Ata Tecavüz Edip Öldürdüler !

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Bunu Yapan İnsan Olamaz !

09062009131537.jpg

Edirne'de kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler 2 yaşındaki ata tecavüz edip boğdular.

Siz de insan mısınız!

Sabah atını otlaması için bıraktığı yeşillik alanda leşi bulan Fikri Köstekçi, polise giderek şikayette bulunarak ifade verdi. Köstekçi'nin arkadaşı Remzi Örs ise atın tecavüz edilerek itlaf edildiğini iddia etti.

Gazimihal Mahallesi'nde oturan Fikri Köstekçi, hurdacılık yaptığı at arabasını çeken ‘Emel’ isimli atını evinin 200 metre uzağında bulunan Tunca Nehri kenarındaki yeşillik alana otlaması için bağladı ve daha sonra evine gitti. Sabah hurda toplamak için atını bağladığı

yerden almaya giden Köstekçi, atının burnu ile ağzının iple bağlanarak öldürüldüğünü gördü. Bunun üzerine Fikri Köstekçi, polise giderek şikayetçi oldu. Atlarının öldüğünü bildiren anne Nevriye ile Fikri Köstekçi'nin oğlu 9 yaşındaki Süleyman cansız atın başını öptükten sonra sarılarak gözyaşı döktü.

Oğlunun at arabası ile hurdacılık yaparak geçimini sağladığını belirten anne Nevriye Köstekçi, “Oğlum akşam atını getirip buraya bağladı, sabah baktığımızda

atın boğularak öldürüldüğünü gördük. Oğlumun tek geçim kaynağı atıydı. Bu atıda borçlanarak aldı. Şimdi nasıl geçinecekler bilmiyorum. Ne istediler bu güzelim hayvandan” dedi.

Fikri Köstekçi'nin arkadaşı Remzi Örs ise, “Bu hayvan 2 yaşında dişi bir kısrak. Hayvanın ağzı ve burnundan iple bağlayarak yere yatırmışlar. Daha sonra tecavüz etmişler. Atın boynunda çan vardı ses çıkarmasın diye onu da almışlar” dedi..

kaynak

Yuh Üstüne Yuh !

Allah Belanızı Versin !

İnsan Olamazlar...

çüş be atın ne günahı var ya inşallah sizide ...............

Sapık ruhlu manyak kişiler bunlar işte o at sizlerden çok daha asil bir ( insan !) ama siz hayvan bile değilsiniz .

Şerefsizler bir ailenin ocağını söndürmüşler.

bunlar insan bile degiller.sefiller.aslinda bunlarin layik oldugu ceza belli.hadim edeceksin gorecekler gunlerini.

Bana uyduruk bi haber gibi geldi bir insan bir ata nasıl tecavüz edip hemde öldürür ki aklım havsalam almıyo yada bunu yapanlar kesin aklını yitirmiş kişilerdir akıllı bir insan evladı kesinlikle yapmaz böyle bişi yaa bunu yapanları anasından emdiği sütü burnundan getirmek lazım. Eğer ki akli dengesi yerindeyse verilecek cezayı kestiremiyorum

Diyecek laf bulamadım.

ata kadar oooooooooo ne yani insana yapması doğal ama ata yapınca yuh oluyor

bence bu konuyu tarif etcek bi söz yok

Ulan hadi tecavüz ettinizde niye öldürüyosunuz. sanki sizi gösterecek bunlar yaptı diye. Çok ağır konuşucam şimdi de yeri değil....

aleyhlerinde tanıklık yapmasın diye öldürmüşler.Hey allam ne manyaklar var hafiften tırsmıyorum değil tek başıma gezerken

Geri