Atalay’a törende şok tepki

Arada bir Heron yazısı okur gibi oldum.TSK açıklama yaptı. Okumadınız mı ? Sanmıyorum...

referandumu gec sen
Sehitlerin hakkini nasil ödeyeceksiniz
bunLari düsünün biraz

Yapışık İkizler AKP-BDP!

Bunların ayrı partilerde bulunmaları tamamen taktik gereğidir.
AKP liderliği de, BDP
liderliği de, meselelere “önce ben” mantığıyla yaklaşırlar.
Bizler, “önce vatan” deriz, bunlar ise önce benim aşiretim- cemaatim, kalırsa
ümmetim derler.
AKP ve BDP Liderlerini yalan makinesine oturtsanız, ve aşağıdaki soruları sorsanız,
ikisinden de aynı cevapları alırsınız. Yürekleri yeterse denemesi bedava;
a)Lâik Cumhuriyet mi ? b) İslam Cumhuriyeti mi?
a)Atatürk mü ? b) Şeyh Said mi?
a)Fevzi Çakmak mı ? b)Mehmet Zahid Kotku mu?
a)İlker Başbuğ mu ? b)Barzani mi?
a)Yılmaz Büyükerşen mi b)Osman Baydemir mi ?
a)İbrahim Tatlıses mi ? b)Şivan Perver mi?

devamiiii
Yapışık İkizler AKP-BDP! - İlk Kurşun Gazetesi

senin gibileri banladigimiza göre
dogru yolldayiz

ALLAH'A sükür

yaavv eyvallah herşeye tamam diyecemde şu kırmızyla yaxdıklarını eşleştirmeye tabi tutmanı anlayamadım.. komik olmuş ,ne yani şu mu? bu-mu? derken birbirine eş kuvvetlermi eş değer şeylermi ki; 2 parti tercihte bunlar için eşitlik sağlasın?

feviz çakmak la zahid kotku nun ne alakası var? partinin biri sanki zahid kotku diyecekte öbürüde aynısını diyecek öylemi? biri asker biri din adamı?
tatlısesi sanki akp liler sevmeyecek bdp sevecek, sivan pervesi ikiside sevmesse senin mantık haklımı çıkacak?:)) sapla samanıda karıştırmışsınız artık..

eyvallah ,konu şehid şühede konusu doğru.. kimsenin siyasetine yama yapacağı bir şey değil, fakat biz iyi bilirizki şehidin ardından tekbir ve dua dan başka herşey boştur, ne ölene ne diriye faydası olmaz.. lakin tek faydası mhp ye dir , tekbirli uğurlama iş yapmaz siyasette, sloganlı olmalı, tahrik etmeli, arada sivil idareye çatmalıdırki ses getirsin,,, aynı acılı ana baba komutanada sorduğunda ,bir başka şehid yakını olarak,oğlumu size teslim ettim ne yaptınızda koruyamadınız derse ki diyenler var zaten, ne yapacaz ,askeride hainmi ilan edecez. komutana tokatmı atacaz naptın ana kuzusunu diye?

laf olsun beri gelsin eşleştirmelerle her konu saptırılamaz. acıya ortak olup,şehide dua edin yeter, varsa terör için extra çareler onu konuşun daha iyi, yoksa herkes istismarcı oldu çıktı zaten.akp de aynı,mhp zaten alasını yapıyor.. bdp kandan irinden beslenen sülük gibi onu saymıyorum bile..
[/SIZE]

sayın bakan sekiz sene sonra azıcık uyanmışa benziyor ama tam uyanması için bi sekiz seneye daha ihtiyacı olacak, garibim şaşırmış terörü amanos da zannediyor.

sayın bakan sekiz sene sonra azıcık uyanmışa benziyor ama tam uyanması için bi sekiz seneye daha ihtiyacı olacak, garibim şaşırmış terörü amanos da zannediyor.

TERÖRÜN BİR BOYU evet amanos ta. yıllardır bölge sorumluları olarak gündeme geliyor, Suriyenin direk destek verdiği dönemlerde en rahat giriş çıkışların yaşamdığı ve hala srtatejik öneme haiz mersin-adana ve akdenize hakim olmanın yolu amanos lardan geçiyor. olayın olduğu yer hatay. ve bakanın konuşmasında bölge valilerinin tamamı ordaydı. onun için amanosları temzileyin diyorsa şaşılacak bişey göremiyorum kardeşim..

Son Yolculuğuna Uğurlanan Bir İnsan( Şehit ) Dualar İle Gönderilir,
Meftaya Olan Saygıdan Dolayı Cenazeler Huşu Ve Sükunet İle Toprağa Verilir.
Siyaset İse Yerinde Yapılır Cenaze Merasiminde Değil.

,
Siyaset İse Yerinde Yapılır Cenaze Merasiminde Değil.

Siyasi varlıklarını şehidlerin kanı üzerinden devam ettiren leş kargaları son zamanlarda cenzalerde türk islam geleneklerine aykırı olarak slogan adı atında remen anırıyorlar

çoğu sokak serseri olan bu kişilerin eline 3 - 5 kuruş verip camiye getirten leş kargaları amaçlarına asla ulaşamayacak

şehit ailelrinin sitemlerini sözlerini verilen haberden ayrı kocaman puntolarla buraya koymak nekadar doğru tartışılır. Oğlu, abisi,eşi vs. asker veya polis şehit düşen insanın ailesinin söylediği hersöz başımızın üstüne deriz. Bundan öte acı olmaz çünkü . Bu milletin geleneği budur. acısını istediği şekilde haykırmakta Ailenin de kendi hakkıdır. Saygı gösterilir, teselli edilir. eğer bir eksiklik veya yanlışlık varsa aile zaten henüz taze olan acısını atlattıktan sonra hakkını arayacaktır. Ama ben şahsen burdan siyaset çıkarmak gibi bir gaflete düşmem. Biride gelir başka kesimleri eleştiren acılı ailelerin sözlerini koyar. Burdan ne çıkar Allah aşkına. Bence bu noktadan tartışma yapmak bize yakışmaz.

Bu ülkeyi satana o adi teröristlerle iş birliği yapıp bu gencecik fidanların ölmesine sebep olanlara lanet olsun ya lanet!!!

TERÖRÜN BİR BOYU evet amanos ta. yıllardır bölge sorumluları olarak gündeme geliyor, Suriyenin direk destek verdiği dönemlerde en rahat giriş çıkışların yaşamdığı ve hala srtatejik öneme haiz mersin-adana ve akdenize hakim olmanın yolu amanos lardan geçiyor. olayın olduğu yer hatay. ve bakanın konuşmasında bölge valilerinin tamamı ordaydı. onun için amanosları temzileyin diyorsa şaşılacak bişey göremiyorum kardeşim..

bu açıklamanızla kısaca sorunsuz komşuluk safsatasının işe yaramadığını kabul ediyorsunuz sanırım.

Senin akli evvel mantigindan yola cikarsak.
Referandumda yanilmiyorsam sizde HAYIR oyu kullanacaksiniz.
HAYIR oyu kullananlar kimler?
BDP,chp ve digerleri kol kola.
Bu senin duz mantiginla ortusdugune gore.
Pkk`nin siyasi kolu ile ayni fikirdesiniz yani ittifakcisiniz.
Arti bu meclise zamanin HADEP`ini kim soktu bir arastir bakayim!!
Bu isler buraya iki resim atmakla olmuyor.
Sapla,samani bir birine karistirma.

Sen çağın ve hangi zihniyetin ürünüsün bilmiyorum ama şark kurnazlığı yapan tayfanın çığırtkanlığına soyunduğun kesin.Ve güzel vatanımın % 70 inde geceleri bozkır iklimi hakim olup geceleri serin geçer fazla soyunuk kalma üşürsün.

Chp ve mhp nin yanına bdp nin ismini koyarak ve bdp yi ppk ya bağlayarak bakın bunlar teröristler ile birlikte hareket ediyor imajı yaratma şark kurnazlığı yada en azından köylü kurnazlığı yapmaya çalışmak hiçbir tür ahlakın eseri olamaz.

1-Bdp seçimleri boykot etme kararı aldı. Yani seçimde oy kullanmayacaklar. Bu şekilde en azından hayır demedikleri için hayır oyları azalacak bir nevi evet demiş sayılacak

2- Sizler gibilerin pek sevdiği ve bir türlü vazgeçemediği bir haber kaynağına bakalım..

'''''''BDP'nin referandumu boykot edeceğini açıklaması, tepkileri de beraberinde getirdi. Bölgede etkin olan diğer siyasî partiler, reform paketini darbe anayasasından kurtulmak için büyük bir fırsat olarak görüyor. Kürt kökenli siyasetçilere göre, BDP halka güvenemediği için böyle bir yola başvuruyor. Referandumun güvenliğinin sağlanması halinde Kürtler, 12 Eylül'de sandığa giderek pakete 'evet' diyecek.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Anayasa Mahkemesi'nin kararından sonra referanduma karşı kampanya başlattı. Parti sözcülerinin referandumu boykot edeceklerini açıklamasına en sert tepki ise yine bölgede etkin olan diğer siyasî partilerden geldi. Kürt Demokratlar Hareketi Sözcüsü Ahmet Acar, BDP'nin tavrının demokratikleşme talebiyle taban tabana çeliştiğini söylüyor. Acar, anti-demokratik uygulamalardan yıllarca canı yanan Kürtlerin Ergenekon'la aynı safta yer almasının kendi haklılıklarının inkarı olacağını ifade ediyor. PKK ve BDP'nin halkın iradesine ipotek koyma ihtimaline dikkat çeken Acar, hükümete de 'referandumun güvenliği sağlansın' çağrısında bulunuyor.

Kısaca özetlersek BDP HAYIR demiyecek seçimleri boykot ederek seçime gitmemeyi tabanına öneriyor.
Diğerleri ise evet oyu kullancaklarını belirtiyor.

Hatta google hazretlerine bir sorup aratın size yapılan anket sonuçlarını söyler BDP ye ragmen bdp tabanı %8 lik kısım dışında oy kullanmaya gidecek gidecek olanlarında bir çogu evet oyu kullanacak diye ...

Bırakın bu mhp chp bdp el ele ayağını kimi kandırıyorsunuz.

Temel in düz mantık fıkrası geldi aklıma

Düz Mantık.... Düz Mantık....
Temel bir yarışmaya katılır ve kazanır. Kendisine bir kitap
hediye edilir.
Kitabın adı da 'düz mantık' tır. Temel hediyeyi alırken sorar;
-Bu kitapta ne yazıyor?
-Okuyunca öğrenirsin...
-Ben onunla uğraşamam, anlat bakayım sen bana.
-Ok bak şimdi;senin evinde akvaryum var mı mesela?
-Evet var...
-O zaman içinde su da vardır?
-Evet var...
-İçinde su varsa balık da vardır....
-Evet var...
-Balık varsa hayvanları da seviyorsundur sen?
-Evet....
-Hayvanları seviyorsan insanları da seversin her halde?
-Evet...
-O zaman senin sevgilin de vardır?
-Evet var.
-Yaşın uygun,iyi görünüyorsun o zaman sen evlisindir?
-Evet.
-E karın olduğuna göre de, homoseksüel değilsindir?
-Evet.
-Bak gördün mü?...
Temel çok etkilenir. Kitabı alır koltuğunun altına eve doğru giderken
Dursun'u
görür.Dursun sorar;
-Temel o ne?
-Düz mantık kitabı!
-Nasıl bir şey anlat bakiiim.
-Bak şimdi; sizin evde akvaryum var mı?
-Yook!
-O zaman sen *bnesin....

http://www.hackhell.com/fikralar/441889-duz-mantik.html

Yani sen kalk
chp hayır diyecek
mhp hayır diyecek
bdp hayır diyecek

Bdp liler pkk lıdır

o halde hayır diyenlerin hepsi pkk lıdır düz mantığı :))

Sandığa gidecek kürtlerin büyük kısmının evet kullanacağı bdp nin boykot kararına rağmen %8 lik boykot kararını destekleyenlerin dışında sandığa gidecek bdp lilerin büyük bir kısmının evet oyu kullanacağı açıklmaları varken bu düz mantık nereye gider fıkrada belli.

Bu Haber Yalan... Emre Benim Çok samimi arkadaşımdı. Annesi Zübeyde Teyze Cenaze boyunca böyle bir söz etmedi. Etmezde. Bunlar toplumda kin ve nefret uyandırmaya yönelik YALAN HABERLER. Böyle yalan haber yaparak Halkımızın arasına FİTNE FESAT SOKANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN.

Bu Haber Yalan... Emre Benim Çok samimi arkadaşımdı. Annesi Zübeyde Teyze Cenaze boyunca böyle bir söz etmedi. Etmezde. Bunlar toplumda kin ve nefret uyandırmaya yönelik YALAN HABERLER. Böyle yalan haber yaparak Halkımızın arasına FİTNE FESAT SOKANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN.

Arkadaşım haklıymışsın.Bu haber tamamen uydurma. Yani tepkinin şehid annesi tarafından yapıldığı tam bir kuruklu yalanmış.

İçişleri bakanına " “Dağda mücadele eden komutanları içeri atıyorsunuz. Kim temizleyecek?” diye bağıran kişi CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Abeydullah Kolcu imiş.

Fitne ve fesatlarının daha etkili olabilmesi için işin içine şehid annesini alet edecek kadar alçalmışlardan hertürlü yalan ve fitne beklenir. Çünkü onların işi bu

iki gün önce toki mevkiinde dört polis memurunun şehit edilmesi olayından birkaç dakika sonra dörtyol'un bütün semtlerinde Karakola saldırı düzenlenmiş 7-8 şehit var haberi yayıldı. Ardından bütün güvenlik güçleri ve halk emniyet müdürlüğü binasının önünde toplandı. Emniyet müdürlüğü önünden geçmekte olan beyaz renkli broadway marka 63 plakalı aracı durduran polisler içindeki dört kişiye kimlik kontrolü yapmak istemişler. Bu arada çevreden koşarak gelen ve daha ne olduğunu bile bilmeden provokasyonlara inanan vatandaşlar tarafından o adamları bize verin linç edeceğiz çığlıkları duyulmaya başlanmış. Olayların büyüyeceğini anlayan polis kimlik kontrolü yaptığı dört kişiyi polis karakoluna götürerek korumak istemiş ve ne olduysa bundan sonra olmuş. Yani Esas polisleri şehit eden adamları takip edecek olan polis ekipleri bile emniyet önünde onbinlerce öfkeli insanın toplandığı duyumunu alınca emniyet müdürlüğüne dönmüşler. Saldırı olayından 20 dakika sonra esas teröristlerin içinde bulunduğu 06 plakalı jetta kaza yapmış bir şekilde çağlalık köyü yolu üzerinde bulunmuş. Yani eğer şehir merkezinde böyle bir söylenti olmasaydı belkide emniyet güçleri gerçek saldırganları takip edip kaza yaptıklarında kıskıvrak yakalayacaktı. Ama fısıltı gazetesi çok iyi çalıştı ve belkide adamlar elini kolunu sallayarak kaçtılar.

Referandum da ve önümüzdeki seçimlerde istediklerini almak isteyen şer güçlerin oyunları.

İnegöl deki alacak verecek davasını Türk kürt olayına dönüştüren yalan haberlerle milleti sokaklara dökenlerin kim olduğu aslında çok iyi biliniyor

Danıştay Cinayetini işleyip de dinciler yaptı diyerek ortalığı geren hangi kesimise bu alçaklığı yapanlarda anyı kesim.

Ama bu hain emellerine ulaşamayacaklar

Yani sen kalk
chp hayır diyecek
mhp hayır diyecek
bdp hayır diyecek

Bdp liler pkk lıdır

o halde hayır diyenlerin hepsi pkk lıdır düz mantığı :))

Sandığa gidecek kürtlerin büyük kısmının evet kullanacağı bdp nin boykot kararına rağmen %8 lik boykot kararını destekleyenlerin dışında sandığa gidecek bdp lilerin büyük bir kısmının evet oyu kullanacağı açıklmaları varken bu düz mantık nereye gider fıkrada belli.

Kac sefer dedim islak islak gotur,kuru cekince sana yaramiyor diye.:))
Bak yine La Fonten Masallar anlatmaya baslamissin.
Arti ne yapacaksin sen milletin hangi iklimde yattigini?
Birak milleti ustu acik yatar,kapali yatar sanane.
Milletin kicinda ucusan pireleri saymak sanami kaldi?

Kopyala yapistirina gelincede cevap vermeye gerek duymuyorum.
Cunku bu bir yorum degil basli basina bir konu!
Bir konu ile baskasina cevap verilmez,sadece o konu degerlendirilir.
Varsa bir fikrin yaz.
Konulari cevap niteliginde kopyalayipta servis yapman ise cok komik.

Söylediklerine inanmamak değilde kaynak ile senin sözün arasında kim daha güvenilir paranoyası herkesin aklına gelebilir..

ßiℓgè Қrαℓ;5097495' Alıntı:
Arkadaşım haklıymışsın.Bu haber tamamen uydurma. Yani tepkinin şehid annesi tarafından yapıldığı tam bir kuruklu yalanmış.

İçişleri bakanına " “Dağda mücadele eden komutanları içeri atıyorsunuz. Kim temizleyecek?” diye bağıran kişi CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Abeydullah Kolcu imiş.

Fitne ve fesatlarının daha etkili olabilmesi için işin içine şehid annesini alet edecek kadar alçalmışlardan hertürlü yalan ve fitne beklenir. Çünkü onların işi bu
Ya zaten chpli yönetimin tepkisi bu haberde de gösterilmiş. Sen ne yalanından bahsediyon.. Fitne fesatın dik alası sizde yalandan tanıklarla orduyu karalıyorsunuz. Sonra şehit annesi tepkisine yalan bu diyerek alçaklığa kadar götürüyon işi... Senin kendi yazdığından haberin yok.... Ağzıdan çıkanı kulağın duysunn önce...

iki gün önce toki mevkiinde dört polis memurunun şehit edilmesi olayından birkaç dakika sonra dörtyol'un bütün semtlerinde Karakola saldırı düzenlenmiş 7-8 şehit var haberi yayıldı. Ardından bütün güvenlik güçleri ve halk emniyet müdürlüğü binasının önünde toplandı. Emniyet müdürlüğü önünden geçmekte olan beyaz renkli broadway marka 63 plakalı aracı durduran polisler içindeki dört kişiye kimlik kontrolü yapmak istemişler. Bu arada çevreden koşarak gelen ve daha ne olduğunu bile bilmeden provokasyonlara inanan vatandaşlar tarafından o adamları bize verin linç edeceğiz çığlıkları duyulmaya başlanmış. Olayların büyüyeceğini anlayan polis kimlik kontrolü yaptığı dört kişiyi polis karakoluna götürerek korumak istemiş ve ne olduysa bundan sonra olmuş. Yani Esas polisleri şehit eden adamları takip edecek olan polis ekipleri bile emniyet önünde onbinlerce öfkeli insanın toplandığı duyumunu alınca emniyet müdürlüğüne dönmüşler. Saldırı olayından 20 dakika sonra esas teröristlerin içinde bulunduğu 06 plakalı jetta kaza yapmış bir şekilde çağlalık köyü yolu üzerinde bulunmuş. Yani eğer şehir merkezinde böyle bir söylenti olmasaydı belkide emniyet güçleri gerçek saldırganları takip edip kaza yaptıklarında kıskıvrak yakalayacaktı. Ama fısıltı gazetesi çok iyi çalıştı ve belkide adamlar elini kolunu sallayarak kaçtılar.

Olayda insanların bu tepkiyi vermeleri doğru değil ama kimsede kolay kolay insanların içindeki öfkeye dur diyemez.. İnsanlar artık şehit haberlerinin görüp evde birşey yapmadan durmaktan patlıycak duruma geldiler. Eğer terör olayları ve iktidarın bu umursamaz tavırları devam ederse daha çok böyle olaylar görürüz.

Kaza yapmış arabanın kaynağınıda görmek isterim..

ßiℓgè Қrαℓ;5097523' Alıntı:
Referandum da ve önümüzdeki seçimlerde istediklerini almak isteyen şer güçlerin oyunları.

İnegöl deki alacak verecek davasını Türk kürt olayına dönüştüren yalan haberlerle milleti sokaklara dökenlerin kim olduğu aslında çok iyi biliniyor

Danıştay Cinayetini işleyip de dinciler yaptı diyerek ortalığı geren hangi kesimise bu alçaklığı yapanlarda anyı kesim.

Ama bu hain emellerine ulaşamayacaklar

İnegöldeki olayları bu hale getiren senin hükümetinin açılımlarıdır.. Git söyle bide inegöl açılımı yapsın... artı doğudan işsiz güçsüz gelip halkın huzurunu bozuyorlar. Olaylar çıkarıyorlar bu ilk değil.. Git önce onları iş verde sonra sağ sola alçak diye hakaret edersin..

Danıştay cinayeti falanda bulandırma milletin aklını. Çözemediğiniz bütün davaları aynı insanların üzerine atıyorsunuz. E çıkardınız yalandan bir terör örgütü ne varsa yık üstüne. Utanmasan pkk masum dicen...

Yakında provokasyon için pkk itlerine gerek kalmayacak. Direkt mevcut görüşün karşısına karşıt görüşü koyacaklar. Aferim sana AKP , bu referandum ile 30 sene önceki olayın hesabını alacağını sanıyorsun ya , yine ülkeyi derin bir kuyuya sokuyorsun. Bu sefer senin ampulün yetmeyecek.

Büyük talihsizlik o zaman. Hatay halkıda pişman olmuş olabilir ama öfkeyi dindirmiycektir..

Yalnız bu durum vali ve emniyet müdürü hakkında soruşturma açılmasına da sebep olabilir.

Aslında bu gerçekten büyük talihsizlik. Ama ya polisin mukavemetine rağmen halk yakalanıp gözaltına alınan ve suçsuz oldukları anlaşılınca serbest bırakılan diğer üç kişiyi eline geçirip linç etse idi işte o zaman büyük talihsizlik olurdu. Burada il emniyet müdürü ragıp bey'i çok tebrik etmek isterim. ilk şok'u bastırmada yeterince etkili olan konuşmalar yaptığı kanaatindeyim.

Geri