Atatürk'ün Hayal Ettiği Harita

kRuMp

murcielago
Reaction score
0
25jv1w3.jpg

Atatürk'ün Lozan Antlaşmasından dokuz yıl sonra (1933)
General Mac Arthur'a söylediği "Allah nasip eder,
ömrüm vefa ederse Musul, Kerkük ve Adaları geri alacağım.
Selânik de dâhil Batı Trakya’yı TÜRKİYE hudutları içerisine katacağım”
sözlerini hatırlatıyor, biz ATATÜRK çocukları, sevgili müttefiklerimize
TÜRKLERLE uğraşmamasını tavsiye ediyoruz.

+
2dkcyti.gif

tabi tabi mutlaka.

lozanda alsaydı o zaman adaları.

ismet inönü olursa türk heyeti başkanı allahtan anadoluyu almışız.

inşallah ilerde olur teşekkürler

arkadaşım daha ne kadar kan dökülecek sen söyle çok kan dökülür diyosun. yakındır yakın

arkadaşım daha ne kadar kan dökülecek sen söyle çok kan dökülür diyosun. yakındır yakın

keşke bu işler klavyeden yazmak kadar kolay olsaydı her işin bir bedeli vardır ben de isterim yarın sabaha kalmadan bizim topragımız olsun hatta makedonya selanik bosna hersek ama dediğim gibi bedel ödemeyi göze alacaklarını sanmıyorum...

Ömrü vefa Etseydi Bu Harita Eminim ki Gerçeğe Dönüşürdü. Hiçbir BasiretLi Lider GeLmedi Ondan Sonra

türkcülüğün en temel ilkesi cihan hakimiyeti için cidal(mücadele) ve cihat(savaş)

arkadaşlar mesele kanın dökülmesi değil tarihte Türk milletine yapılmış yanlışlar ve bu milleti bitirmek için yapılmış oyunlardır. bu arada hepimiz biliyoruz ki yeni dünya düzeninde Türkiye barışçı bir yol izlemektedir. önemli olan bizim o toprakları almamız değil elimizdekileri iyi kullanmaktır. bizim başka sorunlarımız var önce onları çözelim ta bu hep birlikte olacaktır.

81 Düzce, 82 Kerkük, 83 Musul...... bu da benim hayâlim

mücadele ve savaş kelem ve kılıçla olur kalem ve kılıç birbirine sürdük çe birbirini biler.

Bu idealler için kanı bozuk yöneticileri meclisimizden uzak tutmamız gerek.Kökenlerine bakın meclisin çoğu rum ermeni bozması ve çoğu Ne Mutlu Türküm Diyemez dilleri tutulur...

Geri