Atatürk ' ün Dedesi kim biLiyormusunuz ?

Giovane

Altın Üye
Reaction score
0
Coqu arkadasımız beLki biLmiyordur ..
Paylasım Bilgilendirme amaclıdır .!

BiLgi : Mustafa Kemal Atatürk,1881(Rumi 1296) yılında Selanik'te Koca Kasım Paşa Mahallesi Islahhane Caddesi'nde bugün müze olan üç katlı bir evde dünyaya geldi.Babası o sırada kereste ticareti yapan Ali Rıza Efendi, annesi Zübeyde Hanım'dır. Baba tarafından dedesi, Kızıl Hafız Ahmet Efendi; anne tarafından dedesi ise, Sofu-zade (Sofi-zade) Feyzullah Efendi'dir....

Genis BiLgi : Kara Harp OkuLu .!

Bunda ne anlam var.
Ne yapmak istediğinizi anlamış değilim.
Lütfen Atamıza saygılı olalım.

ezop' Alıntı:
Bunda ne anlam var.
Ne yapmak istediğinizi anlamış değilim.
Lütfen Atamıza saygılı olalım.
buhahuahuha
evet Ata'nın dedesini öğrenerek büyük bi saygısızLık yaptık çok pardon..:clap

ezop Bunun neresinde saygisizlik var anlayamadim.Atatürk'ün Hayatini bilmeyenler bile var herkes öğrensin diye Gгєєη arkadasimiz bir konu acmis ve sen bunu saygisizlik olarak değerlendiriyorsan bu Gгєєη'in veya bu konuya yorum yapanlarin saygisizliği değil senin saygisizliğin olur.Sakın dediğimi yanlış anlama.Gгєєη bu arada paylasim icin tesekkür ederim.

Ne DeMeK iSTiYoN Ki???

neyse hocam tartışmayalım neresinden anlamış bilemiom ama yanlış anlamış.green hocam teşekkürler paylaşım için.

ne demek istiyor sayın green arkadaşımız açıklayayım... Hani Atatürk'ü bazı kıt beyinli yobazlar din karşıtı zannediyorlar ya ona karşılık yapılmış bir paylaşımdır... Atatürk din düşmanı değil, aksine dinin bağlı yüce bir liderdir... Din işlerini devlet işlerinden ayırması yanlış algılanmış sevgili yobazlarımız tarafından, adam Türk olan müslmanlığı inkar etsin dememiş, saltanatla şeriat kanunlarıyla bir ülke yönetilmez demek istemiş... Ve bu ülke ki ne zaman kavrar Atatürkçü düşünceyi ve bunun beraberinde dinine bağlı olur, ikisini bir arada götürmeyi öğrenir işte o zaman kalkınmaya başlarız... Nedir bu Türk-Kürt, Müslüman-Türk, Ermeni-Türk ayrımı yahu aynı vatanın evlatlarıyız biz ve çoğu insanımız daha bizim bu günlere gelmemizi sağlayan Atamızı bile tanımıyorlar... Arkadaşımızda tanımayanların bilgisi olsun diye paylaşım yapmış ellerine sağlık teşekkrler

ezop a teşekkür..

green, sana da....

hepimizin dedelerinde bir hafızlık vardır...

doğum tarihinde tartışılan bir atatürkün hafız dedesini bulmak güzel iş, buraya aktarmak ta harika ötesi green..

hepiniz cin gibisiniz, az araştırsanız, internette, atatürk ün dinle olan bağını anında çözeceğinizden hiç kuşkum yok.. atatürk din yazın yeter..

ama, karıştırmak beyinleri marifetiniz..aferim..

yarın biriniz burda atatürk ü halife ilan ederse hiçşaşırmayacağım...

yuh yani..

öğrenemedik gitti..

tahakaraca, sağol, sayende atatürk ü öğrendik, muhteşemsin...

Aramızda ne düşüncesiz insanLar varmış yha,
bir adam hafız diye yobaz mı oLuyor,
senin deden hafız deiL de boyun mu uzadı ne oLdu?
konunun içine ettiniz sizLeri tebrik ediyorum..!

Hocam amaç paylaşım yapmak ya da paylaşıma katkıda bulunmak değil ki, öküz altında buzağı aramak, yani illa böyle bi konuda bile muzurluk yapılacak. Hayret doğrusu.

arkadaşımızın bu bilgileri vermesinin sebebi
sanırım bazı kesimlerin Atatürk'ün annesi ve babasıyla ilgili söylenen bazı iftiralardan dolayı. bunu ben de duymuştum. bu meseleyle ilgili fıkralar bile uydurulmuştu. iyi oldu bu bilgileri verdiğin. işimize yarayacak bilgiler bunlar.
emeğine sağlık

Millet olarak en değer verdiğimiz kavramkar ,dinimiz,atamız söz konusu olunca hemen tartışmalar başlıyor.Millet birbirine düşüyor.Birileri amaçlarına ulaşıyor galiba.Bravo bize aynen devam:vur

LaZiSH' Alıntı:
Aramızda ne düşüncesiz insanLar varmış yha,
bir adam hafız diye yobaz mı oLuyor,
senin deden hafız deiL de boyun mu uzadı ne oLdu?
konunun içine ettiniz sizLeri tebrik ediyorum..!

aynen katılıyorum kardesim yaa ..
Aramızda ne kadar düsüncesiz insanlar var ..
konu nereden nereye gelmis ..
insanlarımız hemen neler düsünüyor sasıyorum yaa ..
bi yerde paylasım gördüm bana ilginc geldigi icin paylastım
cünkü bende bilmiyordum ..
özellikle bi maksat icersin diye düsünmedim bile ..
yuh yanii

Green KaRDe$ ßiLGiLendiRDiĞiN İçİn SaoL..

Bakin KardeŞlerİm..

AtatÜrk Ü Okumadan Burda Yazi Yazan, LÜtfen ÖĞrenmek İÇİn Yazsin..

BaŞka Nİyet AŞaĞilayici Oluyor..

Benİ DeĞİl, AtatÜrk Ü...

Benİ Atarsiniz Belkİ Forumdan Ama, AtatÜrk Ü Bu Mİlletİn İÇİnden Atamazsiniz..

AtatÜrkle Dalga GeÇen Forumlar Var, Gİdİn Orda Yazin, Kendİ Kendİnİze..

Ayiptir..

Zannedİyorsunuz Kİ, Bu Alem Sİze Kalacak..

Temİzlİk Olmayinca BÖcekler Çikar Ya...

Öylesİnİz..

Bİr Daha Yaziyorum, AtatÜrk Ve Dİn Yazin, Google Da, Bakin Ve DehŞete DÜŞÜn, DÜŞÜn Kİ, O YÜce İnsana Hala KÜfrederken Ne Gİbİ İmtİyazlara KonduĞunuzu GÖrÜn...

Admİn...

Admİn..

Ya Benİ Atma, Ya Da Bunlardan Alayini Salla.

Bu KÖŞe AtatÜrke Sevİyesİzlİk Yapilsin KÖŞesİ Mİdİr....

AtatÜrk KÖŞesİnde Bazi Modlar Dahİl, Bİlmedenn Salliyorlar...

İran OlacaĞiz Sevdasindan Midir?

Olmazssak Ne Aa. KaÇacaklar Bİlİyorlar Mi Acaba...

OlmayacaĞimizi Da Nasi Anlatalim....

Adam KÜfÜr Edİp, Sallahu Deyİp Siyiriyor, Bİz Şut...

Bu Ne Be...

Forum Ne Demek....

Ey AtatÜrk GenÇlİĞİ.....

Tehlİkenİn Farkina Varin..............

Bu GÜnden İtİbaren Hep Buna ÇaliŞacaĞim..

Atin Gene...

Geri