Ata'nın Huzurunda Hürriyet'in foto mesajı

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Ata'nın huzurunda mini etekli..

141284.jpg

Dün10 Kasım'dı. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 71. yıldönümü. Ankara'da 10 Kasım mateminin yanında Meclis'teki Açılım oturumu da halkın gündemindeydi. Demokratik açılıma tepki göstermek isteyen Ata'ya şikayete gitmişti. Anıtkabir ziyaretçi akınına uğradı. Dünkü anma görüntüleri bugün gazetelerin manşetlerini süsledi. Hürriyet'te anasayfadan kullandığı fotoğrafla ince bir mesaj verdi.

O FOTOĞRAFLA NE DEMEK İSTEDİ
Dün ajanslardan geçen yüzlerce fotoğraf arasından Hürriyet gazetesi manşete kullanmak için mini etekli bir kızın ön planda olduğu bu fotoğrafı kullandı. Hürriyet gibi büyük bir gazete bu fotoğrafı tesadüfen kullanmış olmazdı. Peki seçilen bu fotoğrafla verilmek istenen mesaj neydi.

hurriyet.20091111143648..jpg

FOTO MESAJ ALINDI MI
10 Kasım gibi manidar bir günde Ata'nın huzurunda bir Cumhuriyet kızının ön planda olduğu bir fotoğrafın kullanılması haberde direk yapılmamış olsa da fotoğrafla yapılan laik Türkiye vurgusundan başka bir şey değildi. Laik, anti laik tartışmalarının gündemde olduğu, "Türkiye ılımlı İslam Cumhuriyeti'ne mi gidiyor" sorularının sıkça sorulduğu bu günlerde o fotoğraf sıradan bir anma fotoğrafından fazla anlam taşıyordu. Bazen sadece bir fotoğraf söylemek istediğiniz her şeyi tek başına anlatır. İşte parçaları birleştirin "10 Kasım'da Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıkmış bir Cumhuriyet kızı.." foto mesaj alındı mı?

kaynak

İsteyen İstedigini Giyer.. Taki Hacı SakaLLı YobazLar Kem GözLe Bakmadıkca.. Ayrıca Simsiyah Ninja Edasında Kara Çarşaf GiymeLerinden İyidir.. ;)

Ülkeyi bölenlerde hürriyet mantalitesinde haber yapan bölücüler değilmi hürriyet alma aldırma Hürriyet mesaj vereceğine gitsin yazarına terbiye versin.

MozoLe Miяach;4763427' Alıntı:
İsteyen İstedigini Giyer.. Taki Hacı SakaLLı YobazLar Kem GözLe Bakmadıkca.. Ayrıca Simsiyah Ninja Edasında Kara Çarşaf GiymeLerinden İyidir.. ;)

yani isteyen çıplak gezebilir mi??

hehe ne güzel olurdu...

arkadaşlar bizler Atatürkçü gençleriz lütfen Atatürk'ün ilke ve inklaplarına saygı duyalım ve sonuna kadar koruyalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

MozoLe Miяach;4763427' Alıntı:

hadi hacı sakallı yobazlar kem gözle bakıyor diyelim

peki hacı sakalsız sakallı gözler ne gözle bakıyor. bacım gözüyle mi :)

ufff ya aa karışık oldu şimdi nasıl anlayacak bunu bu vatandaş:)

Yazıyı okuyunca Mini etekli kızı aramam gerekti.
Zorlama Yazı ve suçlama böyle oluyor.
Sanırım Sapık olmadığım için benim dikkatimi insanların bayrağın altında birleşmeleri ve en öndeki kocaman Atatürk resmini göğsüne iğnelemiş teyze çekti.(Resim kıyafetle uyumsuz olduğundan sanırım)
Laik Antilaik çatışmasını kim körüklüyor acaba bir düşünün.
Bir resimdeki Tek mini etekliyi bulup haber yapmaya çalışan mı Yoksa Mini etekli bir bayanın olduğu resmi yayınlayan mı?
Düşünün. Kim Çatışma çıkarmaya çalışıyor.

hadi hacı sakallı yobazlar kem gözle bakıyor diyelim

peki hacı sakalsız sakallı gözler ne gözle bakıyor. bacım gözüyle mi :)

ufff ya aa karışık oldu şimdi nasıl anlayacak bunu bu vatandaş:)

iyi bi cevap vermissin ...
yani isteyen çıplak gezebilir mi??

hehe ne güzel olurdu...

arkadaşlar bizler Atatürkçü gençleriz lütfen Atatürk'ün ilke ve inklaplarına saygı duyalım ve sonuna kadar koruyalım.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

tamamıyla katılıyorum.

Yazıyı okuyunca Mini etekli kızı aramam gerekti.
Zorlama Yazı ve suçlama böyle oluyor.
Sanırım Sapık olmadığım için benim dikkatimi insanların bayrağın altında birleşmeleri ve en öndeki kocaman Atatürk resmini göğsüne iğnelemiş teyze çekti.(Resim kıyafetle uyumsuz olduğundan sanırım)
Laik Antilaik çatışmasını kim körüklüyor acaba bir düşünün.
Bir resimdeki Tek mini etekliyi bulup haber yapmaya çalışan mı Yoksa Mini etekli bir bayanın olduğu resmi yayınlayan mı?
Düşünün. Kim Çatışma çıkarmaya çalışıyor.

aynen katılıyorum sana:durdurun

Atatürk'e VerdikLeri Değeri DonLa SütyenLe Göstermeye ÇaLışanLara Acıyorum.
Bizim İçin Büyük Önemi OLan Her DeğerLi Gün BöyLe Mini Eteğini Kapıp GeLen EmbesiLLer "Kürt AçıLımını Protesto Ediyorum. MiLLet OLarak Oha FaLan OLduk Yanıı" NidaLarıyLa Hesapta Ata'yı Anıyor.
Ben Bu Tarz HaberLeri Gördükçe Taraf Gazetesine Kızamıyorum.

Ben de koca resimde bitane mini etekliyi bulan sapıkları kınıyorum.
Akılları başka şeye çalışmıyor.

Benim şu yaşıma kadar anlayamadığım ve bu yaşımdan sonra da kesinlikle anlayamayacağım bir kaç şey var bu fotoğrafta. 1.si bu normal sıradan vatandaşların 10 Kasım anma yürüşüne benziyor. 2.si vatandaşın başı bağlıysa üstünde abiye değilde pardesü varsa bu onu cahil mi yapar, ahlaksız mı yapar, Atatürk karşıtı mı yapar, vatan haini mi yapar? Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Doğan Meyda Grubu her zaman Türkiye'yi kaosa götürecek gazete manşetlerine, ana haber bültenlerine imza atmıştır. Çünkü elindeki büyük medya gücünü iyi kullanırsan insanlar üzerinde söz sahibi olursun, herkes kendi düşündüğü gibi değil senin düşünmesini istedğin gibi düşünmeye başlar. Sonrada bu düşünme olgusundan aciz topluluğu istediğin gibi kullanır, avrupaya, amerikaya peşkeş çeker, her türlü inancını, vatan sevgisi, din sevgisini, insan sevgisi en güzel şekilde sömürür ve karşılığında sadece para ve güç elde edersin. Gerçekten bunları anlamak zor. Bu kadar oyunu bu kadar çetrefili, vatan hainliğini, insanları birbirine düşürme gibi kötü işleri neden yaparlar. Biz insanoğlunun ortalam ömrü 70 değil mi? Hadi sen benden çok yaşa 80 olsun. Ö-LE-CEK-SİN yapma bunu, vatanını yücelt, Atatürk "Ulu Önderimiz" üzerinden prim yapmaya çalışma.!

O Kızı Yemişlerdir =) Saçma olmuş Çünkü Dinine bağlı bir kişi de Atatürk e sever Herkes sever Yalnızca DTP Liler Sevmez Çünkü Derler ki Neden bize Kürdistan vermedi Vs. vs. ama Onlara Verilecek Bişey var onu da buraya yazmak ayıp olur =)

İyi forumlar

Geri