Atatürk'ü reklamlarda "kullanmaya" utanmıyor musunuz?

Reklam filmi gerçekten de güzel hazırlanmış, birleştirici unsurlar ön planda ancak bu reklamın birilerinin cebine rant sağlayacağı gerçeği de yadsınamaz. Yine de güzel.

Kullanırlar kullanırlar. Kullanırkende hiç utanmazlar. Çümkü işin ucunda para ve çıkar var

Allah rızası diyerek yıllarca topladığınız sadakalar nereye gitti..?Denizlerde fener bitmedi!Allah'ın adını kullanıp milleti sömürdünüz,şimdi de Atamıza mı laf atmaya yeltenizyorsunuz!?!Atatürk'ü sürekli görünce canın mı sıklıyor yoksa utanıyor musun?.. ettiğiniz bunca ihanetten sonra!

Allah Rızası için namussuzluk yapılırken sesiniz çıkmıyor yandaş medya ve keriz fenerine sesiniz çıkmıyor bosnaya çeçenistana filistine gönderdiğimiz paralar çalınırken sesiniz çıkmıyor.

Allahı sömüren kahpelere karşı sesiniz çıkmıyor, tam tersine destek bile oluyorsunuz şimdide gelip burdan arsızca öyleymiş böyleymiş diyorsunuz.

Ne utanmaz ne yüzsüzsünüz ar damarınız çatlamış ,kafirliğide müslümanlık sanıyorsunuz afferin size cenneti hakkettiniz bu kadar namussuzluk ile cenneti sonuna kadar hak ettiniz...

Bence Atatürkü reklamlarda asıl İş Bankası kullanmalı..

Nasıl kurdun bu bankayı nerden geliyor bu değirmenin suyu Hindistandan gelen yardım paraları nereye gitti göster faturayı diye soru cevap şeklinde bi reklam olabilir..

Reklamın iyisi kötüsü mü olur..

Deniz Feneri Reklamlarındada Tyyip Erdoğanı kullanmalı bana kalırsa.. Ama doğru ergenekon aylarca konuşulurken twlerde.. ama medya yargıyı etkilemesin die deniz feneri davası için medyaya yasak getirildi o yüzden reklamıda çekilemez dimi??

bu ülkede filmi çekilmesi gereken kişi sizin için bellidir zaten.. Rusyada okulları ve kanalları kapatıldığı iiçin hemen fırsatını bulup taziye veren bir adamın belgeseli çekilmeli değil mi??? O adam dünyadaki o kadar okulu hocalık maaşı mı yoksa cami yardımlarıyla mı yaptırdı.. buda soru ve cevap şeklinde yapılabilirdi reklam filmi olarak..

Aynen katılmaktayım.. Kimileri Atatürk ün arkasına gizlenir insanların bilinç altına iyice yerleşir öyle siyaset yapar kimileri filmini çevirir paraları cukka eder kimileride böyle reklam yaparak halkı kendi malına teşvik eder.. Bu demek değilki filmi yapılmasın öyle olmasın yada Atatürk yasaklansın.. sadece artık kimse onun adı altından geçinmeye kalkışmasın yeter

yaşadığım şehrin merkezinde, büyük bir dükkanda, filistine yardım için pasta börek,tülbent,şu bu vs. birşeyler satıyorlardı.ilk gördüğüm an gözlerime inanamadım.yüksek sesle arapça müzik ve 2.kattan zemine kadar dev bir bayrak..ama ne bağrağı?!anımsayamadım..filistin bayrağı!yabancı bir bayrağı görmek beni o kadar şaşırttı,o kadar kızdırdı ki..açtınız madem yanına da naçizane bir Türk bayrağı açmaya tenezzül edemediniz mi?içeriye girdiğimde kara çarşaflı kadınlar falan filan..benim vatandaşım aç geziyor,işi yok ekmek bulamıyor;siz gidiyorsunuz filistine yardım,boş hikayeler..o paranın filistine gideceğinden eminiyiz ki ilk önce?!deniz fenerinden sonra!!hem israil o kadar salaktı ülkeye girişlerde izin verecek!Yapılan gerizekalılıktan,ülke çıkarlarına öncelik vermeden yapılan,üsttekilerinde Allah inancını sömüren anlayıştan öte geçemez.Aman dinimiz diyeceğinize,sizi hristiyan doğmaktan kurtaran Atanıza naçizane bi teşekkürünüzü gösterin.ondan sonra hep beraber dinimizi koruyalım..toprak olmadan din de olmaz özgürlük de!Atatürk sizin sandığınız kadar dinsiz bir adam olsaydı askerlerini Allah Allah diye vatana siper etmezdi.

Atatürkçü takılan tayfa işine gelince oy için
de kullanır..sigortacılık için de kullanır..inançlıya saldırmak için de..
Geniş açıda bakamayanlar yine düşman diye etiketlemişler..
Böylece işleri çok kolaylaşıyor çünkü..Başka bir tartışma,
mantık üzerine düşünmeye gerek kalmıyor..Zihinlerini
yormadan 'Sen Atatürk düşmanısın olay bitmiştir' deyip
geçebiliyorlar..1900lü yılların başında Amerika'da hoşlanmadığı
kişiyi veya kurumu komunist diye çamur atarak hemen içeriye
alınmasına sebep olanlar da bunlar.. Yapılan suistimali
hiçbir şekilde tartışamazlar ama direk Atatürk Düşmanı
diye nitelendirirler.. Kimse Atatürk'ü televizyonda görmek
istememezlik yapmıyor. Adam gibi belgesel yapın
da gençlik izlesin..Ne oldu şu BÜYÜK TUNCAY ÖZKAN YAPIMI?
Hani CHP'nin tonlarca para verdiği? Hadi onu geçtim
Mustafa filmi için söylemediğinizi bırakmadınız..
Çünkü herkes, dar kalıplara sığdırdığınız şekilde
Atatürk'ü tanımalı..bir bütün olarak tanınmasını istemezsiniz..

yaşadığım şehrin merkezinde, büyük bir dükkanda, filistine yardım için pasta börek,tülbent,şu bu vs. birşeyler satıyorlardı.ilk gördüğüm an gözlerime inanamadım.yüksek sesle arapça müzik ve 2.kattan zemine kadar dev bir bayrak..ama ne bağrağı?!anımsayamadım..filistin bayrağı!yabancı bir bayrağı görmek beni o kadar şaşırttı,o kadar kızdırdı ki..açtınız madem yanına da naçizane bir Türk bayrağı açmaya tenezzül edemediniz mi?içeriye girdiğimde kara çarşaflı kadınlar falan filan..benim vatandaşım aç geziyor,işi yok ekmek bulamıyor;siz gidiyorsunuz filistine yardım,boş hikayeler..o paranın filistine gideceğinden eminiyiz ki ilk önce?!deniz fenerinden sonra!!hem israil o kadar salaktı ülkeye girişlerde izin verecek!Yapılan gerizekalılıktan,ülke çıkarlarına öncelik vermeden yapılan,üsttekilerinde Allah inancını sömüren anlayıştan öte geçemez.Aman dinimiz diyeceğinize,sizi hristiyan doğmaktan kurtaran Atanıza naçizane bi teşekkürünüzü gösterin.ondan sonra hep beraber dinimizi koruyalım..toprak olmadan din de olmaz özgürlük de!Atatürk sizin sandığınız kadar dinsiz bir adam olsaydı askerlerini Allah Allah diye vatana siper etmezdi.

Ülkene beş kuruşluk faydanız yok karar vermeye yargılamaya gelince mangalda kül bırakmıoyonuz.

Ülkede o kadar aç adam hani nerde ben neden sokak sokak fakir arıyorum yardım etmek için ve bulamıyorum..

Ayrıca biz işgal altında değiliz herkes parasını kazanıp dilediğini yapabilecek durumda tabi sen bunları sadece ata edebiyatı yaparken kullanırsın başka türlü aklından bile geçmez..

Kurtuluş savaşında filistinden birçok devletten gelen yardımları unuttunuz galiba..Ama dedim ya siz kurtuluş savaşınıda kendinize benzettiniz değiştirerek çarpıtarak..Bi tek atatürkü görürsünüz orda başka kimse yoktu zaten ülkeyi savunan..

Sen baya cahilsin anlaşılan yada körsün..BM den onca erzak girdi aynı zamanda türkiye den çıkan yardım konvoylarıda girdi Filistine sende burda kafandan teoriler kurmaya devam et.

Bide şu var Atatürk olmasaydı hepiniz cavur doğacaktınız hristiyan olcaktınız edebiyatı..İrenç ötesi bi yaklaşım onca mehmetçiğe onca şehite ve onca komutana yapılan hakaretin en rezilidir bu..Ayrıca Türk halkınada büyük bi hakarettir böyle gerizekalı ve hinlik kokan yorumların silinmesini rica ediyorum..Atatürk kim oluyor ki benm dini hüviyetimi tayin ediyor..
Bunların dışında anlıyorum ki sen anandan babandan görüp kaydettiğin yarım yamalak bi din üzerine hayatını monte etmişin ki bu çok açık ve net bi şekilde belli..

Atatürk askerinin imanına güvenmeseydi 'Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum' diyemezdi..

Yukarıda arkadaşında dediği gibi keşke Atatürk hakkında uzun bi dizi ve bölüm şeklinde belgesel tarzı filmler yapılsada izlesek ayrıntısıyla hem beyin jimnastiği yapmış oluruz hemde insanların önyargıları bakış açıları biraz değişir.

Eyvallah..

Ülkene beş kuruşluk faydanız yok karar vermeye yargılamaya gelince mangalda kül bırakmıoyonuz.

Ülkede o kadar aç adam hani nerde ben neden sokak sokak fakir arıyorum yardım etmek için ve bulamıyorum..

Ayrıca biz işgal altında değiliz herkes parasını kazanıp dilediğini yapabilecek durumda tabi sen bunları sadece ata edebiyatı yaparken kullanırsın başka türlü aklından bile geçmez..

Kurtuluş savaşında filistinden birçok devletten gelen yardımları unuttunuz galiba..Ama dedim ya siz kurtuluş savaşınıda kendinize benzettiniz değiştirerek çarpıtarak..Bi tek atatürkü görürsünüz orda başka kimse yoktu zaten ülkeyi savunan..

Sen baya cahilsin anlaşılan yada körsün..BM den onca erzak girdi aynı zamanda türkiye den çıkan yardım konvoylarıda girdi Filistine sende burda kafandan teoriler kurmaya devam et.

Bide şu var Atatürk olmasaydı hepiniz cavur doğacaktınız hristiyan olcaktınız edebiyatı..İrenç ötesi bi yaklaşım onca mehmetçiğe onca şehite ve onca komutana yapılan hakaretin en rezilidir bu..Ayrıca Türk halkınada büyük bi hakarettir böyle gerizekalı yorumların silinmesini rica ediyorum..Atatürk kim oluyor ki benm dini hüviyetimi tayin ediyor..
Bunların dışında anlıyorum ki sen anandan babandan görüp kaydettiğin yarım yamalak bi din üzerine hayatını monte etmişin ki bu ço açık ve net bi şekilde belli..

Atatürk askerinin imanına güvenmeseydi 'Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum' diyemezdi..

Eyvallah..
Atatürk'e gelince iş niye bu kadar sinir olursunuz hala çözemedim?Atatürk son Osmanlıdır ve Müslümandır!Tayyip İncirliği kullandırırken,ırak için ülkeden asker geçirtirken çok müslüman!ama teskereye hayır diyen asker çok ateist!
Deniz fenerinden kendinizi kanıtladınız.ayrıca israil o kadar aptal bir ülke ki paranın kimde toplandığını,kim aracılığıyla gönderileceğini bilmiyor!mossad,cia ülkede cirit atıyor!
Aç görememişmiş!millet kemer sıkmaktan alıştı gitti.sokağa bi çık da ne kadar aç,tinerci var görürsün!tabi tok açın halinden anlamaz!
Hepimiz filistinliyiz dersiniz,ama bir Türk bayrağı açmaya tenezzül etmezsiniz!
Hoca efendin çok müslüman da papanın elini öper,ruslara taziye gönderir.sen bi çeçenlere bak sonra aman filistin de..bu ne yaman çelişki efendi!!!!

Kurtuluş savaşında Türkiyeye hiç bir müslüman ülke yardım etmemiştir bilmeden konuşmayın.Kurtuluş savaşında bize en büyük yardım rusyadan gelmiştir.Diğer yardımlarıda halk aç kalarak askere yapmıştır.Evet bu vatanı sadece Atatürk kurtardı varmı bi diyeceğin.O bu ülkeyi kurtardığı için sen böyle rahat rahat yazıyorsun.Onun liderliğinde kurtarıldı bu ülke Bunu inkar eden Onun arkasından sallayan vatan hainidir.Bu ülke türklerin türkiyede yaşayan türke biyad edecek ben edemem diyorsa da defolacak gidecek.

Kurtuluş savaşında Türkiyeye hiç bir müslüman ülke yardım etmemiştir bilmeden konuşmayın.Kurtuluş savaşında bize en büyük yardım rusyadan gelmiştir.Diğer yardımlarıda halk aç kalarak askere yapmıştır.Evet bu vatanı sadece Atatürk kurtardı varmı bi diyeceğin.O bu ülkeyi kurtardığı için sen böyle rahat rahat yazıyorsun.Onun liderliğinde kurtarıldı bu ülke Bunu inkar eden Onun arkasından sallayan vatan hainidir.Bu ülke türklerin türkiyede yaşayan türke biyad edecek ben edemem diyorsa da defolacak gidecek.

Senin tarihin sıfır..

Ruslar ne yardımı yapıcak yahu kendi içlerinde isyanı bastırmaktan aciz insanlar ne cüretle bize yardım etme fedakarlığında bulunabilirler..

Bu vatanı Atatürk kurtardı diyen kızıl vatan hainidir..Toprağa kanı düşen her şehidin hakkı vardır bu sözün karşısında defolman için bu yeterli bi sebep..Atatürk olmasaydı da bizim insanımız çok değerli komutanlar çok zeki askerler çıkarabilirdi..

Sizin rezilliğiniz biat kültürünüz kör cahil yapılanmanız bitmediği sürece bu ülke zerre miktarı ilerleyemez önce sizin gibi fosilleri filtreden geçirmek lazım ki Erdoğan da bu işin piri olmuş artık lafa söze gerek bırakmıyor helal olsun..

haha beni çok güldürdün bu mesajını gören seni muhattap bile almaz zaten tarih konusunda.Git biraz tarih oku.Kendi tarihini bilmeyene diyecek sözüm yok.Burası türkiye bu ismi almak için biz o şehitleri verdik.Atatürk olmasaydı lafa bak.Atatürk vardı ve eğer Atatürk gibi zeki bir ve yürekli bir komutan olsaydı zaten o kurtarırdı bu ülkeyi ama demekki yokmuş.Kazım Karabekir paşa bile ona askerliği bırakmışken komutanım diye emrine girdi.Senin gibi Soyunu unutan insanlar yüzünden bu hala düştük maalesef(tabi türksen).Neyse daha diyecek bişeyim yoktur.

Senin tarihin sıfır..

Ruslar ne yardımı yapıcak yahu kendi içlerinde isyanı bastırmaktan aciz insanlar ne cüretle bize yardım etme fedakarlığında bulunabilirler..

Bu vatanı Atatürk kurtardı diyen kızıl vatan hainidir..Toprağa kanı düşen her şehidin hakkı vardır bu sözün karşısında defolman için bu yeterli bi sebep..Atatürk olmasaydı da bizim insanımız çok değerli komutanlar çok zeki askerler çıkarabilirdi..

Sizin rezilliğiniz biat kültürünüz kör cahil yapılanmanız bitmediği sürece bu ülke zerre miktarı ilerleyemez önce sizin gibi fosilleri filtreden geçirmek lazım ki Erdoğan da bu işin piri olmuş artık lafa söze gerek bırakmıyor helal olsun..

ülkeyi Allah'a emanet edelim o zman!Tayyibi de kovalım olur mu?!

Senin tarihin sıfır..

madem şehit kanıyla alındı bu topraklar o zmn niye satıyorsunuz.. siz ki şehite kelle dienler ne zmndan beri şehitlerimizin kıymetini bilir oldunuz...

Kurtuluş Savaşının bile inkar ediyorlar , neymiş Kurtuluş Savaşı olmamış ....

Bu zihniyetin her şeyi inkar üzerine kuruludur çünkü damarlarında nankörkük kahpelik akıyor.
Allahın Tanrı oduğunu bile inkar ediyorlar, neymiş Allah Tanrı Değilmiş ...Her şeyleri inkar olduğu için çok rahat bir şekilde yedikleri tası pisletip nankörlük yapıyorlar.

Alıntı:
bazuuka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence Atatürkü reklamlarda asıl İş Bankası kullanmalı..

Nasıl kurdun bu bankayı nerden geliyor bu değirmenin suyu Hindistandan gelen yardım paraları nereye gitti göster faturayı diye soru cevap şeklinde bi reklam olabilir..

Reklamın iyisi kötüsü mü olur..

eData:::::::::::

Deniz Feneri Reklamlarındada Tyyip Erdoğanı kullanmalı bana kalırsa.. Ama doğru ergenekon aylarca konuşulurken twlerde.. ama medya yargıyı etkilemesin die deniz feneri davası için medyaya yasak getirildi o yüzden reklamıda çekilemez dimi??

bu ülkede filmi çekilmesi gereken kişi sizin için bellidir zaten.. Rusyada okulları ve kanalları kapatıldığı iiçin hemen fırsatını bulup taziye veren bir adamın belgeseli çekilmeli değil mi??? O adam dünyadaki o kadar okulu hocalık maaşı mı yoksa cami yardımlarıyla mı yaptırdı.. buda soru ve cevap şeklinde yapılabilirdi reklam filmi olarak..

---------------------------------------------------------------------

Alıntı:
bazuuka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin tarihin sıfır..

madem şehit kanıyla alındı bu topraklar o zmn niye satıyorsunuz.. siz ki şehite kelle dienler ne zmndan beri şehitlerimizin kıymetini bilir oldunuz...

bak bu iki mesajada cevap veremedin kardeş.. çelişki içindesin... sen neyi savunduğunu bile bilmiyorsun daha kusura bakma..

___

---------------------------------------------------------------------

bak bu iki mesajada cevap veremedin kardeş.. çelişki içindesin... sen neyi savunduğunu bile bilmiyorsun daha kusura bakma..

___

Sen bana soru sormamışın ki başbakana sormuşun ben niye cevaplıcam banane..

Ayrıca senin gibi bilgisayar başında sabahlamıyorum işim gücüm var kardeşim haa gördüğüm ve yetişebildiğim kadar cevap yazmaya çalışırım..

Bununla beraber soruya bakarım soru mu diye bide sorana bakarım adam mı diye..

Gerisi teferruat zaten.

Edit:Alıntı yaptım yazını ancak üst taraf çıkmadı nasıl becerdin öyle yazmayı..

Geri