'Atatürk'ü kullandık, ona ihanet ettik'

Siz zaten herzaman Atatürk ük çıkarlarınız için kullnadınız

bu bilmeyen mi var

bunların yüzünden,Halk Atatürk'ten soğudu...

biz herzaman söyleriz ya bunların Atatürkçülükleri menfaat üzerine kurulmuş ,ve sahte didye

bak kendileri ötmeye başladı

sizin yıllardır söylediğiniz şey almanyadaki add... atatürk'ü kullanmak çok büyük suçtur... bunu kabul ediyorum aslanca çıkmış söylemiş.... peki başbakanınız çıksın desin ki ben dini istismar ettim deniz fenerinde 41 milyon euro para aldım ve akp'yi kurdum desin... gidip elini öpecem başbakanın....:goz::goz::goz:

Atatürkçü Düşünce Derneği. Bu üç tümcenin başındaki Atatürk'ü aldık ve kişisel çıkarlarımız için kullandık. Daha da açık konuşmak gerekirse, ona ve ilkelerine ihanet edildi.

heh $öyLe döküLmeye ba$Layın baqaLım birer birer kaç ki$iyseniz
:D

RECEP TAYYİP ERDOĞAN göster kasımpaşa kabadayılığını sendende böyle bişey bekliyoruz dini istismar ettim ve gelen paralarla akp'yi kurdum diye söyle...

Dini istismar ettim, deniz fenerinden 41 milyon euro aldım..

Kasımpaşa Kabadayısı RTE...

Dostum Mutlu oldun mu????..:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Ne zaman saldırmaktan vazgeçeceksiniz...:clap:clap

Dini istismar ettim, deniz fenerinden 41 milyon euro aldım..

Kasımpaşa Kabadayısı RTE...

Dostum Mutlu oldun mu????..:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Ne zaman saldırmaktan vazgeçeceksiniz...:clap:clap

ben şak şakçılarından yalakalanıp her ay partiye gidip 4 5 milyar cebe indirenlerden istemiyorum ben başbakanınızdan istiyorum.... işte burada ezikliğiniz ortada kendisinin yapmadığını siz yapmaya çalışıyorsunuz.... görelim kabadayılığını....

ben şak şakçılarından yalakalanıp her ay partiye gidip 4 5 milyar cebe indirenlerden istemiyorum ben başbakanınızdan istiyorum.... işte burada ezikliğiniz ortada kendisinin yapmadığını siz yapmaya çalışıyorsunuz.... görelim kabadayılığını....

dostum ,o zaman onu sen değil,senin şak şaklığını ve yalakalığını yaptığın parti veya derneğin başkanı sorsun...Senin muhatabın burada biziz, :melek:melek

dostum ,o zaman onu sen değil,senin şak şaklığını ve yalakalığını yaptığın parti veya derneğin başkanı sorsun...Senin muhatabın burada biziz, :melek:melek

meraklanma her ilgili röportajda açıklamada veriyorda ortada bişey yok hala bekliyoruz aydın doğan sen açıkla yoksa 3 gün içinde ben açıklayacam hani ortada açıklama yok 3 günün üstünden kaç gün geçti...:goz:

O süre 3 gün değil 1 hafta idi,bu cumartesi Başbakan Cemal Kamacı spor salonunda,Beyoğlu parti teşkilatı toplantısında .. herhalde orada açıklama yapar..2 gün daha sabret,
Dostum,Başbakan hakkında her türlü eleştiriyi yap ama, sakın Aydın Doğan gibi bir insan ile bir tutma , bu başbakan için çok büyük bir hakarettir...

O süre 3 gün değil 1 hafta idi,bu cumartesi Başbakan Cemal Kamacı spor salonunda,Beyoğlu parti teşkilatı toplantısında .. herhalde orada açıklama yapar..2 gün daha sabret,
Dostum,Başbakan hakkında her türlü eleştiriyi yap ama, sakın Aydın Doğan gibi bir insan ile bir tutma , bu başbakan için çok büyük bir hakarettir...

ha 1 hafta 10 gün arkadaşım boş ver bunları.. aydın doğan dediğiniz adam daha düne kadar kanallarında akp'li başbakan ve milletvekillerini çıkarırken 22 temmuzda ve önce parti seçimlerinde bas bas akp propagandası yaparken hiç bişey olmuyordu... tayyip bey her sırrını sırt çevirmeyeceğini bildiği aydın doğan açıkladı ve en sonunda iman'a gelen aydın doğan şimdi bütün pislikleri bir bir döküyor... başbakan'a hakaret diyorsun al sana hakaret bunu nasıl açıklayacaksın daha dün kötülediğin aydın doğan'la bu :victory:victory:victory bravo başbakan bravo :clap:clap:clap

dev_acilis.jpg

Doğan medyası kene gibidir..Yapışmış hükümete devletin kanını emiyor. Birisi kenenin başını devletten çıkardığı zaman da , böyle saldırılar başlıyor.. Bu düzen yıllardır böyleydi..İnşallah , böyle devam etmez...

Doğan medyası kene gibidir..Yapışmış hükümete devletin kanını emiyor. Birisi kenenin başını devletten çıkardığı zaman da , böyle saldırılar başlıyor.. Bu düzen yıllardır böyleydi..İnşallah , böyle devam etmez...

o zaman keneyle yanyana oturmayacaktın arkadaşım böyle kene zehirler zehirler adamı virüs yayar ondan :vur:vur:vur anlayacağın... düşünmeden hareket eden akp kurmayları her zaman böyledir ilk değil ki...

ne güzel aralarından sonunda doğruları söylemeye cesaret edebilen birisi çıktı...
kimbilir adama bu zamana kadar neler dedirtmişler neler anlattırmışlardır da adama sonun da tak etmiştir bezip bu lafları söylemiştir...

RECEP TAYYİP ERDOĞAN göster kasımpaşa kabadayılığını sendende böyle bişey bekliyoruz dini istismar ettim ve gelen paralarla akp'yi kurdum diye söyle...

Getir göster belgeni bakalım

belgesiz sallyanlara bizim köyede iftiracı yalancı diyorlar

yaa millet nasıl işine yarıyosa o şekilde kullanmasını biliyor ..buna Atatürkü de alet ediyolar dini de....

sanki ilk defa oluyormuş gibi bazıları çok şaşırmış

ta ismet İnönüden başlar atatürk e ihanet

sizin yıllardır söylediğiniz şey almanyadaki add... atatürk'ü kullanmak çok büyük suçtur... bunu kabul ediyorum aslanca çıkmış söylemiş.... peki başbakanınız çıksın desin ki ben dini istismar ettim deniz fenerinde 41 milyon euro para aldım ve akp'yi kurdum desin... gidip elini öpecem başbakanın....:goz::goz::goz:

demekki almamış,demekki dini istismar etmemiş,,sizinki gibi açıklamadığına göre ,iilla zorlayalımmı..yaptıysa açıklasın..

demekki almamış,demekki dini istismar etmemiş,,sizinki gibi açıklamadığına göre ,iilla zorlayalımmı..yaptıysa açıklasın..

yok yapmamış yapar mı sütten çıkma akkaşık bizim ki :))

anayasa mahkemesi tarafından laiklik karşıtı olmakla suçu sabit görülen 10 a 1 , sanırım bu hristiyanlık yada yahudilik yada budizm için yapan hükümet ... DÜPEDÜZ DİN İSTİRMARCISI
aydın doğanın vergi borçlarını silen başka hükümet sanki ... DÜPEDÜZ ÇIKARCI
sabah ve atv yi devlet bankalarndan aldığı krediyle damadına alan başka başbakan....... DÜPEDÜZ YETİM HAKKI YIYOR
dokunulmazlığı kaldıracağım diyen başka başbakan .... DÜPEDÜZ YALANCI
abd ile bop eş başkanıyım diyen , terorist başına sayın şehitlerimize bilmeme ne dyine başka başbakan, ermenistana gitmesine falan filan .... DÜPEDÜZ VATAN HAİNİ
80 yıllık devlet birikimlerinin hepsini satarak cari açığı arşa deydiren başka başbakan ...............DÜPEDÜZ İŞBİRLİKÇİ

Geri