Atatürkün Arkasına Sığınanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xyz4´isimli üyeden Alinti
Sen ilk önce o ulu önder Atatürk'ün A'sını büyük harfle yazmayı öğren! Sonra Atatürk'un nutkunu oku! Sonra Atatürk devrimlerini öğren! Sonra gel, burada yazışalım.
Evet birader! Ben Atatürk'ün arkasına sığınıyorum ve onun önderliğinde yaşıyorum. .

buna ne denirki sadece gülünür :D

Ato başkanı Atatürk seviyorum dedi kasasından 2.5 milyon euro çıktı.

Sen ilk önce o ulu önder Atatürk'ün A'sını büyük harfle yazmayı öğren! Sonra Atatürk'un nutkunu oku! Sonra Atatürk devrimlerini öğren! Sonra gel, burada yazışalım.
Evet birader! Ben Atatürk'ün arkasına sığınıyorum ve onun önderliğinde yaşıyorum. .

A harfini büyük yazman tam KEMALİST oldugunu ispatlayabilir mi?

bende AKP li olmayanları Atatürk'ün arkasına sığınıyor diye suçlayanlardan nefret ediyorum
kendi içlerinden çıkan Atatürk düşmanlarını partizan bir anlayışla savunmalarından da nefret ediyorum
forumlarda çıkıp Atatürk'ün arkasına sığınıyorsunuz diyenlerin de Atatürk'ü "lafta" sevdiklerini de biliyorum, ne de olsa bu da bir şov, bir oy alma yolu,
bunu CHP de yapıyor,AKP de yapıyor MHP de yapıyor

Bu ülkede Atatürk'ü seven bir vatandaş,bir parti, bir milletvekili, bir bakan, bir Başbakan, bir Cumhuraşkanı ülkesine ihanet etmez, ülkesinin ve milletinin yararına çalışır.Ama bizim millete sorarsanız nerde şov oylar orada, pek çok kişi neye ve niye oy verdiğini bilmiyor, kimse de önemsemiyor gidişatı, yararlarnı ve zararlarını

AKP ye oy verenler daha iyisi yok gibi saçma sapan bir bahane bulmuşlar, CHP ye oy verenler cumhuriyeti koruyoruz diyorlar, MHP ye oy verenler ülkücüyüz Başbuğ'un izindeyiz diyorlar
bunların hiçbirisi oy verme sebebi değil, çünkü AKP nin çok daha iyisi vardır, cumhuriyeti CHP değil millet korur, MHP lilere söyleyecek birşey bulamıyorum zaten tamamen partizanlık yaptıkları,
bu kafayla gidilirse bu ülke ileriye değil geriye gider, nitekim yıllardır bir arpa boyu yol alınamamıştır

karizmatik/yakışıklı bulduğu siyasi parti liderine oy veren kadınların olduğu bir ülkeden bahsediyoruz,
"ben onu çok seviyorum, beni kimse ondan ayıramaz" diyen beyni yıkanmış insanlar da oy veriyorlar
cebime 10YTL fazla girsin, Türkiye çokta umrumdaydı sanki diyenler bile oy veriyorlar

Mevcut eğitim sistemi düzeltilmedikçe eminim ki
bu ve benzeri her türlü rezillik yaşanmaya devam edecektir

Adam ülkeyi soymuş soğana çevirmiş, bi de utanmadan ATATÜRK'ten bahsediyo.

Ato başkanı Atatürk seviyorum dedi kasasından 2.5 milyon euro çıktı.

ne alaka adam iş adamı kasasından para çıkması kadar normal birşey yok..bir iş adamının türkiyenin en zengin iş adamından bahsediyoruzz..

tayyibin kasalarına baksalar acep ne çıkar adam hergün dinden bahsediyolar. merak ediyorum tayyib ve adamları iktidara geldikten sonra ne kadar ceplerini doldurdular ama yakında ögreniriz elbet bu dewran böyle sürmez bu güç ellerinden kayıp gider o saman bu ibre onlara döner o saman da polisler onların kasalarından çıkan paralar için böyle derler gerçi onların kasaalarında para çıkmaz onların paraları isviçre bankalarında güselce faiz getiriyolardır...

ne alaka adam iş adamı kasasından para çıkması kadar normal birşey yok..bir iş adamının türkiyenin en zengin iş adamından bahsediyoruzz..

tayyibin kasalarına baksalar acep ne çıkar adam hergün dinden bahsediyolar. merak ediyorum tayyib ve adamları iktidara geldikten sonra ne kadar ceplerini doldurdular ama yakında ögreniriz elbet bu dewran böyle sürmez bu güç ellerinden kayıp gider o saman bu ibre onlara döner o saman da polisler onların kasalarından çıkan paralar için böyle derler gerçi onların kasaalarında para çıkmaz onların paraları isviçre bankalarında güselce faiz getiriyolardır...

tabi hep tayyip ve adamları yiyo dierleri hiç yemz hep ülkenin iyiliğini düşünürler. Sonuna kadar karalayın Tayyibi :victory

Adama neden gözaltına alındınız diye soru yöneltiyorlar, adam:
"Atatürk'ü sevdiğim için" diye cevap veriyor.
Yuh be kardeşim yuh artık Atatürk' ün şahsı maneviyesi ve adı bu kadar da Sömürülmeye çalışılmaz ki!

helal olsun bu tür şerefsizleri artık milletim tanıyor yemiyor. çok şükür ilerledik artık. Bu tür şerefsizlerde arınacaklar az kaldılar.

helal olsun bu tür şerefsizleri artık milletim tanıyor yemiyor. çok şükür ilerledik artık. Bu tür şerefsizlerde arınacaklar az kaldılar.

türkiye hakettiği yerlere mutlaka gelicek istensede istenmesede
doğru artık bilinçli bir toplum olma yolunda ilerliyoruz

biras konu disi ama ato baskanina soruolar nie gozaltina alindin die kendine sawuncak birseyi olmadigi icin atatürkü sewıorum onun için alındım dıor en ıı cwp onu gozaltına alan polısten sewıorsun ama kasadakı paralarda atatürk yoq :D:D

Yuh be kardeşim yuh artık Atatürk' ün şahsı maneviyesi ve adı bu kadar da Sömürülmeye çalışılmaz ki!

Sana katılmamak mümkün değil kardeşim. :goz:

türkiye bunlar gibilerin yüzünden böyle oldu

çünkü atatürk bizde manevi değeri yüksek olan bir şahsiyet

hal böyle olunca

yap pisliği ben atatürkü seviyorum

diğer konuda da vatandaşın teki atatürkü gözaltına alınmıştır dien beynen sıkıntısı olan bir arkadaş var

acil şifalar

tabi hep tayyip ve adamları yiyo dierleri hiç yemz hep ülkenin iyiliğini düşünürler. Sonuna kadar karalayın Tayyibi :victory

ben digerleri yemiyor demiyorum ama mantıklı bir şekilde beyininle düşün bu ülkede binlerce insanın kasasında 2,5 milyon euro para vardır ama siz körü körüne tutun adamlar nasılsa sizi kandırmışlarr.

biras konu disi ama ato baskanina soruolar nie gozaltina alindin die kendine sawuncak birseyi olmadigi icin atatürkü sewıorum onun için alındım dıor en ıı cwp onu gozaltına alan polısten sewıorsun ama kasadakı paralarda atatürk yoq

sen evinde yabancı para tutmuyormusun egerki tutuyosan atatürkü sevmiyormusun böyle birşey varmı ya.. egerki vergisini veriyorsa sorun yoktur. bu ülkede milyonlarca insan evinde yabancı para tutuyor bilmiyosanız söylim bir tek ato başkanı degil.

Bu forumu yine fetulahçılar bastı.bunlar Atatürk ve Cumhuriyet'i savunanlara,direk Atatürk'e saldıramadıklarından Atatürk'ün arkasına saklanıyorsun derler ve arkasından hemen sahte Atatürkçü yakıştırmasını yaparlar.İstisnalar kaideyi bozmas ama genelde bu insanlar bırakın Atatürk'ü sevmeyi,nefret bile ederler.Böylelerinin yüzlerindeki maskeyi çıkartın,made by Saidi kürdi ve Fetulah markasını görürsünüz.

Bu forumu yine fetulahçılar bastı.bunlar Atatürk ve Cumhuriyet'i savunanlara,direk Atatürk'e saldıramadıklarından Atatürk'ün arkasına saklanıyorsun derler ve arkasından hemen sahte Atatürkçü yakıştırmasını yaparlar.İstisnalar kaideyi bozmas ama genelde bu insanlar bırakın Atatürk'ü sevmeyi,nefret bile ederler.Böylelerinin yüzlerindeki maskeyi çıkartın,made by Saidi kürdi ve Fetulah markasını görürsünüz.

YA ALLAH AŞKINA NEDİR ATATÜRKÇÜLÜK SÖYLEDE BİZDE ONU YAPALIM ONU BİLELİM BÜLBÜL GİBİ AYNI ŞEYLERİ ŞAKIYIP DURUYORSUNUZ

BİRDE NE DEMEK FETHULLAHCI HER SİZİN DÜŞÜNCENİZİN ZIDDI KONUŞAN FETHULLAHCIMI OLUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri