''Atatük'ü sevmiyorum'' diyen bu kadın kim?

Provokasyon bence de meydan bile verilmemesi lazım. Bu söledikleri Atatürkçülüğün de ötesinde bir şey. Şu sevip beğenme konusunda atıp tutan bi arkadaş var şurada zaten. Sen çekemediğin birisi için yaşadığın yeri terkedebilrsin ama onun açıkca millletini sevmedği, İran gibi bi devleti savunduğunu bunlara rağmen Kanada'da(!) yaşadığını göz önüne alıp da konuş istersen... Bağnazlığınızı örtbas etmek için aynı şeyleri sölemenize gerek yok.. Daha Türkçe'yi bile düzgün yazamıyorken, almış başını konuşuyorsun.

bu beyin yoksunu kadın bu ülkeye ne vermişki atatürkü sevmiorum deme lüksünü görüor kendisinde atatürkü eleştirmesi için önce bu ülkeye birşeyler katması lazım bu kadın gibilerini bir tek fatih altaylı ve onun gibi gereksiz kişiler prim verir zaten tüm türkiye bilior fatih altaylının ne mal olduğunu zaten

bu kadının; bulundugu durumun farkında olmadıgı, ataturk denen sahsın( kim ne derse desin) artık bir ideoloji oldugunun(kemalizm), bu ideolojinin ona musluman ve de kapalı birisi olarak neler kazandırdıgının farkında olmadıgı kesin...izledim gördüm, düşünen birisi gibi konuştugu daha kesin. bunlardan fazlasıyla bulundugu gibi 'altaylının' bu şova yönelik hareketini de daha once oldugu gibi unutmamak lazım... geçer gider bu muhabbetler.
kalansa CARİ AÇIĞIMIZ, VERDİĞİMİZ VERGİLERLE, BANKA BORCLARIYLA ZENGİN ETTİĞİMİZ AVRUPA AMARİKA...
keşke sadece masum japon ev hanımları ile kalsa somurumuz...

sevmese gene razıyım ama benim şahid olduğum mevzular çok kötü...

-kitaplarda resimi tahrif ederek gözlerini oyanlarmı dersiniz büstlerine tükürenler mi dersiniz bunların model model düşmanlığı var....

birde tuturmuşlar sevmek ayrı saygı ayrı diye takkıye yapıyorlar...

bunların eline geçecek ilk fırsatta kendilerinden olmayanları bir kaşık suda boğacak kadar bağnazlardır

http://www.ktunnel.com/index.php/10...f56f6f4450ee4c50d0a953c7bb7c9a0b7b5aa0d918564

http://www.ktunnel.com/index.php/10...d0a9ecd5f17fbc40520102e2fb462fd40fdf771b18726

Provokasyon bu Altaylinin programi ustelik ne amacla cikmis bunlar kim neden bu insanlar bunlari bilmek lazim sadece ikilem yaratmak icin

Ya Şimdi Kıvırmasın Kimse Yok Sevmek Zorunda Deil Yok Saygı Duyması Gerekir Diye...Bir İnsanı Seviyorsan Zaten Saygı Duyarsınız....Saygının Arkasına Saklanmasın Kimse....Sevmeyen Saygıda Duymaz.......Sevmiyosanız Saymıyosanız Bu Ülkenin Kahramanı Olarak Görmeyenler Defolsun Gitsin İrana

seviyeyi düşürmeden tartışalım

bunları soylıyen bayan vardıya 2,30 saat ıcınde kanada vatandaslıgına gecmıs anlayın nasıl bırı ınsanlar vıze ıcın ugrasrıken bayan anında vatandas olmus yuh yanı bunu dun star haberde acıkladılar vatandas olurken acaba ne vaat de bulunmus

Bence Kendisi Hayvanat Bahçesinde (örümceklerle Beraber )yaşasa Daha Güzel Olur örümcek Beyinli Geri Zekalı

açıkca atatürkün sevmiyorum demesini kaldıramıyorum diyemiyorsun dime sevmesem sevmem derim sizn gibi ikili oynamam ben...kendi fikirlerini soylemiş ancak senin olgunluğun bukadar olduğu için bunu kaldıramıyorsun ...oyuzden konuşmya deymezsin....olayı kişiselleştirceksende pm atarsın...:goz:

İnsan tabiki sevmiyebilir evet belkide ülkemize bu kadar şey yapmış birini sevmiyen birini kaldıramıyoruz cunku o kişi yıllarca atatürkün ekmeğinden yemiş bize bıraktıgı ülkede yaşamış onu sevmiyorsa zaten yaptığı şeyleride sevmiyordur bunu sözlerinden anlıyorduk zaten o zaman gitcek türkiye dışında istediği yerde yaşıcak ve bundan sonra agzına almıyacak kendi kabına pisleyenden adam olmaz

bu kadının; bulundugu durumun farkında olmadıgı, ataturk denen sahsın( kim ne derse desin) artık bir ideoloji oldugunun(kemalizm), bu ideolojinin ona musluman ve de kapalı birisi olarak neler kazandırdıgının farkında olmadıgı kesin...izledim gördüm, düşünen birisi gibi konuştugu daha kesin. bunlardan fazlasıyla bulundugu gibi 'altaylının' bu şova yönelik hareketini de daha once oldugu gibi unutmamak lazım... geçer gider bu muhabbetler.
kalansa CARİ AÇIĞIMIZ, VERDİĞİMİZ VERGİLERLE, BANKA BORCLARIYLA ZENGİN ETTİĞİMİZ AVRUPA AMARİKA...
keşke sadece masum japon ev hanımları ile kalsa somurumuz...

Ya iyi güzel demişssinde atatürk denen şahsın ne demek ben onu anlamadım?

Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne...
Acırım Tükürüğe Vallahi Tükürsem Yüzene..
Medeni Olmak Açmaksa Bedeni...
Desenize Hayvanlar İnsanlardan Daha Medeni...
(M.Akif ERSOY)

Baş bahane O...spuluk şahane,böyle akıl ve mantık yoksunu ajanlar kendilerinin bu günlere gelmesine vesile olan ulu önderi ağızlarına almıyorlarmı tepemin tası atıyor.O...spu hazır defolup gitmişsin ceddinin yanına ne diye geri geldin,sen Atatürkü sevmezsin ama Atatürk senin gib O...spuları çok severdi.

Merve Kavakçı mıydı bu kahpe gibi başörtüyü karaLayan.. Başörtü karşıtLarına koz veren..
Bence sen müsLüman biLe değiLsin diyecem ama töbe haşa büyük günaha girmiş oLucam..
Bitch..(böyLe anLarsın sen)

Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne...
Acırım Tükürüğe Vallahi Tükürsem Yüzene..
Medeni Olmak Açmaksa Bedeni...
Desenize Hayvanlar İnsanlardan Daha Medeni...
(M.Akif ERSOY)

Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı,
Sizden daha medeni afrika yamyamları
Eğer medeniyet açmaksa bedeni
Desenize, hayvanlar sizden daha medeni

bunuda necip fazıl kısakürek yazmış diyolar heralde bütün yazarlara tek tek yazdırcaksınız
ama inanırım m.a.ersoy gibi birinin yazacagına cünkü ümmetci biriydi dikkat ederseniz koskoca istiklal marşında hiç bir türk kelimesi yoktur ama istediğiniz kadar iman ve dinden bahseder
Medeni olmak olmayan bir şeyi dine sokarakmı oluyor?

ruh hastası bence bunlar kişiliği oturmamış bi kimlik arayışında olan cahiller bu şekilde bi sınıfa girip kimlik sahibi olduklarını düşünüyolar bence hasta bunlar hasta müslümanlıkla alakası yok bunların çoğunun.

Karanlığı Demokrasi veya ne adına olursa olsun savunmak meşru değildir.Dinci faşizmin ağababasının uygulandığı İran rejimini özgür dimağla yetişen Atatürk aydınlanmasına yeğ tutan bu geç kızlarımızın beyinleri geri döndürülemeyecek kadar yıkanmışıtr.
Bu nedenle aşağıdakilerin acilen yapılması ve zararın neresinden dönülürse kardır zihniyetiyle zaman yitirilmemesi gerekmektedir.
1.Üniversitede okumak isteyen kızlarımızın ""dincilik onları kullanmaktan vazgeçene kadar""açıkbaş eylemi yapmalarını ve AKP başta olmak üzere tüm din tüccarlarının bundan ders aldıklarını itiraf edene kadar türban takmamalarını istiyorum.
2.Ezanın Türkçe okunmasını ve ibadetin Türkçe yapılarak halkın anlamasının sağlanmasını ve ezanın sadece imamlar tarafından ""çıplak sesle""okunmasını.Her caminin ayrı saatte ezan okumamasının sağlanmasını talep ediyorum.Özellikle sabah ezanlarının ""uyuyanlara işkence""yapmak gibi değil yumuşacık ve sıcak ulvi bir şekilde kunmasını istiyorum.Hoparlörlerin hemen tüm camilerden sökülmesini istiyorum.
3.Ramazanda başta Sultanahmed meydanında ve Eyüp feshanede yapılan """cahiliye devri""alışveriş merkezi maymunluğunun hemen yok edilmesini ve ramazan süresince özellikle meydanlarda çadır kurup sadaka dağıtma sefilliğinin yokolmasını istiyorum.Oruç """"sen söylemezsen bilinmez bu nedenle en kutsal ibadettir """kavramından yola çıkarak verilen iftar yemeklerinden hiçbirisinin ne tv ne radyo ne de gazetelerde yer almamasını ayrıca tokların birbirlerini ağırlayan ""gösteri iftarlarının""halka yazsıtılmamasını istiyorum.
özellikle Anadoluda oruç tutmayanlara karşı yapılan hertürlü maymunluğun çok ağır bir şekilde cezalandırılmasını istiyorum
4.Kurban ve ramazan bayramlarının 1er güne indirilmesini ve boşyere işgünü kaybedilmemesini iştiyorum.Açıkta kurban kesenlerle ,çocuklara seyrettirenlerin çok ağır para cezasına çarptırılmasını eldedilecek gelirin doğrudan Darülaceye irad verilmesinde ısrarlıyım.
5.Apartman daireleri ve uygunsuz yerlerde sadece gözboyamak için cami/mesçid vs oluşturulmasının cezalandırılması ve sokaklarda namaz kılınmasının İslam dinini küçülttüğü gerekçesiyle şiddetle yasaklanmasını istiyorum.
6.Arapça selama ve içerdiği dinselliğin ortaya mesaj olarak konulmasına da karşıyım.
7.14yaşından küçüklerin Kuran kurslarına gönderimesine ve kuranın Arapça ezberletilerek beyinlerin yıkanmasına da karşıyım.
8.İmam hatiplerin kız bölümlerinin hemen kapatılıp erkek bölümlerinin müfredatlarının hemen değişmesini ve aydın dinadamı yetiştirilmesinin sağlanmasını istiyorum.
9.seçim propagandasında dini en ufak bir şekilde siyaseten kullanan partinin hemen o gece kapatılmasını istiyorum
BU ALINTI FATİH BEYİN PROGRAMINDAN SONRAKİ İZLEYİCİ YORUMLARINDANDIR.
Siz ve sizin gibi dine ve dindara olan kinlerini Atatürk maskesiyle gizlemeye çalışanlardan birinin
yorumudur bu.İşte böyle düşünceleri Atatürkçülük adına sıraladığınızda(TAKİYYE) ona vereceğiniz
zararlarda Fatih beyin programına çıkan bu vatandaşımız gibi tepkilere neden olacaktır.
Atatürk cumhuriyeti diye yutturulmaya çalışılan İnönü cumhuriyetinin sonuçlarıdır.
Bu hanımda bu programa kasıtlı olarak provakatör olarak çıkarılmıştır.Düşünceleri kendini bağlar
fakat sizingibi yaftacılar sayesinde tüm baıörtülü insanlarımız şu an size göre Atatürk ve cumhuriyet
düşmanı olmuştur.

Medeniyet söküp atmaksa baştaki ağı,
Sizden daha medeni afrika yamyamları
Eğer medeniyet açmaksa bedeni
Desenize, hayvanlar sizden daha medeni

bunuda necip fazıl kısakürek yazmış diyolar heralde bütün yazarlara tek tek yazdırcaksınız
ama inanırım m.a.ersoy gibi birinin yazacagına cünkü ümmetci biriydi dikkat ederseniz koskoca istiklal marşında hiç bir türk kelimesi yoktur ama istediğiniz kadar iman ve dinden bahseder
Medeni olmak olmayan bir şeyi dine sokarakmı oluyor?

neden İstiklal Marşında bulunan iman ve dinden rahatsız oluyorsun?

Neden... Neden... Neden...

Hakkıdır Hakka Tapan Milletimin İstiklal....

bunumu kabullenemiyorsunuz?

Geri