Atakan Gülgar'dan.

Sahilim

New member
Reaction score
0
Gözyaşı; "Yar'çekimiyle akla düşen sevgilinin, yer'çekimiyle gözden düşme halidir..."

Bana 'nerelisin' diyorlar. Seni gösterip 'oralıyım' diyorum. Sana 'nerelisin' diye soruyorlar. Oralı bile olmuyorsun...

Bir erkek bir kadını övüyorsa o erkek yalnızdır. Eğer bir kadın bir erkeği övüyorsa o kadın aşıktır...

Kadın milleti değil mi? Sırtından şefkati, kalbinden aşkı eksik etmeyeceksin...

Kendime geldim, baktım ki bende kimse yok. Sonra koştum sana geldim, sende de sen yok. Anladım ki herkes başkasında kalıyor...

Aşk büyüktür ve büyükler konuşurken karşılık verilmez. Sanırım bu yüzden büyük aşklar karşılıksızdır...

"Seniseviyorum" cümlesini bilerek birleşik yazdım, çünkü seni sevmeye ara vermiyorum...

İyi ki var dediklerim yanımda. Keşke olsaydı dediklerim içimde. Hiç olmasaydı dediklerim aklımda. Hep olsa dediklerim kalbimde...

Altlı üstlü iki dudak gibiyiz seninle. Ne kadar konuşursak konuşalım, elbet ölüm gelince mecburen susup birleşeceğiz sonunda...

Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın, en güçlü anımdır yalnızlığım. Çünkü ben daima tek başına iktidarım...

Artık aşklarda malzemeden çalınıyor ucuz işçiliğe kaçılıyor, işte bu yüzden son moda aşklar Çin malı gibi ucuz ve kısa ömürlü...

Aşk; bilmediğiniz bir şehirde cepteki son parayı dilenciye verdikten sonra, aç susuz otobüs yolunu yürümek zorunda kalmaktır...

Bana tek helal içki, şarap gibi kadınımdır...

Engelliler haftan kutlu olsun, nede olsa sen sevme özürlüsün...

Sevgilim yok diye üzülmüyorum, çünkü olanların zil takıp oynadıklarını görmedim...

Sevmenin dini, dili, ırkı yoktur. Çünkü gönüller sadece sevdiklerine iman ederler. Aşk'ın kıblesi sevgilinin durduğu yerdir...

Geldiğin günü 24 saat aklımda tutmaya çalışan bir işçiyim, aşk'ın patronu sensin, kalp tokluğuna seviyorum seni...

Bana odun diyen sevgilim haklısın. Çünkü senin için yanmamın başka bir açıklaması olamazdı...

Salgın bir hastalık gibi taşıyorum seni sol göğsümde, şimdi sevmeye çalıştığım herkese sen bulaştırıyorum...

Ben senin yokluğunun hastalığında ateşler içinde yanarken, sen şimdi kim bilir kimlerin yatağında soğuyorsun...

Şimdi ten tene olsak ne fayda, artık aramızda bir ceset gibi boylu boyunca yatan mesafeler var...

Beni sevmediğine kendimi ikna edince gidiyorum dedim. "Güle güle" dedin. Gitmenin neresine güleceğimi bilemedim...

Sen benim evcilleştirdiğim köpekbalığımdın. Önce köpek gibi seviyordun ama sonra balık gibi unuttun...

Meşgulüm ama yalnızım, gülümsüyorum ama mutsuzum...

Sevdiklerim gücenmesinler ama ben bu aralar en çok kendimi özledim...

Yalnızlar kahvesinde bir küllüktür kalbim. Aşkı içine çekmeyen dudak tiryakileri, bende söndürdüler son nefeslerini...

~~
~
devamı geLicek

kamyon arkası yazıları gibi geliyor okununca =) ama işin özü tam manasıyla anlatılmış

Rakı erkeğe,
Şarap kadına yakışır.
Çünkü,
Rakı erkekteki adamlığı,
... Şarap kadındaki güzelliği gösterir...

“Sen yazarsın beni de şiir defterine yaz” diyen kadınım…

Bak oku;
En iyi yazar Allah, senin şiirini çoktan yazmış alnıma.
... Ben artık seni nikâh defterime yazabilirim ancak...

Hayata kapalı gişe aşk filmiydik seninle.
Kader senaryomuza sığmayan gidişinle gösterimden kaldırık bizi.
Sırf bu yüzden ömrümün canlı yayınına son verdim bilesin.
Çünkü,
... Senden sonra hayatımda rol alanlar sana dublör bile olamadılar sevgili...

Yeni sevgilin sana,
"Neden bu kadar soğuksun?" dediğinde.
"Eski ama eskimeyen bir aşkı taze tutuyorum" diyeceksin içinden...

Evin evime yakın.
Elin elime okyanuslar ötesinde.
Sokağımızda kocaman bir bıçak darbesi.
Aynı şehirde ayrı iklimleri yaşamak bizimkisi...

Herkes kendi benliğinin usta katilidir.
Çünkü kimse senden daha iyi öldüremez seni...

Geri