Bilge Kral çok net açıklamış Okumadın galiba
Ergenekoncular tarafından katledilen danıştay başkanının eşi ve çocukları bile bu davanın türbanla ilgili olmadığını bu yüzden ergenekonla birleştirilmesi için mahkemeye müraccat etmişler.Sen onlardan daha mı iyi biliyorsun babalarını cinayet sebebini.
Yoksa onlar damı bu olay ergenekonun işi dediği için yandaş oldu hatta Atatürk düşmanı oldu.
Alıştınız geçmişten beri işlenen cinayetleri dinciler diyerek müslümanların üzerine atmaya böylece onları baskı altına almaya
Ama artık Danıştay Katliamı gösterdi ki bundan sonra kendi adamlarınızı katledip katledip suçu muhafazakarların üstüne atamayacaksınız. Danıştay katliamında olduğu gibi kepaze olursunuz sonra üç maymunu oynarsınız. Duyma görme konuşma
Geçenlerde 20 yıl önce öldürülen Çetin Emeç in eşide tarihi bir itirafta bulunmuştu. Bakın ne diyor Bilge Emeç
"Gerisinde kim var bu işlerin hâlâ anlamıyorum. Bugüne kadar devleti suçlamadım, İran, hep İran dedik, dinciler dedik. Çünkü ben Atatürkçü, vatanperver bir kadınım. Başka gerçeklerle yüzleşmek istemedim. O yüzden hep İran demek işime geldi sanırım. İran'ın yaptığına inanmak istedim. Kaç kere kayboldu ifadeler, kaç kere! Bıktırma siyaseti yaptılar. Ve başardılar... 'Çözülmesin, istemiyorum' dedirttiler. Tetikçiyi yakaladılar güya. Zaten onun gerçek katil olduğuna da inanmıyorum."
sanırım bu her şeyi açıklıyor