atamıza ve onun fikirlerine saygısızlık -- bu kadar da olmaz

traygu

New member
Reaction score
0
arkadaslar gecenlerde bi arkadasim bana bu link i gondermis

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7080165.asp?yazarid=5&gid=61&a=411583#top

tikladim ve gorduklerime inanamadim ataurkumuze ve onun fikirlerini sembolize eden oklarina neler yapmislar sozde islami degerleri kormuak adina yaptiklari seyler dehset verici

onun kurdugu bu vatanda sehitlerimizin kanlariyla suladigi topraklarimizda onlara ve atamiza karsi yapilan suclar gittikce artiyor bu gidise dur demenin vakti geldi

Traygu; O dergi haberi yüzünden Sayın Çölaşan,işinden oldu yada onun gibi haberler yüzünden.Ama zeytinyaglar yaparlar her türlü iftira ve fitneligi sonra bir bakarsın hiç olmadık bir şeyden anlam çıkartırlar ve bagırırlar.O kafalar için söyleyecek söz bulamıyorum.Bir bakarsınız senden benden demokrattırlar.Bir bakarsınız herkesden çok Atatürkçülerdir.Birde bakmışsınız,bugün savundukları şeyi yarın yerin dibine batırmışlardır yada tam tersi,bak önde gelen liderlerine,hepsinde aynı yapıyı görürsün.En dürüsleri Arınç, hiç olmazsa her platformda neyse niyeti onu söylüyor.Yakında onuda niyetlerini açık etmekten dolayı soyutlarlarsa şaşırmayın.1995 te AB'yi Haçlı ordusu olarak niteleyen Gül,2000'de koordinasyon başkanı oluyor.Dün T.C'nin C'si fazla diyen, bugün o Cumhuriyet'in başı olabilmek için,ülkeyi her türlü gerginlige sokabilecek duruma getirebiliyor.

cok haklisin bu durumda bize dusen gorev de kendimizi iyi yetistirp guzel ulkemizde ki olupbiten kotu seylere goz yummamak

arkadaslar derviş mehmet öz arınç'ın dedesidir.. bir arastırın bakalım isminde neler bulabileceksiniz.. sizi menemen'e kubilay'a götürecek mi? paylasımın için tesekkür ederim bu tarz seylerin herkes tarafından okunması lazım..

evet bu konuda bi yazi okumusdum bulabilirsem eklerim

erlenmayer' Alıntı:
arkadaslar derviş mehmet öz arınç'ın dedesidir.. bir arastırın bakalım isminde neler bulabileceksiniz.. sizi menemen'e kubilay'a götürecek mi? paylasımın için tesekkür ederim bu tarz seylerin herkes tarafından okunması lazım..
İnternet bir deniz ve araştırınca insan öyle şeyler ögreniyor ki ,insan şaşırıp küçük dilini yutmamak için dikkat etmeli.erlenmayer;dedigin gibi daha bir çok garipliklerle karşılaşılabiliyor.Sen araştırıp milletin önüne hazır servis yapınca da her türlü çamuru insana yapıştırıveriyorlar.Kendi araştırmalarımdan edindigim bilgilerden ben şu anki milletimizin seçtigi temsilcileri görünce ürperiyorum.Neyse ülke sadece bizim ülkemiz degil,eli mecbur saygı gösterecegiz ve daha fazlada hadlerini aşarlarsada,ülkemiz degerlerini ve kendi degerlerimizi savunmak için gereken neyse yapacagız.
Herneyse her şey olacagına varır.Her şey olacagına varır da benim bir sorunum var biraz özel olacak ama içim içimi yiyor,dogrumu yanlışmı yapıyorum diye sorunum şu; 30 yaşındayım.15 yaşında bir kızı seviyorum.Evlenmek istiyorum ve kızın aileside hazır kızlarını vermeye,aradaki yaş farkı sorun olur diye kara kara düşünüyorum.Siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız?

Geri