AtatÜrk'Ün Dİn Hakkindakİ SÖzlerİ

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0
............................................................

Muhammed'i bana* cezbeye tutulmuş sönük bir derviş gibi tanıttırmak gayretine kapılan bu gibi cahil adamlar* onun yüksek şahsiyetini ve başarılarını asla kavrayamamışlardır. Anlamaktan da çok uzak görünüyorlar. Cezbeye tutulmuş bir derviş* Uhud Muharebesinde en büyük bir komutanın yapabileceği bir plânı nasıl düşünür ve tatbik edebilir?

bunu çok beğendim
eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş gerçektende

sahtekar bazı din adamlarıda hakaret etmektedir bu sözlerin sahibine...en büyük hakaretleri ise çanakkale savaşını evliyaların kazandırmış olmasıdır...böyle insanlar ülkemizde halen mevcut ve biz bu insanlarla uğraşmalıyız...özellikle başımızdakiler bu olayın farkındalar ve hiç birşey yapmıyorlar...ülkemiz için çok vahim bir durumdur bence bu..

Ulu Önder'in de Peygamberimizi örnek alıyor olması beni ne kadar mutlu ediyor...Ama neden bunun tam tersiymiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor anlamadım..:(

PAylaşım için saolasın crazyboy kardeşim..Allah razı olsun..;)

paylasım süper crazyboy Atatürk'ü din düşmanı olarak gösterenlere iyi bir cvp olur belki bu yazı herkes biliyorki bu vatanı Allah diyen sehitler kurtardı bu vatan için canlarını feda etti, şimdede yallah diyenler vatanı satmaya calısıyor

DİNSİZLİK

« … Bence* dinsizim diyen mutlaka dindardır. İnsanın dinsiz olmasının imkânı yoktur… »
Dinsiz kimse olmaz. Bu genelleme içinde şu din veya bu din demek değildir. Tabiatıyla biz* içine girdiğimiz dinin en çok isabetli ve çok olgun olduğunu biliyoruz ve imanımız da vardır… »

ilgnc bir yaklasim...

Atatürk seni cok seviyorum seni hic bir zaman unutmayacagiz...Ne Mutlu Türküm Diyene

süper paylasim dostum

çok güzel ve yararlı...eline sağlık...

Bu yazılanları okuyupta Atamıza Dinsiz diyenler utanır mı acaba ?

görünen köy kLawuz istemez..Atatürkün arkasına saqLanaraq bişeyLer yapanLar utansın..!! hemonu yanLış tanıtıyoLar hem de kemiqLeri sızLıyodur mezarında..yazıq yaa..

Toplumda kabul edilmis saygi duyulmus kisi ve dusunceler tarih boyunca somurulmustur. benim dusuncem su: bazilari kendi dusncelerini kabul ettirebilmek icin dinin arkasina; bazilari da ise kendi dusuncelerini kabul ettirebilmek icin Ataturkculugun arkasina siginmislardir. Bu nedenle Ataturk de oyle dusunuyomus gibi verilen/desteklenen dusunceler veya dinimiz de boyle diyomus gibi desteklenen hurafeler hem dinimize hem de Ataturk e zarar vermistir. Yakin tarihimiz bu kisilerin surtusmesi uzerinedir. "Farkindalik" duygusu gelismemis kitleler ise suruklenmis durmuslardir. Kurtulus ise ilk ayette oldugu gibidir.. "Oku!"

Geri