Atam sen rahat uyu ben burdayım!... (Ya siz?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
*"anani da al git"*

*"kes ulan sesini"*

*"şerefsizler"*

*"bizim **çocuklar aç mı kalsın?*

*"otur ulan oturduğun yerde, herşeye burnunu sokma"*

*"askerlik yan gelip yatma yeri değil"*

YUKARDAKi GÜZEL TERiMLERi BiZE ÖĞRETEN ŞİMDİKİ SİYASETE DE TEŞEKKÜRLER.

Izmir kurtuldu, cok tatli bir yorgunluk, Mustafa Kemal ve beraberindekiler
Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler kompartimana cekilirler. Ertesi
gun kompartimanin kapisini calar yaveri, acar yorgun, bitkin, kravatini
yikamaktadir Ataturk.

Yaveri "Pasam bu ne hal hic uyumadiniz herhalde niye boylesiniz"der.

"Ya çocuk kompartimanima yastikla battaniye koymayi unutmussunuz. Kolumu
yastik yaptim agridi, setremi yastik yaptim usudum ben de uyumadim
kalktim"der.

Yaveri; "aman pasam! Birimize haber vereydiniz hemen size bir yastikla
battaniye getirirdik"der.

Ve bir ulke kurtarmaktan donen komutan tarihi bir cevap ile der ki

"Geç farkettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz.

Hicbirinize kiyamadim. *Onemli olan benim uyumam degil milletimin rahat
uyumasi".*

BUNU HIC DURMADAN MILYONLARAGONDERIN, GÖNDERIN KI.. BELKI YUZLERI BIRAZ
KIZARIR...

ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ HALA UYANAMADIK...

Sen de Rahat Uyu Atam Çünkü Ben Burdayım...

(Atatürkçü arkadaşları buraya bende varım demeye bekliyorum...)

LLEHKCAH

yazin güzel dostum. Biz buradayiz merak etme. Ama sanirim konuyu yanlis yere acmissin buraya güncelde basinda cikan haberleri tasiyoruz ve hakkinda yorum yapiyoruz ama direkt olarak buraya tasinan yorumlari, mod arkadaslar kapatiyor galiba. Yine de bu güzel iyi niyetli hareketin icin sagolasin. Bence buraya daha fazla takil.

Ya gerçekten 10 Dkka aradım nereye açsam diye sonra düşündüm bu günlerde güncel olması gereken konuların başında geliyo diye kendimce buraya açtım... yönetici arkadaşlar doğru yere taşırlarsa sevinirim...saygılar...(bu arada her gün en az 8-10 saatimi bu sitede geçirmeme rağmen konu açmakta zorlanıyorum çünkü bu sitede yok yok...)

merak etme kardeşim kimseye kalmıyor bu dünya tüm mevki makam geçicidir mühim olan güzel ahlak+adalet
yazın için teşekkür ederim ;)
bir Mustafa Kemal daha gelmez orası bir gerçek

konu sadece atatürkçülük, milliyetçilik değil kardeş. herkes vatan için yaşamalı.
atatürk'de vatanı için yaşadı, biz de vatan için yaşıyoruz. vatan için uykusuz da kalırız can da veririz. verildi, veriliyor her zaman da verilecek.

nedir bu karamsarlık anlamıyorum yaa yok Atatürk bi daha dünyaya gelmezmiş yok sen rahat uyu aldırma hükümete fln çok komiksiniz yaa bi daha gelmicekse dünyaya hepimiz atallımmı kendimizi aşşağı? sen Türk değilmisin Atatürkten ne eksiğin var oda insan sende insan ... sen türk oda Türk... Atatürk ün bıraktığı seçilme hakkıyla çoğunluk oyuyla demokrasiye seçilmiş bi başbakan var başımızda zrlamı geldi adam başımıza gene oylarımıza göre geri gider ...demokrasi budur Atatürkçülük budur ayrıyetten MUSTAFA KEMALLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !! o yüzden siz rahat uyuyun korkmayın demokrasi işliyo hala memlekette ... Gene gelicektir Mustafa Kemaller gene gelicektir kanuniler alpaslanlar mehmetçikler kimse kimseye kara mizah yapsasın Siz Bezdiyseniz hayattan biz burdayız demokrasinin laikliğin dinimizin dilimizin atamızın en büyük temsilcileriyiz korucusuyuz şükürler olsun....

konu herteldene taşınmıştır.

konuyu siyasete cekmeyelim.atatürkte insandı sende insansın diyosun dogruda,insanlar insan oldukları icin degil,yaptıklarıyla anılır.
bu başlıklarda onun yaptıklarından dolayı var yoksa insan oldugu icin degil fark bu.
atatürk gibi başka biri cıkamazmı?inşallah cıkar,cıkabilir

orda 3-5 cümle görüp celallenmene siyasete gerek yok

*"anani da al git"*

*"kes ulan sesini"*

*"şerefsizler"*

şimdi memlekette demokrasi elbette işlemelidir işleyecektirde ve daha önce cumhurbaşkanı nasıl seçildiyse tekrar öyle seçilmelidir çünkü demokrasinin gereği budur her ne kadar sevmesekde halka saygılıysak demokrasiye saygılıysak buna boyun eğmek durumundayız
her zaman particiliğe taraflaşmaya karşı biriyim yanlız üstte söylenmiş sözler bir devlet başkanı için hoş sözler değil

nerede o peygamberimiz (sav)'in güzel ahlakı
nerede o hz Ömer (r.a) adaleti ve halkına yaklaşımı
nerede o Mustafa Kemal Atatürk'ün millet memleket sevgisi

*"anani da al git"*

*"kes ulan sesini"*

*"şerefsizler"*

ahhh su denılernlerın bırını
ATAM duysa gozlerı arkada kalırdı waLLa

ama sorun bızde mıletımzde hakettık demek cunku bızım halkımız sectı bunu :(

Arkadaslar konuyu acan arkadas direk siyasete giriş yapmıs zaten, siyasete girmeyelim diyosaniz, konu hemen kilitlensin, silinsin bence..Yoksa, yukarda arkadas kendi fikirlerini beyan etmiş, herkezin karşılık verme hakkı vardır. konu uzaar gider, tatsızlığa dönüşür.

her zaman buradayız her zaman atamızın izinden
gideceğiz. O nun varettiği ilke ve inkılapları koruyacağız.

ve her zaman atatürke dilini uzatan aptalların dilini keseceğiz...!

Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bir dahi. O nun gibi bir halk adamı O nun gibi bir asker O nun gibi halkı için kendini feda edebilecek biri daha gelmeyecek
olimpiyat adlı user...! Bunu idrak edemeyecek kadar sığ ve belli bir ideolojiye saptanmış insnalar hiç bir zaman türkiye için olumlu şeyler yapamaz...!

Bana karamsar diyen arakadaş... Hiç merak etme ben çevremdekilere her zaman söylüyorum... Bu gün burda sessiz oturuyor olabiliriz... Ama hiç bir zaman bu vatanı bi kaç ampül kafalıya bırakmayız!...

Sİz Yapamassaniz Ben Yaparim Anasini Satİmm YaŞ 24 Bİraz Beklemek Lazim Daha Sİyasete Bİzde Gİrİcez İnŞallah :) O Zaman Bakin Bakalim Derİn DÜŞÜnce Nasil Oluyo İlk İŞİm Bu KutuplaŞmayi Yok Etmek Olcak
BÖle İteleye Kakalaya Nereye Kadar SaĞa Sola LaİĞe Dİncİye BÖlÜnmeden YÜrÜmİcekmİ Memleket Tarİhİnde Kaldiramiyomusunuz Zormu Gelİyo Ayni Topraklarda KardeŞ YaŞamak Bİrbİrİmİze Saygi Duymak AtatÜrkÇÜ Demek AtatÜrkÜn GİttİĞİ Yoldan Gİden Demek DeĞİlmİdİr...?bence Çok Karamsariz Ve BoŞ KonuŞuyoz Madem ÜstÜmÜz Mombok Devİr DeĞİŞİr Bİzİm Elİmİzede GeÇer Bu Memleket Bİz DÜzeltİrİz.....kİmler Gelİr Kİmler Gİderde Sira Bİze Gelİr Benİm Hala Umudum Var.

olimpiyat adlı user sen her şeyi kolay sanıosun. siyasetin
s sini bilmeden boş konuşan birisisin. senin gibiler yüzünden
senin gibiler bu ülkeyi yönetiolar şimdi. yaşın 24 olmuş ve ileride
birşeyler yapacam diyorsun bu zaman kadar neredeydin. yan gelip
yatıp aaa ülkenin durumu kötü ben ileride bişeler yapim demekle olamz
bu işler. bence iyi düşün siyasete atılmak için.

olimpiyat kardeş sen çok mu film izliyosun ben anlamadım... burada sağ sol dinci laik bi ayırım yapan olmadıki sen bunları nerden çıkarıyorsun... ben bir türlü anlamadım...

yaw alala o zaman bu muhabbet nie madem yokta bi arkadaş demişki bugüne kadar naaptın üniversteyi bitidim şu an türkiyede öncü bilgisyaar programlarına destek yazılımlar yazıyorum memleketime faydalı işler yapıyorum zaten ama burda atıp tutmaktansa siyasette konuşalım hepimiz boş vakitlerimizde ideolojilerin pikirlerin paylaşılabilceği ortamlar oluşturalım yada partilerde oalım bişiler yapalım boş burda birbirimizi yıpratmaktansa dğeilmi? hem bugüne kadar ne yaptın dien DeSaNTRaLiZaSYoN arkadaşım kastın siyasetse 1 sene adını vermicem partide adını vermicem belediyenin EN GENÇ yönetim kurulu üyeliğini yaptım ve belediyenin teknolojik alt yapısının gelişiminde kendi çapımda katkılarım olmuştur ... bana en yakın üye benden 10 yaş büyüktü ... ama hayatımı düzene sokmak düzenli bi aile hayatından sonra bu işe girmek lazım die düşünüyorum o zaman daha verimli olucağım neyse işi kişiselleştirmeyelim Atatürk ün şüphesiz eşi yoktur kimse kimsenin eşi olamaz ama kriz zamanlarında gerçek kahramanlar Türk tarihinde hep ortaya çıkmıştır siz zannediyomusunuzki sadece Atatürk,türk tarihini bugüne bu topraklara getiren önder liderler sayseinde biz buralardayız Atatürkte bunların sonuncusudur eğer bu memleket gene toprakları işgal edilmiş tersanelerine girilmiş olursa İçimizden gene çıkıcaktır gerçek bi lider buna eminim Kanla ilgili arkadaşlar bu TÜRK TOPLUMU ASLA SÖMÜRGE DEVLETİ OLMAMIŞ SÖMÜREN DEVLETTE OLMAMIŞTIR kanımızda sömürme kahpeliği sömürülme ezikliği yoktur olmıcaktırda!! ama devir değişmiştir artık toprak parçalarıyla değil ekonomik güçle dengeler kurulmaktadır dolasıyla o gücü kazanmamız gerekir biribirimizi yememiz dğeil! "Bırakın atamız rahat uyusun toprağında " sen kendini düşün 1923 te kurduğun devletin evlatlarının 2006da hala "Atam napçaz biz sensiz çok kötü haldeyiz memleketimiz batıyo biz bittik kkeşke olsaydın" dediğini görse üzülüp kızmazmıydı? atamız bu ülkeyi gençlere emanet ediyorum derken neyi kastteti arkadaşlar? bence ben yaptım siz devam ettirceksiniz i kastteti ...e hade o zaman devame deblim ve lütfen atatürk çülüğü tekele almaya karkmıyalım bu ülkede yaşıyosan bu demokrasiden faydalınıyosan sende atratürkçüsündür değilim diosan iran seni bekliyo üstelik vizesiz get orda yaşa ...bu kadar basit Kalanlar Türktür Atatürkçüdür Dinine ve Diline sahip çıkmasını bilir...

dostum sen bitansin sonuna kadar arkandayım ve bende varım

olimpiyat' Alıntı:
yaw alala o zaman bu muhabbet nie madem yokta bi arkadaş demişki bugüne kadar naaptın üniversteyi bitidim şu an türkiyede öncü bilgisyaar programlarına destek yazılımlar yazıyorum memleketime faydalı işler yapıyorum zaten ama burda atıp tutmaktansa siyasette konuşalım hepimiz boş vakitlerimizde ideolojilerin pikirlerin paylaşılabilceği ortamlar oluşturalım yada partilerde oalım bişiler yapalım boş burda birbirimizi yıpratmaktansa dğeilmi? hem bugüne kadar ne yaptın dien DeSaNTRaLiZaSYoN arkadaşım kastın siyasetse 1 sene adını vermicem partide adını vermicem belediyenin EN GENÇ yönetim kurulu üyeliğini yaptım ve belediyenin teknolojik alt yapısının gelişiminde kendi çapımda katkılarım olmuştur ... bana en yakın üye benden 10 yaş büyüktü ... ama hayatımı düzene sokmak düzenli bi aile hayatından sonra bu işe girmek lazım die düşünüyorum o zaman daha verimli olucağım neyse işi kişiselleştirmeyelim Atatürk ün şüphesiz eşi yoktur kimse kimsenin eşi olamaz ama kriz zamanlarında gerçek kahramanlar Türk tarihinde hep ortaya çıkmıştır siz zannediyomusunuzki sadece Atatürk,türk tarihini bugüne bu topraklara getiren önder liderler sayseinde biz buralardayız Atatürkte bunların sonuncusudur eğer bu memleket gene toprakları işgal edilmiş tersanelerine girilmiş olursa İçimizden gene çıkıcaktır gerçek bi lider buna eminim Kanla ilgili arkadaşlar bu TÜRK TOPLUMU ASLA SÖMÜRGE DEVLETİ OLMAMIŞ SÖMÜREN DEVLETTE OLMAMIŞTIR kanımızda sömürme kahpeliği sömürülme ezikliği yoktur olmıcaktırda!! ama devir değişmiştir artık toprak parçalarıyla değil ekonomik güçle dengeler kurulmaktadır dolasıyla o gücü kazanmamız gerekir biribirimizi yememiz dğeil! "Bırakın atamız rahat uyusun toprağında " sen kendini düşün 1923 te kurduğun devletin evlatlarının 2006da hala "Atam napçaz biz sensiz çok kötü haldeyiz memleketimiz batıyo biz bittik kkeşke olsaydın" dediğini görse üzülüp kızmazmıydı? atamız bu ülkeyi gençlere emanet ediyorum derken neyi kastteti arkadaşlar? bence ben yaptım siz devam ettirceksiniz i kastteti ...e hade o zaman devame deblim ve lütfen atatürk çülüğü tekele almaya karkmıyalım bu ülkede yaşıyosan bu demokrasiden faydalınıyosan sende atratürkçüsündür değilim diosan iran seni bekliyo üstelik vizesiz get orda yaşa ...bu kadar basit Kalanlar Türktür Atatürkçüdür Dinine ve Diline sahip çıkmasını bilir...

dostum sana bişey söyliyim bu ülkede ki halktan bi atatürk hayatta çıkmaz atatürk gibi bi insan dünyaya anca 100 yılda bi gelir soruyorum sana halk bu kadar bilinçsizken kimse kimseyi düşünmezken devletini mi ülkesini mi düşünücek güldürme beni bu ülkede herkes önce ben diyo ülkede vatanhaini dolu nereye çıkıyo bi atatürk daha keşke çıksa ama bu milletin suyunu sıksan bi atatürk daha çıkaramazsın dostum bu kadar kolay değil atatürk ü anlatmak o adam ki 100 yıl sonrasını görebilecek kpasitede bi adam gösterin bana bi tane yarından umut bekleyen bi adam bu ülke adam olur dicem.

İllaki dostum zaten Atatürk gibisi olamaz lakin yokta diemeyiz çünkü atarük çıkmadan önce osmanlı devleti adeta kendi padişahlarımız tarafından peşkeş çekilmeye başlandı o durum şimdiki durumdan binlerce kat daha kötü bi insan çıktı ve kendi kahraman cesaretli halkımızı toplayarak bi yerlere geldik ama sonra herhalde rahat gene battıki onun 15 senede yaptığı devrimin 10da birini yapamıyoruz başımıza bişi gelmeden gene akıllanmıcaz herhalde Bizim millaretin kötü huyu para son gün yatırılır maçta hep önce rahat rahat oynar golü yeriz son dakka kahramanlıkalrla maçı kurtarırız osmanlı bile rahat battığından battı tertemiz bir cumhuriyetimiz var ve süper bir stratejik konumdayız bunu kullanmasını bilelim gene zayıf düşmeyelim Her zaman bi Atatürk çıkmıcaktır karşımıza yaşadığımız toprağın dğeerini bilelim artık ya!

bizde onu diyoruz dostum cumhuriyetin değerini bizim halkımız biraz zor anlar çünkü atatürk bunu bize hediye etti nasıl kazanıldığını bile bilmeyenler var ve ben buna çok üzülüyorum bzm milletimiz böyle olamaz ama malesef öyle artık millet kafasını dinle öyle bozmuş ki geri döndüremiyosun ben bi olya yaşadım bigün minibüste eve gidiyorum önmde çarşaflı bi kadın kucağında 2 3 yaşında bi çocuk abisinin kitabını almış karıştırıyo birden önüne atatürk ün resmi çıktı çocuk anne bu kim dedi kadın öcü o öcü dedi kapattırdı kitabı kadına yani düşün böyle bi milletle yaşıyoruz nasıl bi atatürk daha çıkabilirki bu ülkeden anca örümcek beyinli insanlar çıkar he arada istisnalar olabilir onlara dicek bi lafım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri