Atam sen rahat uyu ben burdayım!... (Ya siz?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Onemli olan benim uyumam degil milletimin rahat
uyumasi".*

daha fazla da söze gerek yok

bence çok gereksiz bir tartışmanın içine girmişiniz uzatmayın forumda
msn diye bişey var ordan görüşün bunları okumak zorunda değiliz

dostum kastettiğim o kadınlar değil tabiki çarşafıyla cepheye mermi taşıyan analarımız o kara çarşaf iran geleneği onlar kendi aleminde yaşıyolar bu dünyaya katkıları olmaz madem sen annattın bende anlatimbenzincide durdum gidip sigara almak içim marketine girdim yanımda cubbeli bi adam jack daniel viski alıyo gayette rahat cepten tomarla para çıkardı bi 100lük verdi bende aldım sigaramı o sıra tabe şaşırdım bi gözümle admaı takipe diyorrum baktım mercedesin s600 (makam arabası) na bindi kapıyı açınca arkada 2-3 örtülü ama yüzü gözü boya badana içinde kakara kikiri gülüşen kadın gördüm attı arkaya viskiyidirek yoluna devam etti ben şoka uğradım nooluyoz die :) ne yorum yapacaksınki biz kendimize sahip çıkalım derken bunu kastediyom ortalık tonla özenti doldu iran amerikan fransız özentisi oldmuş aslımız bu olmamalı maaalesef en sessiz millet gene türk geleneklerine göre yaşayan isnanlarımız kurdu görmedende sesimiz çıkmıcak herhalde

FLeTCh®' Alıntı:
*Onemli olan benim uyumam degil milletimin rahat
uyumasi".*

daha fazla da söze gerek yok

bence çok gereksiz bir tartışmanın içine girmişiniz uzatmayın forumda
msn diye bişey var ordan görüşün bunları okumak zorunda değiliz

bence en gerekli tartışma şimdi yapılıyo kafanı yorma fikrin içinde sağol rahatsız olunuyosa admin konuyu kitler

dostum biz burda önemli bişey konuşuyoruz eğer okumak istemiyosan konuya girme tamam mı git başka şeylerle uğraş

bu ulkede ne mustafa kemaller nede damat feritler biter
Turk gencliği ne mustafa kemalleri unutmayacak ama mustafa kemallar oldu diyede umit kemeyecek.. fiilen yasamayan mustafa kemallerle yasamayacak kendisi mustafa kemal olmaya calısacak...

Bu ülkede Atatürk'e bağlılık belki sonsuza kadar bitmez yani onun izinde ilerleyen insanlar her zaman olacaktır ancak Atatürk gibi bir kurtarıcı tekrardan çok zor gelir dünyaya! (Ülkemizde demiyorum dünyaya diyorum!!! )

ATATÜRKçülük bir insanı değil,

ülkesine, ulusuna ve halkına kahramanlık yapmış olan kişiyi sevmektir...

RUHU ŞAD OLSUN... bu vatanın emrindeyiz, şüphesi olmasın kimsenin...

LLEHKCAH vah yazık sana kendi siyasi düşüncelerini anlatmak ugruna atatürkü siper ettin ya helal olsun

siyasi parti isimleri yazılmadığı kalmış konuda. olmpyat yazdıklarının çoguna katılıyorum..

gene aynı dava. yav arkadaşlar sene 2006 şu geçmişden kurtarıcı beklemeyi bırakıp kendimizi kurtarmaya bakalım artık.
Yani şu zamanın iktidarı millete saygısız da öncekiler iyimiy di?
atatürkçü iktidarlarıda gördük hangisi kurtarabildi? hangisi milletine saygılı oldu en kibarı ecevitti meclisin ilk günü 'şu hanıma haddini bildirin' dedi. Sırf başörtüsüne tahammülsüzlüğünden. Onu oraya vekil olarak atayan binlerce başörtülü vatandaşımızın tercihini hiçe sayarak.
Sakın kamusal alan saçmalığından bahsetmeyin. Allah her yerde...

türk ocağı' Alıntı:
gene aynı dava. yav arkadaşlar sene 2006 şu geçmişden kurtarıcı beklemeyi bırakıp kendimizi kurtarmaya bakalım artık.
Yani şu zamanın iktidarı millete saygısız da öncekiler iyimiy di?
atatürkçü iktidarlarıda gördük hangisi kurtarabildi? hangisi milletine saygılı oldu en kibarı ecevitti meclisin ilk günü 'şu hanıma haddini bildirin' dedi. Sırf başörtüsüne tahammülsüzlüğünden. Onu oraya vekil olarak atayan binlerce başörtülü vatandaşımızın tercihini hiçe sayarak.
Sakın kamusal alan saçmalığından bahsetmeyin. Allah her yerde...

Milletvekillerini Halk değil parti başkanları seçer daha bunu bile bilmeden cahilce konuşuyorsun.Ayrıca MerWe KaWakchı olayı farklı bir durum.Milletvekilleri öncelikle Devlet Memurudur ve uymakla mükellef oldukları bir Kılık Kıyafet yönetmeliği vardır.Uymayan Neticesine katlanır.

Kimse geçmişten kurtarıcı falan da beklemiyor sadece Örnek alınması gereken bir "Atatürk" var ve ona asla benzemeyen aciz politikacılar insanların isyanı buna..

Haklısın Allah Şüpesiz heryerde...Ama laik bir devlette senin arzuladıkların gerçekleşemez.Eğer çok istiyorsan yallah gidersin başka memlekete sınırkapıları açık....Sana kucak açacak Suudi Harapistan,İran vs vs çok yer var.

savaskayaa' Alıntı:
LLEHKCAH vah yazık sana kendi siyasi düşüncelerini anlatmak ugruna atatürkü siper ettin ya helal olsun

sen gerçekmisin? nerden çıkarıyosun böle şeyleri anlamıyorum ben oy bile kullanmıyorum sırf bi siyasi bir düşüncem olmadığı netleşmediği için anlamıyorum ben seni ya... hangi siyasi düşünce ben sadece bi siyasi düşünceye karşı çıkıyorum.... HALKIN ETRAFINDA DÖNMEYEN HER TÜRLÜ SİYASİ DÜŞÜNCEYE...

osiris_cemo millet vekillerini parti baskanları secemez her ilden bir cok aday cıkar parti delegeliri oylar ilk 10 u belirler yani 81 ilden 810 tane adayı parti baskanının secmesi mumkun deil. illa istediği biri varsa ilk sıraya koyabilir ama buda demokresiyi oldurur kendi içinde sorun yasar...
sen oyunu verirken ailenden duydugun onun bunun dediği partiye deil kendi inandıgın bu işi yapar dediğin adama vericeksin dolayısıyla o adamları oraya millet seçiyor o yuzden onların adı MİLLET VEKİLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri