TuğяuL;4709676' Alıntı:
Sizide anlıyorum .Psikolojik olarak eziksiniz
Türk milliyetcisiym ayaklarına yatıyorsun ama senin siyasi çizginin PKK ve onun uzantılarıyle geçmişten günümüze kadar olan kilrili ilşkilerini gözler önüne serdiğim de ise cevap vermek yerine dut yemiş bülbüle dönüyorsun
son olarak bu kirli geçmişi tekrar özetliyorum
Bu ülkede PKK nın uzantısı olan partilerle seçim ittifakları yapıp birlşip meclise sokan senin ziniyetin
Bu ülkede daha düne kadar PKK uzantısı DTP li Osman Baydemirle seçim ittifakı yaypıp Apo pasterleri altında omuz omuza miting yapan MUrat Karayalçın senin zihniyetn
Şuan avrupa PKK sorumlusu Zübeyr Aydar la geçmişte aynı sıralarda oturan (Baykal) kişi senin zihniyetin
Öclan bebek katili değildir. Her yerde Türr bayrağı görmekten bıktım diyen Cumhuriyet Gazetesinin yazarı senin zihniyetin
Ülkenin askerine polisine silah sıkan terörsitlerin resimlerini sayfalarında basıp ölüm ilanlarını yayınlayan gazete senin zihniyetin
DTP liler kendi Partilerini kurmadan önce CHP ve SHP den milletvekili seçiliyorlardı. Bu partiler senin zihniyetin
BAK BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ÜZERİNZE YAPIŞMIŞ BU BÖLÜCÜ İŞBİRLİĞİ ETİKETİNİ BAŞKASINA YAĞIŞTIRMAYA ÇAILŞMAKLA BU UTANÇTAN KURTULAMAZINIZ
ÇÜNKÜ BU SİZİN CİĞERLERİNİZE İŞLEMİŞ.PARÇANIZ OLMUZ.
boşuna adımı verip yaygara koparmaya çalışarak bir şey elde emezsin. Herkes kimin ne olduğunu biliyor
:durdurun:durdurun
evet herkes kimin ne oldugunu biliyor haklısın.
yukarda yazdıklarında komik valla, herhalde kendinle ilgili olayları anlatmıssın cunku benle alakası yok o yazdıklarının=)
baya heyecanlı bir sekilde yazmıssın sanırım, kelimelerde harflerin sırasını hep karıstırmıssın=) ellerin titredi buyuk ihtimalle heyecandan :huh:
hayalperestsin lafını bosuna kullanmadım.
ben 2 genel secimdir oy kullanıyorum ve 2 oyumu da MHP'ye(milliyetci hareket partisi) attım.
yerel secimlerde de Mhp'ye attım oyumu. şu anda görüşüme en yakın parti Mhp
yukarda bir ton sey zırvalamıssın :durdurun
NOLDU ACABA? KENDİN ÇALIP KENDİN OYNAMIŞTIN BİR ÖNCEKİ MESAJINDA?
ŞİMDİ NE DİYECEKSİN ÇOK MERAK EDİYORUM.
:durdurun :durdurun
yukardaki mesajında kendin calıp kendin soyluyordun. :durdurun
gercekten üzülüyorum senin için :crying:
eğitim şart
Sen önce Aklını başına topla , İnsanlara Laf atma , Adam gibi yorm at ondan sonra insanları yargılarsın sanane adamın nasıl old . SANANE
benim ülkemde bayragıma,istiklal marsına saygısızlık yapan birisini savunuyorsa bu konu beni ilgilendirir.
biz bu ülkeyi kolay kazanmadık. dagdaki 3-5 capulcu ve onların icimizdeki savunucularına da yar edicek degiliz.