Atamiza KÜfÜr Eden Yunanlinin Bİlgİlerİne UlaŞildi!!!ad-soyad-adres-madres Her$ey!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yazayim simdi sizin icin? baslikla ilgili yorum yazacaksan yaz, bana niye laf atiyorsun? benim yazdigim yaziyla senin birseyi sawunmanin ne alakasi var, ben yazinca sen sawunma yapamiyor musun?

adamin adresi telefonu msn adresini buldun diyelim, napicaksin? atinaya gidip evini mi basicaksin? telefonuna tehdit mesajlari mi aticaksin? yoksa msn`e ekleyip kufur mu edeceksin?

zaten o da pek bi geri zekalidir, bu olayin ustune msn adresini degistirmemistir, hatta ekleyenlere izin veriyordur ki ona bir guzel kufur etsinler

adres telefon ve msn verilmemesi hackhell`in uyulmasina dikkat edilen en buyuk kurallarindan biridir ve bende saka amacli yazdim, zaten ahalide anladi bunun niye yazildigini, bi ikiniz atladiniz ortaya

fanatiklik hic bir zaman iyi degildir, her ne yapiyorsaniz fanatik olmadan yapin

Adama sövdünüz hatta bulup öldürdünüz diyelim. Peki o ve onun gibilerin kafasındaki Türkler ile ilgili bu tarz görüşler ve imajımız ne olacak? Değişecek mi?
Böyle sövmeyle, dövmeyle, öldürmeyle olsaydı bugun böyle olmazdık!!!

Darzamat' Alıntı:
Adama sövdünüz hatta bulup öldürdünüz diyelim. Peki o ve onun gibilerin kafasındaki Türkler ile ilgili bu tarz görüşler ve imajımız ne olacak? Değişecek mi?
Böyle sövmeyle, dövmeyle, öldürmeyle olsaydı bugun böyle olmazdık!!!
SANA KATILIYORUM

Bu Konu Güncelliğini Kaybetti... Kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri