Atatürk'ü peygamber yaptılar !!!

peygamberlik sıfatı atama hafif kalır,atam dünyaya gelmiş geçmiş en büyük mucizedir,soranlara türküm derken utanç yerine gurur duymamı sağlayan tek sebeptir.

yapar sana ne yani isteyen istedigini peygamberi yapar istegini kutsal kitap yapar wss.......

eleman adam tutmus snnle paylasmıs itLik yapma da fikrini söle ii kötü emeğe saygı

kardes artık herkes isteğini bişey ilan edio:D

Dinim islam peygamberim Hz Muhammed ( sav ). önderim Mustafa Kemal Atatatürk tür

Cenab ı Allah dan öteye ilah Hz Muhammed ( sav ) öteye elçi Mustafa Kemal Atatatürk ten öteye lider aramam.

Benim kendi açtığım konuya kendi yaptığım yorum budur.
Teşekkurler

Daha neler görmemek için,bir an önce aklımızı başımıza almalıyız sevgili Newwave kardeşim.

Dinim islam peygamberim Hz Muhammed ( sav ). önderim Mustafa Kemal Atatatürk tür

Cenab ı Allah dan öteye ilah Hz Muhammed ( sav ) öteye elçi Mustafa Kemal Atatatürk ten öteye lider aramam.

Benim kendi açtığım konuya kendi yaptığım yorum budur.

Hz. Peygamberi eLçi
Atatürkü Lider seçtiysen kendine
Kusura bakma da yazını destekLer durumdasın
Atatürkü kendine Peygamber edinmişsin :)

Leküm Diniküm VeLiyeddin

أĸяα;3387282' Alıntı:
Hz. Peygamberi eLçi
Atatürkü Lider seçtiysen kendine
Kusura bakma da yazını destekLer durumdasın
Atatürkü kendine Peygamber edinmişsin :)

Leküm Diniküm VeLiyeddin

Biraz müsadenle arapça konuşalım o zaman

Leküm Diniküm VeLiyeddin

(Kafirun 109:6) (sizin dininiz size benim dinim bana )

30x7tdj.jpg

"Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" Bu ifade "Allah'tan başka ilah yoktur, Muhammed Aleyhisselâm Onun ELÇİSİDİR" anlamına gelir. Bu ifade İslâm inancının temelini oluşturur ve Kelime-i Tevhid olarak isimlendirilir.

Yukarıdaki sözler tövbe haşa benim değil cenab-ı Allahın sözleridir ( birde gece gece çarpılmayalımda tövbe ) :)

Umarım ne demek istediğmi anlamışsındır burada kimseye din dersi vermek konuya din perspektifinden bakmak kimseninde dine bakış açısını sorgulamak istemiyorum iyi forumlar dilerim.

peygamberlik sıfatı atama hafif kalır,atam dünyaya gelmiş geçmiş en büyük mucizedir,soranlara türküm derken utanç yerine gurur duymamı sağlayan tek sebeptir.

Ettiğin lafa bak. Sen Türk dahi olamazsın. Türk VE müslüman olduğum için herzaman gurur duyuyorum. Kötü günde de iyi günde de herzaman gurur duyarım. Gurur duymam için başka nedenlere gerek yok. Bu vatanı karşılıksız seviyorum. Lafa bak yaaa... tövbe tövbe siz insanı kendinize düşman yaparsınız. Utanç kaynağından başka birşey değilsin. Ettiğin laflara dikkat et...

Atatürk bu ülke için bir mucizedir.
bu mucizeyi mecazı anlamda anlatmak için
kullanılmış bir sözdür.

söze değil sözün içeriğime bakılması gerektiği kanaatindeyim.

Atatürk bu ülke için bir mucizedir.
bu mucizeyi mecazı anlamda anlatmak için
kullanılmış bir sözdür.

söze değil sözün içeriğime bakılması gerektiği kanaatindeyim.

Ya hu bismillah sen nerden çıktın Allahım çarpılacakmıyım Atam bari sen yapma mesaj 1 valla kötü bir niyetim yoktu çok korktum zaten evde yalnızım sabahın üçünde : ) :)

Sen bu ülkenin başına gelmiş büyük bir mucizesin yüce ATATÜRK.

Senin gibi bir mucize 2038 de bile gelmiyecek bunu biliyorum cenabı Allah senin ruhunu Türk gençliğinin üzerinden eksik etmesin.

:s mesaj sayısı olmayanlar
bu bölüme yazamıyor mu :s
özür dilerim rahatsız ettik

Yazarsın tabi yanlış anlama şakaydı sadece hackhelle hoşgeldin bu arada iyi forumlar dilerim.

Konu ile ilgili şunuda belirtmek isterim

YÜCE LİDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e dinsiz diyenler tarih bilmeyen , ATAMIZ ı kötülemek isteyen kişiler son dönemde iyice arttı farkındasınızdır bir hikayesini sizlere anlatayım ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK bir konuşmasında derki dünyanın en büyük insanı kimdir herkez bir isim söyler dedikleri hiç bir isime Mustafa kemal hayır der en sonunda paşam sizsiniz derler onada hayır der yanındakiler şaşırmıştır sonra derlerki paşam siz söyleyin ulu önder Mustafa kemal ATATÜRK derki dünyanın en büyük lideri ismi 1400 yıldır her gün zikredilen HZ. MUHAMMEDDİR ( sav ) der

Kaynak / Google Yaa niye her yazdığıma bir kaynak göstermek zorunda hissetmeye başladım acaba ??

Bu arada ender bulunan bir resminide bu sıcak yaz günlerinde içimden geldi foruma eklemek istedim
Not ( Eğerki Hz Muhammed (sav) efendimizinde bir resmi olsa onuda hemen eklerdim ama benim bildiğim yok)

1hcxgj.jpg

Geri