Ata, tanrı değil diyenin dilini yakar!

TuğяuL;4709676' Alıntı:

Sizide anlıyorum .Psikolojik olarak eziksiniz

Türk milliyetcisiym ayaklarına yatıyorsun ama senin siyasi çizginin PKK ve onun uzantılarıyle geçmişten günümüze kadar olan kilrili ilşkilerini gözler önüne serdiğim de ise cevap vermek yerine dut yemiş bülbüle dönüyorsun

son olarak bu kirli geçmişi tekrar özetliyorum

Bu ülkede PKK nın uzantısı olan partilerle seçim ittifakları yapıp birlşip meclise sokan senin ziniyetin

Bu ülkede daha düne kadar PKK uzantısı DTP li Osman Baydemirle seçim ittifakı yaypıp Apo pasterleri altında omuz omuza miting yapan MUrat Karayalçın senin zihniyetn

Şuan avrupa PKK sorumlusu Zübeyr Aydar la geçmişte aynı sıralarda oturan (Baykal) kişi senin zihniyetin

Öclan bebek katili değildir. Her yerde Türr bayrağı görmekten bıktım diyen Cumhuriyet Gazetesinin yazarı senin zihniyetin

Ülkenin askerine polisine silah sıkan terörsitlerin resimlerini sayfalarında basıp ölüm ilanlarını yayınlayan gazete senin zihniyetin

DTP liler kendi Partilerini kurmadan önce CHP ve SHP den milletvekili seçiliyorlardı. Bu partiler senin zihniyetin

BAK BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ÜZERİNZE YAPIŞMIŞ BU BÖLÜCÜ İŞBİRLİĞİ ETİKETİNİ BAŞKASINA YAĞIŞTIRMAYA ÇAILŞMAKLA BU UTANÇTAN KURTULAMAZINIZ

ÇÜNKÜ BU SİZİN CİĞERLERİNİZE İŞLEMİŞ.PARÇANIZ OLMUZ.

boşuna adımı verip yaygara koparmaya çalışarak bir şey elde emezsin. Herkes kimin ne olduğunu biliyor

:durdurun:durdurun

evet herkes kimin ne oldugunu biliyor haklısın.

yukarda yazdıklarında komik valla, herhalde kendinle ilgili olayları anlatmıssın cunku benle alakası yok o yazdıklarının=)

baya heyecanlı bir sekilde yazmıssın sanırım, kelimelerde harflerin sırasını hep karıstırmıssın=) ellerin titredi buyuk ihtimalle heyecandan :huh:

hayalperestsin lafını bosuna kullanmadım.

ben 2 genel secimdir oy kullanıyorum ve 2 oyumu da MHP'ye(milliyetci hareket partisi) attım.

yerel secimlerde de Mhp'ye attım oyumu. şu anda görüşüme en yakın parti Mhp

yukarda bir ton sey zırvalamıssın :durdurun

NOLDU ACABA? KENDİN ÇALIP KENDİN OYNAMIŞTIN BİR ÖNCEKİ MESAJINDA?

ŞİMDİ NE DİYECEKSİN ÇOK MERAK EDİYORUM.
:durdurun :durdurun

yukardaki mesajında kendin calıp kendin soyluyordun. :durdurun

gercekten üzülüyorum senin için :crying:

eğitim şart

Sen önce Aklını başına topla , İnsanlara Laf atma , Adam gibi yorm at ondan sonra insanları yargılarsın sanane adamın nasıl old . SANANE

benim ülkemde bayragıma,istiklal marsına saygısızlık yapan birisini savunuyorsa bu konu beni ilgilendirir.

biz bu ülkeyi kolay kazanmadık. dagdaki 3-5 capulcu ve onların icimizdeki savunucularına da yar edicek degiliz.

MHP limisin nasıl oluyorda nerde CHP ile ilgi bir konu var ordasın ve savunur vaziyettesin nerde MHP ile ilgili bir konu varsa yoksun

demekki sen sağını solu karıştırmışsıın. arkadaş :=)

Gerçi sende haklısın CHP= MHP

bu yüzden yazdıklarım herkese

manyak bunlar ya, ne tartısıp durursunuz ki işte :D

Balat özel adların ilk harfleri büyük harrfle yazılır.(Atatürk)Cümleye büyük harfle baslanır.Önce bunları öğren sonra eleştir.Elbet Atatürk tek başına savaşmadı ama tek başına büyük düşündü.

Askerlikle siyaset aynı şey değil Adamın kafa biraz karışmış

Ben programın tamamını izledim konuda belirtildiği gibi birşey olmadı.isteyen de izleyebilir.altan tan atatürke hakaret etmeye kalkınca sayın osman pamukoğluda atatürk senin dilini yakar dedi.Niye bu kadar çarpıtıldığını anlayamadım.Pkk yandaşı biri açmış sanırım konuyu.

Aytoldı kardeşim bu işin askerlikle ilgisi yok liderlikle kişilikle ilgisi var.İmamı başbakan yapıyorsunuzda asker kökenli birinin başbakan olmasına neden zıt gidiyorsunuz

Geri