Bizimde bişey dediğimiz yok arkadaşım.Ama zamanında birileri konuyu saptırdığı için bunu yazdım yoksa zaten o insanın bu benzetmesine kimse pirim vermez hele bir müslüman asla vermez.O zamanki Mecliste Hilafet ve Saltanat taraftarlarının hepsi zaten Atatürk karşıtıydı birde iktidar mücadelesi verenler vardı tabi ama şunu hepimiz çok iyi bilmeliyiz ki resmi kaynaklarda da bu yazar Mustafa Kemal Hükümetleri Hep kılpayılarla iktidarda kaldı.Buda Mustafa Kemalin Askeri dehalığının yanında meclisteki muhalefetle uzlaşmasıyla iyi bir Politikacı da olduğunu gösterir.
Mustafa Kemal Atatürk iyi bir lider olduğu için iktidardaydı bunun siyasetle alakası yok ozaman her iyi siyasetciye Atatürk ünvanı verilirdii demekki Mustafa Kemal siyasetciliğinden diil ileri görüşlüğünden,zekasından,yöneticiliğinden,dürüstlüğünden ve sayamadığım binlerce iyi yönlerinden iktidardaydı bunlar sayesinde Cumhur Başkanı ydı
bunun aksini düşünüyorsun düşünceni belirt ama yok bende bunu düşünüüyorum diyosan boşuna edibayatın arkasına saklanıp süslü laflarla demogaji yapmaa
benim için müslümanıda 1 Türk ü de Türklük bağımsızlıktır müslümanlık İnançlı olan Türklüklüktür bunalrı ayırmayın bizde müslümanız ama öğle bir hale getirdiniz ki Atatürkçüyüm dedin mi Kuran-ı Kerim e karşı geliomuş gibi gelio size ben Atatürkçü düşünce derneğine üyeyim ve müslamın bi işe başlarken besmele cekebiliyorum ama emin ol bir cok üfürükcü daha besmelenin anlamını bilmiodurr