HeLtEdrEnG
Banned
sıkıysa kaldırsınlar 
atatürk hakkında kanun var ve ona hakaret edenler o kanuna göre ceza alıyor.
peki "zat"a hakaret edenler ve onun yaptığı şeyleri onaylamayanlar neye göre ceza alıyor?
uygun bir kılıf bulunuyor herkese.
bence de kaldırılmalıdır.
çünkü atatürk'ü kanun koruyacaksa hiç korumasın. bu ülkenin halkı eğer o kişiye hakaret ettirecekse yuh olsun. ve sırf ceza var diye saygı duyuyormuş gibi yapıyorsan da yapma. gerek yok.
Atatürkün kanunen korunmasına gerek olmadığı kanısındayım , bu kanun kalkarsa Atatürk arkasından siyaset yapanların kalkanı düşecek ...
Yoksa Atatürk e kimsenin garezi yok , onu kullananlaran putllaştıranlara , Atatürk de bir nevi peygamberdir diyenlere garezimiz...
Atatürk Türkiye ise Kazım Karabekir Kürdistan mıydı?
Veya Mehmet Akif Arnavutluk???
ben onlara saldıran görmedim ya sen? heykellerine saldıran fikirlerini öldürmeye Ulusunu bölmeye çalışan görmedim. hepsi aynı yolun yolcusuydu.ayırmaya ne kadar meraklısınız. ama anca hava alırsınız.
Atatürk te Allah(C.C) nin yarattığı bir kuldur. Zeki bir asker olması onu kimseden üstün kılmamalı.
O vatanı yoktan varetmedi. Olan toprakları arkadaşlarıyla beraber kurtardı. Yalnız o daha ön plana çıktı. Bugün kaç Atatürkçü bilir Kazım Karabekir kim? Atatürk ün pozisyonunda olmak onada nasip olabilirdi.
Derdimiz geçmişimizle değil. Atatürk ü insanüstü varlığa çıkartanlarla. Bugün bir insan Atatürk şurda hata yapmıştır diyemiyor. Çünkü o haşa hata yapamaz DE Mİ? Atatürk ü kanunla korumak nedendir? Üstelik kendisi bile bunu istememişken.
Ama bizim ülke de insanlar "Kraldan çok kralcı" yani ayının yavrusunu sevmesi gibi.
Sevdikçe abartıyor zarar veriyor.
ATATÜR'ÜN kanunla korunmaya ihtıyacı yook zaten koca bır ulus onu yuregıyle sarmıs koruyor.kanun kalksa ne olacak.heykellerı yerle bır edılse ne olacak.bu mıllet vaktınde vatanlarını savunup koruyan ları bugun kanlarıyla canlarıyla savunur.bu benım düşüncem katılırsınız katılmassınız .herkes elınden gelenı ardına koymasın işte meydan