Atalay gensorusunda AK Parti'de fire

ramo46

New member
Reaction score
0
İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında verilen gensoru görüşmelerinde
AK Parti Ankara milletvekili Zekai Özcan "evet" oyu verdi. Özcan, Habur'daki
yanlışlığın ortaya çıkması için evet oyu verdiğini açıkladı.

CHP'nin İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında verdiği gensoru önergesine,
AK Parti Ankara Milletvekili Zekai Özcan kabul oyu verdi.

Oylama tutanaklarına göre, oylamaya 460 milletvekili katıldı.

146 kabul oyuna karşılık, 310 milletvekili önergenin reddi yönünde oy kullandı.

4 milletvekilinin oyu ise "mükerrer" olduğu gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

AK Parti Ankara Milletvekili Zekai Özcan, önergeye kabul, Ankara Bağımsız
Milletvekili Emrehan Halıcı ret oyu kullandı.

DP Rize Milletvekili ve eski Başbakan Mesut Yılmaz kabul oyu verdi,
BDP milletvekilleri oylamaya katılmadı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den istifa eden Elazığ Bağımsız Milletvekili
Feyzi İşbaşaran da önergenin kabulü yönünde oy kullandı.

Atalay gensorusunda AK Parti'de fire CNNTurk.com

Yada tarihe yüzkarası olarak geçecek bir skandal.

Kesinlikle haklısın , 3-5 vekilin kendince gensoru vermeye çalışması ardından ret oylarıyla üstünden tır geçmiş gibi olunca , yok 1 fire oldu , yok 2 fire oldu diye birilerinin avuntu konusu bulmaya çalışması ayrı bi rezillik .

android tarzı hadi ret deyince herkesin öyle yapmasını beklemek sadece sürülerde olur , demokrasilerde değil

Kesinlikle haklısın , 3-5 vekilin kendince gensoru vermeye çalışması ardından ret oylarıyla üstünden tır geçmiş gibi olunca , yok 1 fire oldu , yok 2 fire oldu diye birilerinin avuntu konusu bulmaya çalışması ayrı bi rezillik .

android tarzı hadi ret deyince herkesin öyle yapmasını beklemek sadece sürülerde olur , demokrasilerde değil

Demokrasi anlayışın buysa söyleyecek lafım yok.

Ayrıca o 337 oy o soru işaretini kaldırmaz .Hadi sıkıyorsa 34 PKK lı daha teslim olsun da
mobil mahkeme kurun.

demokrasilerde çok normal 1 durum :goz: akparti gurup kararı almıyorki chp gibi :p herkes özgür iredasi ile oylamaya katılıyor :goz: gören duyan da sanki 1 şey war sanır :lol:

gerçi demokrasiyi içine sindirememiş olanlar için tuhaf 1 durum :p :sigara:

kuru avuntu...))) başkada birşey yok... 2 -3-5- oylama firesi bile ,gelinen noktada bazılarını sevindirip teselli veriyorsa vay ki diğer partilerin demokrasi ayarına.. ama alışkanlık işte, oylamaya önce liderinin elini gözünü görmeden giremeyen parti içi demokrasilerden angaje olanlar böyle züğürt tesellisi keyfiyetlerden hoşnut olacaktır elbet.. geçmiş olsun ,sonuç?? yine de RET değilmi?

demokrasilerde çok normal 1 durum :goz: akparti gurup kararı almıyorki chp gibi :p herkes özgür iredasi ile oylamaya katılıyor :goz: gören duyan da sanki 1 şey war sanır :lol:

gerçi demokrasiyi içine sindirememiş olanlar için tuhaf 1 durum :p :sigara:

kuru avuntu...))) başkada birşey yok... 2 -3-5- oylama firesi bile ,gelinen noktada bazılarını sevindirip teselli veriyorsa vay ki diğer partilerin demokrasi ayarına.. ama alışkanlık işte, oylamaya önce liderinin elini gözünü görmeden giremeyen parti içi demokrasilerden angaje olanlar böyle züğürt tesellisi keyfiyetlerden hoşnut olacaktır elbet.. geçmiş olsun ,sonuç?? yine de RET değilmi?

Haburda yaşananları içinize sindirdiyseniz sorun yok.
Siz ve sizin gibi demokrasi bayraktarlarından daha öğreneceğimiz
çok şey var.

Mesela Rekorlar kitabına konu olabilecek mobil mahkeme uygulaması
terörist başına 8 dakika düşüyor benim hesabıma göre,toplamda 4-5
saat,bayağı marifet gerektiren bir durum.Darısı Askerlerimize,darısı
sözde Ergenekondan içeride yargılananlara,darısı denizfenerinde
adı geçen haramzadelere.

Haburda yaşananları içinize sindirdiyseniz sorun yok.
Siz ve sizin gibi demokrasi bayraktarlarından daha öğreneceğimiz
çok şey var.

Mesela Rekorlar kitabına konu olabilecek mobil mahkeme uygulaması
terörist başına 8 dakika düşüyor benim hesabıma göre,toplamda 4-5
saat,bayağı marifet gerektiren bir durum.Darısı Askerlerimize,darısı
sözde Ergenekondan içeride yargılananlara,darısı denizfenerinde
adı geçen haramzadelere.

valla benim habur derdim yok, varsa yanlışı akp nin gensoruyla düşürsünler,yok o olmadı diyorsan fiii tarhinde ihtimalki bir chp iktidarı vuku bulursa o zaman akp yi yüce divana yollarsınız, ipe giden ipe gider ,çöpe giden çöpe gider hiçte umrumda olmaz.

fakat benim asıl merak ettiğim asıl sen chp nin baraj altı kaldığı dönemde miltanlarla ittifak arayışı için gizli kapaklı görüşmesine ne diyorsun onu bir izah etsene birader.... aleme verin talkını kendiniz yutun salkımı, yok öle... adam haburu açtıysa hsyk lı yarsavlı yargınız abdurrahmana google dan haber devşirip kapatma davası açar yine olur biter, ama sen pkk ile direk meclis kaygısı çekip kökte birleşme derdindeysen, asıl chp yi asacak ipi hangi çarşıdan buluruz onu deyiver bana hele.. ne buyurdun? duyamadım...

CHP gensoru vererek AKP ye gol atayım derken militanlarla barajı aşmak için yaptığı kirli ittifaklar ortaya çıkınca golü doksandan hemde rovaşeta olarak yedi

Bu yeni olmuş ??
Chp seçim olacakmışta onlardan yardım mı istemiş ?
Olmuşsa bile eskiden mi olmuş
Açıklamak için neden habur iddası beklenmiş.?

Habur dakilere karşı çıknca mı kötü omuşlar?

Kendi dünya görüşlerine yakın bir parti dururken neden o partiyi kötüler tarzda bu açıklamayı patlatmışlar.

Yoksa kendilerine yakın daha başkasını mı bulmuşlar ?

valla benim habur derdim yok, varsa yanlışı akp nin gensoruyla düşürsünler,yok o olmadı diyorsan fiii tarhinde ihtimalki bir chp iktidarı vuku bulursa o zaman akp yi yüce divana yollarsınız, ipe giden ipe gider ,çöpe giden çöpe gider hiçte umrumda olmaz.

fakat benim asıl merak ettiğim asıl sen chp nin baraj altı kaldığı dönemde miltanlarla ittifak arayışı için gizli kapaklı görüşmesine ne diyorsun onu bir izah etsene birader.... aleme verin talkını kendiniz yutun salkımı, yok öle... adam haburu açtıysa hsyk lı yarsavlı yargınız abdurrahmana google dan haber devşirip kapatma davası açar yine olur biter, ama sen pkk ile direk meclis kaygısı çekip kökte birleşme derdindeysen, asıl chp yi asacak ipi hangi çarşıdan buluruz onu deyiver bana hele.. ne buyurdun? duyamadım...

Artık yanlış hesap bağdattan değil meclisten dönüyor öylemi?
Sırrı Sakık 1999 da şöyle olmuştur dediğinde balıklama atladınız.
İftira olabileceğini düşünmedinizmi.Eğer Sırrı Sakık doğru söylüyorsa
merak etme çarşıya gerek yok herkezin bir ipi var zaten.

Artık yanlış hesap bağdattan değil meclisten dönüyor öylemi?
Sırrı Sakık 1999 da şöyle olmuştur dediğinde balıklama atladınız.
İftira olabileceğini düşünmedinizmi.Eğer Sırrı Sakık doğru söylüyorsa
merak etme çarşıya gerek yok herkezin bir ipi var zaten.

evet tıpkı hatip diclenin lafına sizin ve sizinkilierin bodoslama atladığınız gibi...ne oldu? kabul edilmedimi? yine red mi dediler gensoruda? sıkmayın canınızı 2090 larda ki bir chp iktidarında asarsınız AKP lileri.. ben ip bulurum ozaman kendimede akp yede.. merak buyurmayın ...

evet tıpkı hatip diclenin lafına sizin ve sizinkilierin bodoslama atladığınız gibi...ne oldu? kabul edilmedimi? yine red mi dediler gensoruda? sıkmayın canınızı 2090 larda ki bir chp iktidarında asarsınız AKP lileri.. ben ip bulurum ozaman kendimede akp yede.. merak buyurmayın ...

Mobil mahkeme hususunu Daha öncede yazdım ,yorum
yaptığına göre okumuş olman lazım.

*Gel şu tarihi 2011 yapalımda anlaşalım.

Mobil mahkeme hususunu Daha öncede yazdım ,yorum
yaptığına göre okumuş olman lazım.

*Gel şu tarihi 2011 yapalımda anlaşalım.

ramo; eskilerden bir kaç kişi kaldınız ,onun için seni sever sayarım, ) ama kusura kalma o tarih işlerinden anlamam, 2011 çok erken, 2011 de barajı geçin , ben 2050 ler için bişeyler ayarlarım .söz...)
ya da şöyle diyeyim; sen istiyorsun ama lideriniz başbakanlık falan istemiyor, eğer inanayım böyle bir isteği olduğunu söz ,add ile çydd ile,chp ile falan ortak çalışırız iktidar için.. ama böyle bir niyetini göremiyorum baykal ın.. ebedi şef-milli şef derken ebedi muhalefet sıfatından öteye bir derdi olmayan partinin şansını sadece 2090 lar olarak gördüm.. mazur gör kardeşim. affına sığınarak tabi..)

ramo; eskilerden bir kaç kişi kaldınız ,onun için seni sever sayarım, ) ama kusura kalma o tarih işlerinden anlamam, 2011 çok erken, 2011 de barajı geçin , ben 2050 ler için bişeyler ayarlarım .söz...)
ya da şöyle diyeyim; sen istiyorsun ama lideriniz başbakanlık falan istemiyor, eğer inanayım böyle bir isteği olduğunu söz ,add ile çydd ile,chp ile falan ortak çalışırız iktidar için.. ama böyle bir niyetini göremiyorum baykal ın.. ebedi şef-milli şef derken ebedi muhalefet sıfatından öteye bir derdi olmayan partinin şansını sadece 2090 lar olarak gördüm.. mazur gör kardeşim. affına sığınarak tabi..)

CHP li olduğumu düşünmene şaşırdım.Hani AKP li değilimya ondandır.
Teknoloji ilerliyor hele 2011 bi gelsin 2050 yide 2090 nıda görürüz...

2090 :lol: 2050 bari olsun :biggrin: pazarlık sünnettir.biraz indirip yap.:durdurun

Geri