Karşı Uslubunu Düzelt.

Geri