bende AKP li olmayanları Atatürk'ün arkasına sığınıyor diye suçlayanlardan nefret ediyorum
kendi içlerinden çıkan Atatürk düşmanlarını partizan bir anlayışla savunmalarından da nefret ediyorum
forumlarda çıkıp Atatürk'ün arkasına sığınıyorsunuz diyenlerin de Atatürk'ü "lafta" sevdiklerini de biliyorum, ne de olsa bu da bir şov, bir oy alma yolu,
bunu CHP de yapıyor,AKP de yapıyor MHP de yapıyor
Bu ülkede Atatürk'ü seven bir vatandaş,bir parti, bir milletvekili, bir bakan, bir Başbakan, bir Cumhuraşkanı ülkesine ihanet etmez, ülkesinin ve milletinin yararına çalışır.Ama bizim millete sorarsanız nerde şov oylar orada, pek çok kişi neye ve niye oy verdiğini bilmiyor, kimse de önemsemiyor gidişatı, yararlarnı ve zararlarını
AKP ye oy verenler daha iyisi yok gibi saçma sapan bir bahane bulmuşlar, CHP ye oy verenler cumhuriyeti koruyoruz diyorlar, MHP ye oy verenler ülkücüyüz Başbuğ'un izindeyiz diyorlar
bunların hiçbirisi oy verme sebebi değil, çünkü AKP nin çok daha iyisi vardır, cumhuriyeti CHP değil millet korur, MHP lilere söyleyecek birşey bulamıyorum zaten tamamen partizanlık yaptıkları,
bu kafayla gidilirse bu ülke ileriye değil geriye gider, nitekim yıllardır bir arpa boyu yol alınamamıştır
karizmatik/yakışıklı bulduğu siyasi parti liderine oy veren kadınların olduğu bir ülkeden bahsediyoruz,
"ben onu çok seviyorum, beni kimse ondan ayıramaz" diyen beyni yıkanmış insanlar da oy veriyorlar
cebime 10YTL fazla girsin, Türkiye çokta umrumdaydı sanki diyenler bile oy veriyorlar
Mevcut eğitim sistemi düzeltilmedikçe eminim ki
bu ve benzeri her türlü rezillik yaşanmaya devam edecektir