Ata, tanrı değil diyenin dilini yakar!

biri kalkıp atatürkün yaptığı herşey doğru diyor biride kalkıp yaptığı herşey yanlıştı diyor.
nedense onunda bir insan olduğu ve her insan gibi doğru ve yanlışlarının olduğunu kabul etmek istemiyorlar

Tartışmayı izledim , tartışma bu konuda çarpıtıldığı gibi değildir...

Bazı dinci çevreler ısrarla Atatürkün Tanrılığından bahsettiğini biliyoruz bilakis programdada buna şahit olduk. Israrla Atatürkü Tanrı ile karşılaştırıp sonrada Atatürk Tanrı değildir sonucunu çıkaran embesiller sanki amerikayı yeniden keşfetmişçesine bir keyif alıyorlar ..Atatürk Tanrı ile kıyaslamaya çalışıp sonrada Tanrı değildir sonucunu çıkaran embesiller ne yazıkki ŞİRKE düştüklerinin farkında bile değillerr ....

PAMUKOĞLU programda hoooppp birader Atatürkle Tanrıyı karşılaştırma DİLİN YANAR DİLİNİ YAKARLAR dediii.

Konuya bakınca tam tersi bir anlam var ,bu kadar çarpıtmaya yuuuhh denir ancak...

Not: Konuların altındaki teşekkür butonunun yanına ''YUHH'' butonu eklenmelidir...

bu herif kafayi yemis galiba,gitsinler anitkabire putperestlik yapmaya devam etsinler..zihniyete bak ya arkadas acikca soylesene ben islam dusmaniyim diye ,islamiyetin emrine gecit vermeyecekmis sen kimsin be adam,aklin hala kisladaki askerlerine verdigin emirlere gitti galiba onlar sesini cikaramiyor ama bu millet musluman bir millettir,sanki ataturk tek basina savasmis benim basiortulu ninelerim cepheye mermi tasimadimi,musluman dedelerim aman musluman ulkeme kafirler ayak basmasin diye gozunu kirpmadan sehit oldular.ataturku hasa ilah yerine koyanlar canakkale sehitligine bir gidip baksinlar....hepsinden Allah-u Teala razi olsun...

Güzel konustun.

bu savundugunuz adam pkk nın savunuculugunu yaptı defalarca hala yapıyor

istiklal marsına saygısı bile yok.

istiklal marsında guluyor, etrafa bakıyor, konusuyor sonra bitince de elestiriyor istiklal marsımızı.

masallah akplilerde bu adamı goklere cıkartıp savunuyorlar.

pkknın,ermenistanın,yunanistanın ve turkiyeyi bolmek isteyen ama bunu basaramamıs dahili ve harici dusmanlarımızın yıllardır yapamadıgını yapmayı basaracaksınız yakında.

boyle bir ihanet boyle bir hainlik gorulmedi ulke tarihinde.

azeri kardeslerimizi sattınız 2 kurusluk ermeniler icin.

pkkya destek veren adamları savundunuz.

apoya sayın sehitlerimize kelle dediniz.

istiklal marsına saygısı olmayan, kürt milliyetciligini türk halkına karsı tetikleyen bu altan tan denen Türkiye düşmanını gozunuz kapalı savunuyorsunuz bir de.

hiç bir sey bilmiyorsanız biraz arastırın bari ben kimi savunuyorum diye?

alın size savundugunuz adamın istiklal marsında yaptıgı hareketler ve sonrasında soyledigi sozler.istiklal marsını bile soylemiyor. gerci biliyor mudur ondan da supheliyiz.

alın izleyin
YouTube - Altan Tan İstiklal Marşı tepkisi

haini savunanın hainden farkı nedir?

Altan Tan Kimdir?

2000-2002 yılları arasında ise HADEP'te Parti Meclisi üyeliğini yapan kişidir.Peki HADEP'e ne oldu?Ben söyleyeyim.PKK'ya destek verdiği için Anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı.Sonra HADEP yerine DEP kuruldu.DEP kapatılınca da bugünkü DTP kuruldu.Kısaca özetlersek Altan TAN denileni kişi PKK'ya destek vermiştir.

2000-2002 yılları arasında ise HADEP'te Parti Meclisi üyeliği yaptığına ilişkin Kaynak: Altan Tan - Vikipedi

Aynı Hadep Bugün, CHP'nin Siyaset Arenasında OLmadığı ZamanLarda SoLu TemsiL Eden SHP'nin Sırtında Barajı Aşarak MecLise Girdi ve Meşhur Kürtçe Yemine Sebep Oldu. Demekki Bu Parti ve Zihniyetide PKK'ya Zamanında Destek Vermiştir.

İstiklal Marşını okurken alçakların ne kadarda rahatsız olduğunu izlemek istiyorsanız Nathanael in paylaştığı video bağlantısını açmanızı öneririm...

parker lafın bize.. ama işte sizde izlemeden dinlemeden iş yaparsanız böyle komik durumlara düşersiniz düşmeye devam edeceksiniz... ülkeyi ne hale getirdiniz haberiniz yok :goz:

lafın nereye olduğunu anladın ya gerçekten kutlarım büyük meziyet yaw bu

izleme , dinleme olayı eğer konu içinse postları okudum programı izlemedim ve program 2 farklı şekilde anlatılmasından dolayı önem vermiyorum ona benim yorumlarım sadece postlara'dır

ülke derken öyle bi cümle kurmuşsun ki sanki ülke sizindi sonra biz geldik
ama bırakmam bu vatan benim gericiliğe yer yok !!! her daim ileri !!!

. İstiklal Marşından bazılarının ne kadarda rahatsız olduğunu görmek her fırsatta mümkün

Mesala Her fırsatta darbe yi savunan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Emekli Tümgeneral Doğu SİLAHÇIOĞLU nun şu öszlerine bakalım;

--İstiklâl Marşı'nın, İstiklâl Savaşı'nın kargaşası içinde Türk Millî Marşı olarak kabul edilmiş olması büyük bir talihsizliktir!

ayrıca Ümmetçiler ve milliyetçiler" başlığıyla bir yazı kaleme alan Silahçıoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nın 10 kıtasına 'Hakk, ezan, cennet ve iman' gibi sözcükleri ustalıkla yerleştirdiğini ve bundan rahatsız olduğunu söylemişti.

Atatürk ün yaptıkları inkar edilemez.. Ama bir yerde de onu peygamber yerine yada Tanrı yerine koyup kutsallaştırmak ne kadar doğru düşünülmesi gerek

TuğяuL;4709434' Alıntı:
. İstiklal Marşından bazılarının ne kadarda rahatsız olduğunu görmek her fırsatta mümkün

Mesala Her fırsatta darbe yi savunan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Emekli Tümgeneral Doğu SİLAHÇIOĞLU nun şu öszlerine bakalım;

--İstiklâl Marşı'nın, İstiklâl Savaşı'nın kargaşası içinde Türk Millî Marşı olarak kabul edilmiş olması büyük bir talihsizliktir!

ayrıca Ümmetçiler ve milliyetçiler" başlığıyla bir yazı kaleme alan Silahçıoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nın 10 kıtasına 'Hakk, ezan, cennet ve iman' gibi sözcükleri ustalıkla yerleştirdiğini ve bundan rahatsız olduğunu söylemişti.

istiklal marsından rahatsız olan ve elestiren bir adamı savunan bir yazıyı paylasanın, ondan bir farkı yoktur.

sen de masallah bu adamı savunan bir yazı yayınlamıssın.

herkes kendine yakısanı yapar.

dogru düzgün cevap veremeyince alakasız bir adamla ilgili mesaj atıyorsun. ona da yazıklar olsun.

istiklal marsından rahatsız olan birisini savunan bir yazıyı alıp buraya koyan ve daha sonra da o adamı koru korune savunan birisiyle tartısmanın hiç bir anlamı yok.

senin actıgın topic, istiklal marsı düşmanı, kürt milliyetciligini Türk'lere karsı kullanan bir adamı savunan bir topic.

yakısır sana.

yakında biji serok apo baslıgına sahip bir konu acarsan hic ama hic sasırmam.

yazıklar olsun.

alın bir daha izleyin TuğяuL adlı uyenin savundugu adamın istiklal marsında yaptıgı saygısızlık ve sonrasında istiklal marsına soyledigi cirkin sozlerin videosu

http://www.youtube.com/watch?v=jQaw-R9RfTE

bu videodaki istiklal marsı ve Türk düşmanı adamı savunan TuğяuL denilen uyenin, bu adamı savunduguna gore onun dusuncesinden zerre kadar farkı yoktur.

izleyin videoyu tüm hackhell anlasın bu adamı savunan zihniyeti.

istiklal marsından rahatsız olan ve elestiren bir adamı savunan bir yazıyı paylasanın, ondan bir farkı yoktur.

sen de masallah bu adamı savunan bir yazı yayınlamıssın.

herkes kendine yakısanı yapar.

dogru düzgün cevap veremeyince alakasız bir adamla ilgili mesaj atıyorsun. ona da yazıklar olsun.

istiklal marsından rahatsız olan birisini savunan bir yazıyı alıp buraya koyan ve daha sonra da o adamı koru korune savunan birisiyle tartısmanın hiç bir anlamı yok.

senin actıgın topic, istiklal marsı düşmanı, kürt milliyetciligini Türk'lere karsı kullanan bir adamı savunan bir topic.

yakısır sana.

yakında biji serok apo baslıgına sahip bir konu acarsan hic ama hic sasırmam.

yazıklar olsun.

işinize gelmeyen bir konuda saçma sapan yorumlar yapmayın. Benim buraya koyduğum konuda bu kişi istiklal marşı ile tek kelime olumsuz laf söyledi mi işinize gelmeyince "hemen bu kişi geçmişte şunu söylemiş bunu söylemiş"

Siz bu konuya cevap vermek yerine konuyu saptırmya çalışıyorsunuz.

O konu ayrı bu konu ayrı

DTP nin başkanı Ahmet Türk de eskiden CHP milletvekiliy di .Ne yani şimdi CHP ye oy verenler DTP ye mi oy vermiş oluyor yada CHP ye oy verenlere yazıklar olsun mu diyelim

Ayrıca Baykal ın sıra arkadaşı zübery Aydar Şimdilerde PKK nın avrupa sorumlusu .Ve senin mantığına göre Baykal a teröristlerin arkadaşı mı dieyelim

Cumhuriyet Gazeteside terörsitlerin ölüm ilanlarını basıyor. Cumhuriyet eşittiir PKK mı diyecez

Bu adamın istiklal marşı için söylediklerini asla ve asla kabul etmem. Ama konu İstiklal marşı değil Osman Pamuk un saçmalıkları

ayrıca apo ile ilgili işleri kendi adamlarınız soracaksınız. Mesela Murat Karayalçına . Osman Baydemirle omuz omuza onun posterleri altında miting yapan CHP li murat Karayalçın

Kendi geçmişiniz PKK nın partileri ile ittifaklar işbirlikleri ile dolu utanmadan kalkmış başkasına bu konuda b.k atmaya çaılışıyorsun

şunu unutmayın PKK ve onun partileri ile işbirliklerinde ittifaklarda kimse sizlerin eline su dökemez

siz önce gidin kendi lekeli geçmişine bakın .Hadi bakimmm

TuğяuL;4709489' Alıntı:
işinize gelmeyen bir konuda saçma sapan yorumlar yapmayın. Benim buraya koyduğum konuda bu kişi istiklal marşı ile tek kelime olumsuz laf söyledi mi işinize gelmeyince "hemen bu kişi geçmişte şunu söylemiş bunu söylemiş"

Siz bu konuya cevap vermek yerine konuyu saptırmya çalışıyorsunuz.

O konu ayrı bu konu ayrı

DTP nin başkanı Ahmet Türk de eskiden CHP milletvekiliy di .Ne yani şimdi CHP ye oy verenler DTP ye mi oy vermiş oluyor yada CHP ye oy verenlere yazıklar olsun mu diyelim

Ayrıca Baykal ın sıra arkadaşı zübery Aydar Şimdilerde PKK nın avrupa sorumlusu .Ve senin mantığına göre Baykal a teröristlerin arkadaşı mı dieyelim

Cumhuriyet Gazeteside terörsitlerin ölüm ilanlarını basıyor. Cumhuriyet eşittiir PKK mı diyecez

Bu adamın istiklal marşı için söylediklerini asla ve asla kabul etmem. Ama konu İstiklal marşı değil Osman Pamuk un saçmalıkları

ayrıca apo ile ilgili işleri kendi adamlarınız soracaksınız. Mesela Murat Karayalçına . Osman Baydemirle omuz omuza onun posterleri altında miting yapan CHP li murat Karayalçın

Kendi geçmişiniz PKK nın partileri ile ittifaklar işbirlikleri ile dolu utanmadan kalkmış başkasına bu konuda b.k atmaya çaılışıyorsun

şunu unutmayın PKK ve onun partileri ile işbirliklerinde ittifaklarda kimse sizlerin eline su dökemez

siz önce gidin kendi lekeli geçmişine bakın .Hadi bakimmm

sen yukarda dediklerinin hepsini yapıyorsun zaten merak etme o yuzden.

1 e 1000 katıp anlatmak, her olayı kitleye mal etmek senin topic ve mesajlarında var zaten.

savunmaya devam et istiklal marsına dil uzatanları.

herkes kendine yakısanı yapıyor, her gün merakla takip ediyoruz bugun ülke düşmanlarını savunan hangi yazıları kim yazmıs diye.

sen yukarda dediklerinin hepsini yapıyorsun zaten merak etme o yuzden.

1 e 1000 katıp anlatmak, her olayı kitleye mal etmek senin topic ve mesajlarında var zaten.

savunmaya devam et istiklal marsına dil uzatanları.

herkes kendine yakısanı yapıyor, her gün merakla takip ediyoruz bugun ülke düşmanlarını savunan hangi yazıları kim yazmıs diye.

Senin okuduğunu anlama gbi bir yeteneğin yoksa diyecem ama okuduğunu anlamak bir yetenek değil olması geren bir özelliktir

Bu konu istiklal marşının tertışıldığı değil Osman Pamukoğlunun saçmal sapan sözlerinin tartışıldığı bir bir konu

aayrıca benim o adamı savunduğum yok. Biz burada Pamukoğlunu eleştiriyom.

Dediğim gibi boşuna çırpınıp durmayın. PKK ve onların uzantıları ile bu ülkede kimlerin mitingler düzenlediği kimlerin tek çatı altında birleşip seçimlere girdiği kimlerin aynı sıralarda oturduğu belli.Bilmiyorsan şayet kendinize bakman yeterli

Baykala Murat Karayalçına ve Kürtler ayrı devlet kursun diyen Kemal Anadol a sorarsan onlar sana söyler

hadi bakmm

TuğяuL;4709536' Alıntı:
Senin okuduğunu anlama gbi bir yeteneğin yoksa diyecem ama okuduğunu anlamak bir yetenek değil olması geren bir özelliktir

Bu konu istiklal marşının tertışıldığı değil Osman Pamukoğlunun saçmal sapan sözlerinin tartışıldığı bir bir konu

aayrıca benim o adamı savunduğum yok. Biz burada Pamukoğlunu eleştiriyom.

Dediğim gibi boşuna çırpınıp durmayın. PKK ve onların uzantıları ile bu ülkede kimlerin mitingler düzenlediği kimlerin tek çatı altında birleşip seçimlere girdiği kimlerin aynı sıralarda oturduğu belli.Bilmiyorsan şayet kendinize bakman yeterli

Baykala Murat Karayalçına ve Kürtler ayrı devlet kursun diyen Kemal Anadol a sorarsan onlar sana söyler

hadi bakmm

hayal gücün sınır tanımıyor sanırım.

istiklal marsına saygısızlık yapan,onu elestiren ve kürt milliyetciligini Türk'lere karsı kullanıp kürtleri dolduran bu adamı savunan sensin
ben degilim.

birilerini elestirmek icin ülkenin üniter yapısını bozmak isteyen adamları neden savunursun?

işine geldigi gibi bir ordan yazıyorsun bir burdan.

görüşlerini savunmak icin ya da sevmedigin insanların goruslerine karsı durabilmek için, bu ülkenin istiklal marsına saygısızlık eden, ülkenin üniterliginden rahatsız olan bir adamı savunacak kadar düştün mü gercekten?

ben recep tayyip erdoganın siyasi gorusunden hoslanmıyorum ancak gidipte dtp lilerin tayyip erdoganı elestirdigi konusmaları buraya yazı olarak yazmıyorum.

senin yaptıgın işine geleni buraya yazmak, işine gelmeyeni samanaltı eylemek.

yazının en basında da 2 kelimeyi bir araya getirmeyi beceremeden beni elestirmeye calısmıssın oraya da cok güldüm.

egitim şart.

hayal gücün sınır tanımıyor sanırım.

istiklal marsına saygısızlık yapan,onu elestiren ve kürt milliyetciligini Türk'lere karsı kullanıp kürtleri dolduran bu adamı savunan sensin
ben degilim.

birilerini elestirmek icin ülkenin üniter yapısını bozmak isteyen adamları neden savunursun?

işine geldigi gibi bir ordan yazıyorsun bir burdan.

görüşlerini savunmak icin ya da sevmedigin insanların goruslerine karsı durabilmek için, bu ülkenin istiklal marsına saygısızlık eden, ülkenin üniterliginden rahatsız olan bir adamı savunacak kadar düştün mü gercekten?

ben recep tayyip erdoganın siyasi gorusunden hoslanmıyorum ancak gidipte dtp lilerin tayyip erdoganı elestirdigi konusmaları buraya yazı olarak yazmıyorum.

senin yaptıgın işine geleni buraya yazmak, işine gelmeyeni samanaltı eylemek.

yazının en basında da 2 kelimeyi bir araya getirmeyi beceremeden beni elestirmeye calısmıssın oraya da cok güldüm.

egitim şart.

sana tek tavsiyem kapasite artırım kursları oluyor onlara gidip yazılman

yahu bu ülkede kürtcülerle kürt milliyetciliği yapan adamlarla birlişkte olnlar sizlerdiniz

bak oraya örnekler veriyorum anlamn yoksa çağır bir arkadşını o okusn sana

bölücü kürtcülele beberaber vatan hainleri ile beraber omuz omuza mitingler yapan sizin adamlarınız

ve bu adamlara oy veren sizlersiniz.

elinizden gelse istiklal marşını kaldırtacak olan sizin zihniyet.

bana maval okuma. Daha düne kadar aşoro sol terörsit gurplarıyla içli dışlı olnlar şimdi vatan severlikten bahsetmesin bana

Sizin geçmişiniz lekeli önce onu temzileyin sonra vata bayrak edebiyatı yapın

yurdum insanı doğuştan siyasetçi ama yinede bizi yönetenler hep yabancılar misyonerler oldu boşuna çene yorup saçmalamayın becerebiliyorsanız siz yapın yoksa saçma sapan sağ sol tartışmaları yapmayın değerli yurdum insanı

TuğяuL;4709588' Alıntı:
sana tek tavsiyem kapasite artırım kursları oluyor onlara gidip yazılman

yahu bu ülkede kürtcülerle kürt milliyetciliği yapan adamlarla birlişkte olnlar sizlerdiniz

bak oraya örnekler veriyorum anlamn yoksa çağır bir arkadşını o okusn sana

bölücü kürtcülele beberaber vatan hainleri ile beraber omuz omuza mitingler yapan sizin adamlarınız

ve bu adamlara oy veren sizlersiniz.

elinizden gelse istiklal marşını kaldırtacak olan sizin zihniyet.

bana maval okuma. Daha düne kadar aşoro sol terörsit gurplarıyla içli dışlı olnlar şimdi vatan severlikten bahsetmesin bana

Sizin geçmişiniz lekeli önce onu temzileyin sonra vata bayrak edebiyatı yapın

Türk milliyetcileri mi yapmış yukarda yazdıklarını??

:durdurun:durdurun :001_rolleyes:

diyorum ya hayalperestsin.

kendi hayal dünyanda yaşıyorsun.

Türk milliyetçisiyim, bununla gurur duyuyorum.

sırf sevmedigi adama karsı biseyler yazabilmek için, İstiklal marşımıza saygısızlık eden, devletimizin birligini istemeyen bir adamı savunacak karakterde! birisi degilim senin gibi.
görüşlerimiz ters.

sen çıkarın için kim olsa savunursun.

bizimse yolumuz belli duruşumuz belli.başbakanın izledigi politikayı sevmesek bile sırf onu elestiriyorlar diye dtp li bölücülerin laflarını buraya yazmayız.

aramızdaki fark bu

aklını başına topla

bu vatana gönül veren herkes kimleri savundugunuzu gorsun diye linki bir daha veriyorum

TuğяuL adlı üyenin savundugu altan tan adlı şahsın videosu

Türk milliyetcileri mi yapmış yukarda yazdıklarını??

:durdurun:durdurun :001_rolleyes:

diyorum ya hayalperestsin.

kendi hayal dünyanda yaşıyorsun.

Türk milliyetçisiyim, bununla gurur duyuyorum.

sırf sevmedigi adama karsı biseyler yazabilmek için, İstiklal marşımıza saygısızlık eden, devletimizin birligini istemeyen bir adamı savunacak karakterde! birisi degilim senin gibi.
görüşlerimiz ters.

sen çıkarın için kim olsa savunursun.

bizimse yolumuz belli duruşumuz belli.başbakanın izledigi politikayı sevmesek bile sırf onu elestiriyorlar diye dtp li bölücülerin laflarını buraya yazmayız.

aramızdaki fark bu

aklını başına topla

bu vatana gönül veren herkes kimleri savundugunuzu gorsun diye linki bir daha veriyorum

TuğяuL adlı üyenin savundugu altan tan adlı şahsın videosu

Sen önce Aklını başına topla , İnsanlara Laf atma , Adam gibi yorm at ondan sonra insanları yargılarsın sanane adamın nasıl old . SANANE

Sizide anlıyorum .Psikolojik olarak eziksiniz

Türk milliyetcisiym ayaklarına yatıyorsun ama senin siyasi çizginin PKK ve onun uzantılarıyle geçmişten günümüze kadar olan kilrili ilşkilerini gözler önüne serdiğim de ise cevap vermek yerine dut yemiş bülbüle dönüyorsun

son olarak bu kirli geçmişi tekrar özetliyorum

Bu ülkede PKK nın uzantısı olan partilerle seçim ittifakları yapıp birleşip meclise sokan senin ziniyetin

Bu ülkede daha düne kadar PKK uzantısı DTP li Osman Baydemirle seçim ittifakı yaypıp Apo posterleri altında omuz omuza miting yapan MUrat Karayalçın senin zihniyetn

Şuan avrupa PKK sorumlusu Zübeyr Aydar la geçmişte aynı sıralarda oturan (Baykal) kişi senin zihniyetin

"Kürtler kendi devletlerini kursunlar" diyerek kürtcülük yaptığı için böücülük den dolayı partisi kapatılan şuan CHP li Kemal Anadol senin zihniyetin

Öcalan bebek katili değildir. Her yerde Türk bayrağı görmekten bıktım diyen Cumhuriyet Gazetesinin yazarı senin zihniyetin

Ülkenin askerine polisine silah sıkan terörsitlerin resimlerini sayfalarında basıp ölüm ilanlarını yayınlayan gazete senin zihniyetin

DTP liler kendi Partilerini kurmadan önce CHP ve SHP den milletvekili seçiliyorlardı. Bu partiler senin zihniyetin

BAK BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ÜZERİNZE YAPIŞMIŞ BU BÖLÜCÜ İŞBİRLİĞİ ETİKETİNİ BAŞKASINA YAĞIŞTIRMAYA ÇAILŞMAKLA BU UTANÇTAN KURTULAMAZINIZ

ÇÜNKÜ BU SİZİN CİĞERLERİNİZE İŞLEMİŞ.PARÇANIZ OLMUş.

boşuna adımı verip yaygara koparmaya çalışarak bir şey elde emezsin. Herkes kimin ne olduğunu biliyor

Geri