ATATÜRK bölümü açmanız mümkünmü???

arkadaşlar şimdi bölüm açılırsa bir zaman ilgi olur sonra oraya hızlı cevap bile yazmaya girmez kimse bölüm çok cılız kalır okunması gerekenleri bile kimse okumaz alt başlık yapılabilir ama extra bölüm için şuan için erken diye düşünüyorum...

Atatürk köşesinin genelde olması oraya gelen ziyaretçilerin çok olması bakımından iyi çünkü bir nevi bir bahaneyle o köşeyi görüp bişeyler kapmaları olasığı var ...

X' Alıntı:
arkadaşlar şimdi bölüm açılırsa bir zaman ilgi olur sonra oraya hızlı cevap bile yazmaya girmez kimse bölüm çok cılız kalır okunması gerekenleri bile kimse okumaz alt başlık yapılabilir ama extra bölüm için şuan için erken diye düşünüyorum...

Atatürk köşesinin genelde olması oraya gelen ziyaretçilerin çok olması bakımından iyi çünkü bir nevi bir bahaneyle o köşeyi görüp bişeyler kapmaları olasığı var ...

x e tamamen katılıorum bi süre sora popülerliğini kaybetcek hatta en az uğranan bölüm olcak . . .

alt başlık olabilir yada sabit olarak kalsın bu kadar çok gönüllü insanın ben sabit başlıktada herhangibir bilgiyi kaçırmalarına imkan vermiorum. . .

evet kesinlikle lazım bir bölüm ama x ve ılluminati de doğru söylüyor.hayırlısı...

ayrı bi bölümde daha ii olur benim fikrimce ama yöneticiler bilir tabi...

Atatürk aslında en önemli Bölüm!

bu konu hakkında habire başLık açıLıor anLamış değiLim
=)
Her teLden böLümünde sabitLenmiş bir başLık var zaten arkadaşım .
yeni 1 topiç açmaya gerek yok die defaLarca söyLendi.

Geri