yaşadığım şehrin merkezinde, büyük bir dükkanda, filistine yardım için pasta börek,tülbent,şu bu vs. birşeyler satıyorlardı.ilk gördüğüm an gözlerime inanamadım.yüksek sesle arapça müzik ve 2.kattan zemine kadar dev bir bayrak..ama ne bağrağı?!anımsayamadım..filistin bayrağı!yabancı bir bayrağı görmek beni o kadar şaşırttı,o kadar kızdırdı ki..açtınız madem yanına da naçizane bir Türk bayrağı açmaya tenezzül edemediniz mi?içeriye girdiğimde kara çarşaflı kadınlar falan filan..benim vatandaşım aç geziyor,işi yok ekmek bulamıyor;siz gidiyorsunuz filistine yardım,boş hikayeler..o paranın filistine gideceğinden eminiyiz ki ilk önce?!deniz fenerinden sonra!!hem israil o kadar salaktı ülkeye girişlerde izin verecek!Yapılan gerizekalılıktan,ülke çıkarlarına öncelik vermeden yapılan,üsttekilerinde Allah inancını sömüren anlayıştan öte geçemez.Aman dinimiz diyeceğinize,sizi hristiyan doğmaktan kurtaran Atanıza naçizane bi teşekkürünüzü gösterin.ondan sonra hep beraber dinimizi koruyalım..toprak olmadan din de olmaz özgürlük de!Atatürk sizin sandığınız kadar dinsiz bir adam olsaydı askerlerini Allah Allah diye vatana siper etmezdi.