Atatürk'ün Peygamber Efendimize duyduğu hayranlık

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0
............................................................

mükemmel olmuş yaa ellerin dert görmesin bilgisi olmadan konuşanlara çok güzel bi bilgi kaynağı bence..........

Kardeşim Allah Razı Olsun Vallahi İnan bu bilgiyi öğrendiğime çok sevindim

evet bilmeden etmeden birileriinin bir yerlerinden uydurdurarak konusanlara postalamak üzere sömürüyorumm bu yazını tşkler

Crazyboy_9999

Din Baronlarinin muhabbet video'larinin Linkleri Forumda verilmesin dedim diye beni banlamistin. O din baronlari cogu AtatürK'ün dinsiz oldugunu söylerler. Cünkü, Atatürk , onlarin insanlarin dini inanclarini sömürüp, o yolla palazlanmalarina izin vermemistir. Adeta canlarina ot tikamistir. Ama bu aralar gercekten güzel isler cikariyorsun. Sana tesekkür edecegim hic aklima gelmemisti.

Civanim' Alıntı:
Crazyboy_9999

Din Baronlarinin muhabbet video'larinin Linkleri Forumda verilmesin dedim diye beni banlamistin. O din baronlari cogu AtatürK'ün dinsiz oldugunu söylerler. Cünkü, Atatürk , onlarin insanlarin dini inanclarini sömürüp, o yolla palazlanmalarina izin vermemistir. Adeta canlarina ot tikamistir. Ama bu aralar gercekten güzel isler cikariyorsun. Sana tesekkür edecegim hic aklima gelmemisti.

Civanim
sen beni tanıyamamışsın
ayrıca seni ben banlamadım banlama yetkim yok benim modlar banlayamaz
:goz:

crazyboy_9999' Alıntı:
Civanim
sen beni tanıyamamışsın
ayrıca seni ben banlamadım banlama yetkim yok benim modlar banlayamaz
:goz:

Aman siz dogru seyler yapin da , birakin biz yanilalim. Islam bölümünde din baronlarinin talebelerini beslemeyin yeter.

bende bir kaç söz eklemek isterim

İslâm dinini, asırlardan beri alışılageldiği veçhile bir siyaset vasıtası mevkiinden uzaklaştırmak ve yüceltmek gerekli olduğu gerçeğini görüyoruz. Mukaddes ve tanrısal inançlarımızı ve vicdanî değerlerimizi, karanlık ve kararsız olan ve her türlü menfaat ve ihtiraslara görünüş sahnesi olan siyasiyattan ve siyasetin bütün kısımlarından bir an evvel ve kesin şekilde kurtarmak, milletin dünyevî ve uhrevî saadetinin emrettiği bir zarurettir. Ancak bu suretle İslâm dininin yüksekliği belirir.
1924 (Atatürk’ün S.D. I, s. 318)

Din ve mezhep, herkesin vicdanına kalmış bir iştir. Hiçbir kimse hiçbir kimseyi ne bir din, ne de mezhep kabulüne zorlayabilir. ( bence gerçek islamın en önemli değeri budur)
(Kılıç Ali, Atatürk’ün Hususiyetleri, 1955, s. 57)

Dinden maddî menfaat temin edenler, iğrenç kimselerdir. İşte biz, bu vaziyete karşıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Bu gibi din ticareti yapan insanlar, saf ve masum halkımızı aldatmışlardır. Bizim ve sizlerin asıl mücadele edeceğimiz ve ettiğimiz bu kimselerdir.
1930 (Kılıç Ali, Atatürk’ün Hususiyetleri, 1955, s. 116)

Atatürkü islam karşıtı gibi görenlerden/ gösterenlerden nefret ediyorum.
Atatürkün adını kullanıp islama aleni saldıranlardan nefret ediyorum.
Atatürkü siyasi propaganda malzemesi yapan zavallılardan nefret ediyorum.
Atatürkü anlamayanlardan da nefret ediyorum.

Çokmu nefret dolu biriyim diyorum?

(Yazı için teşekkürler dostum)

ellerine saglik... kultur ve islamin farkli seyler oldugunu anlamak zorundayiz yoksa irak, afganistan gibi olmaktan kacinizmaz

Geri