ATATÜRK'ü AnLamak İçin IQ'nuz Kaç oLmaLı ??

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Atatürk'ü anlamak için IQ'nuz kaç olmalı ?

'En zeki insan'dan Atatürk'e övgü

"199.37 IQ" ile dünyanın en üstün zekâlı insanı unvanını taşıyan Dağıstanlı Prof. Dr. Nadia Camukova, Batı'daki bilgi ve Doğu'daki duygu dengesinin en iyi Türkiye'de olduğunu vurguladı. Camukova, "Türkler dünyanın dengesini korumak için varlar. Türkiye'nin vazgeçilmez, yok olma noktasından varlığa taşımış olan bir lideri, Atatürk'ü var. Türkiye Atatürk'ü yaşatmadığı zaman dünya dengesini negatif şekilde etkileyecektir" dedi.

Okan Üniversitesi'nde dün bir konferans veren Camukova'ya, salonu tamamen dolduran öğrenciler büyük ilgi gösterdiler. "Dünyada en zeki insan olmak önemli değil. İnsan olabilmek ve insan kalabilmek çok önemli" diyen Camukova, "Zekâyı rakamlar üzerinden görmek yanlış. Zekâ problemleri çözme yeteneğidir" dedi.

"Türkiye ve Türkler Allah'ın sevip de yarattığı bir soy" diyen Camukova, dünyaya verilmiş olan birkaç liderin başta gelenlerinin içinde Atatürk'ün olduğunu vurguladı. Camukova şöyle devam etti: "Türkiye'yi yok olma noktasından varlığa taşımış olan bir lider. Türklerin ileriye yönelik varlığını korumak için var olan bir Atatürk var."

Şimdi düşünün;
- "Dünyanın en zeki insanı" ünvanına sahip biri bunları söylüyor,
- Norveç, zor durumların altından kalkabilme durumunu anlatmak için "Mustafa Kemal gibi düşünmek" deyimini kullanıyor,
- Sadece zamanının değil, 20. ve 21. yüzyılın liderleri O'nu örnek alıyor,
- Dünyanın tüm liderlerini liderlik, askeri deha, psikoloojik, sosyolojik açıdan inceleyen bir araştırmada en yüksek puanı alan da O,
- Adına Latin Amerika'dan, Japonya'ya pekçok ülkede anıtlar ve parklar inşa ediliyor,

Tüm bunlara karşılık, ülkesinin insanları O'na saldırmak için birbiriyle yarışıyor.

Şimdi basit bir soru soruyorum;

"Atatürk'ü anlamak için IQ'nuz kaç olmalı ?"

ata7yf.jpg

:D ahaha cok dogru dostum elıne saglık ALLAH ın mallarında zeka ne gezer.

mükemmel bir yazı beyinsiz lere ithaf olunur

Eline sağlık.

Bu yazı çok şey ifade ediyor.

Tabi anlayana

çok güzel yazı çok teşekkürler..... Türkiye için için hiç bir şey yapmayıp anca devleti ve halkın vicdanını sömüren zihniyete şunu sormak lazım...Ciden Atatürk'ü eleştiriken IQ'nuz kaç??? Keza davul bile dengi dengine çalar.....

ATATÜRK ü anlamamaları normalmış yani IQ ları ( - ) olanların Gittikçede artıyo düşük IQ lular Türkiyede...

Bu konuyu açan ve bu yazıyı alkışlayanlara soruyorum: Atatürk'ü anlamak için sizin zekanız kaç ve bu zeka yeterli mi?
Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'i söven siz değil misiniz? Bu milletin %47 sinin zekası geridir söylemi maalesf Atatürk'e hakarettir. O değil midir, çok parti olsun da millet kendi başkanını seçsin diyen?
Atatürk'ü anlamak için zekanız yetmez. Kişinin ayinesi işidir lafına bakılmaz.

Atatürk'e hakaret ettiğimizi söylediğin için hakaret etmiş olmuyoruz bu senin kuruntun. biz tehlikenin farkındayız

Rahmetli dedem istiklal madalyası sahibi bir gazi idi. Bize hep Atatürk'ü anlatırdı. Kemal Paşa ile 920 nin eylülünde selimiye kışlasının önünde bir kısa tanışmamızda olmuştu kendisi ile diye. Bayılırdım sohbetine. Hele 920 deyince düşünürdüm biz 1977 yılındayız demekki 1050 senedir dedem yaşıyor diye çocukça yorumlar yapardım. Hatta Dedem hep Kemal Paşa çok büyük adam derdide bir keresinde sormuştum boyu ne kadar dı diye. Çocukluk işte. Biz ilk Atatürk sevgisini o yıllarda henüz okula bile gitmemişken almıştık dedemizden. Ve dedemin IQ'su bu habere konu kişi kadar olamazdı herhalde. Öyle ya O kişi sadece kitaplarda okuyarak öğrenmiştir Atatürk'ün büyüklüğünü, Oysa benim dedem Yaşayarak görmüştü. Onu tanımıştı. Biz Dedemden aldık ilk Atatürk sevgisini. Dedem öleli 22 yıl oldu kasım 1987 de kaybettik dedemi. Allah Rahmet eylesin. Ama bize verdiği öğütlerle hayat tecrübeleri ile biz hala hayattayız çok şükür. Birileri ıQ' dan bahsetmiş ısrarla. Bu ülkede yaşayan milyonlarca insan Atatürk'ü tanımıyor gibi IQ su ile meşhur bir yabancı insanı alkışlamışlar yıllarca. Öyle ya Dedem torunları belki Atatürk'ü öğretmiş olabilir Hayat tecrübelerini aktarmış olabilir ama neden Akpartiye oy vermeyin diye nasihatta bulunmamıştı ki. Zaten dedmin IQ'suda düşük. Ne gereği varki İstiklal Madalyasının . Boşuna çarpışmış Fransızla. İngilize boşuna kurşun atmış. Utanmaz adam Torunları şimdi Akpartiye oy veriyor. IQ meselesi Ayakkabı köselesi değil canım.

Konudaki Tartışma Mesajlarını Sildim Herkes Yorumunu Yapsın Tartışma Yaratmadan!!!!

Liderimizin büyüklügünü anlayana işte .. güzel bi yazı teşekkürler

Ne mutlu anlayabilene.

Türkiyede IQ dan çook Gerici Zekası var..

Boşver kasma

bi kaç kişi olalım ama yinede birlikte olalım atatürkü anlayalım..

Geri