Ata, tanrı değil diyenin dilini yakar!

Kimler bunlarla ittifaklar yapıp meclise sokmuşsa en büyük PKK lı onlar

evet o konuda haklısın chp de pkk lı ama sizde pkk lısınız yokki birbirinizden farkınız biri meclise soktu birinin şu an dağ kökenli 60 terörist kürt milletvekili var biri meclise soktu diğeri apo ya sayın ŞEHİTLERİMİZE kelle diyor yok birbirinizden farkınız siz apocu ahmet kayanın bi tarafını yalamaya devam edin hadi ampülcüler

İŞTE SİZ BUSUNUZ akp liler

AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan: Kürt sorununu çözmek isteyen hiç kimse DTP, PKK ve Öcalan'ı görmezden gelemez

İSTANBUL - AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan "Kürt sorununu çözmek isteyen hiç kimse DTP, PKK ve Öcalan'ı görmezden gelemez" dedi.
Habertürk'te yer alan habere göre İmralı Cezaevinde tutuklu bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Nelson Mandela'ya benzetilmesi ile ilgili tartışma yaşanırken, yerel seçim öncesi AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan'ın PKK ve Öcalan ilgili açıklamaları dikkat çekti.
Diyarbakır'da yayın yapan Can TV'nin program konuğu olan AKP'li Arslan, Nevruz etkinliklerinde Başbakan Erdoğan aleyhine slogan atan grubu engelleyen DEP eski milletvekili Leyla Zana'ya teşekkür ederek, "Kendisine buradan saygılarımı sunuyorum. Nevruz'u bu şekilde kutlamakla toplumumuzun geleceği için çok büyük bir adım atmış bulunuyoruz. Bugün bazı endişelerim olmasaydı ben de nevruz bayramını DTP'li dostlarımla ve Diyarbakırlı hemşerilerimle meydanlarda onlarla birlikte kutlamayı çok arzu ediyordum. İnşallah gelecek yıllar bunu hep birlikte yaşarız' dedi

pkk sizinle gurur duyuyor ampülcüler

AKP'li vekilden Abdullah Öcalan açılımı / Türkiye / Radikal İnternet

MHP zamnında idamdan kurtuldu ozaman Bahc3elide PKK lı

hadi ordan

PKK nın üzerinden siyaset yapan asalaklar ın ödü kopuyor terör sorunu çözülecek diye

çünkü tek oy alma sebepleri şehid kanları üzerinden siyaset yapmak

terör biterse MHP diye bir parti olmayacak

bütün korkunuz bu yüzden

tuuturamazsın genç yemişim bahçeliyi ben BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İZİNDE BİR ATSIZ TÜRKÜYÜM benim ne ümmetçi kürtçü akp yle ne solcu chp yle nede ümmetçi ülkücü bozuntusu mhp yle işim olmaz bak yuykarı milletvekilinizin laflarını koydum biraz yüz varsa bana cevap yazma artık siz busunuz işte

evet o konuda haklısın chp de pkk lı ama sizde pkk lısınız yokki birbirinizden farkınız biri meclise soktu birinin şu an dağ kökenli 60 terörist kürt milletvekili var biri meclise soktu diğeri apo ya sayın ŞEHİTLERİMİZE kelle diyor yok birbirinizden farkınız siz apocu ahmet kayanın bi tarafını yalamaya devam edin hadi ampülcüler

MHP zamnında idamdan kurtuldu ozaman Bahcelide PKK lı

hadi ordan

PKK nın üzerinden siyaset yapan asalaklar ın ödü kopuyor terör sorunu çözülecek diye

çünkü tek oy alma sebepleri şehid kanları üzerinden siyaset yapmak

terör biterse MHP diye bir parti olmayacak

bütün korkunuz bu yüzden

bu adam gercekten abartmaya basladı..tamam komutansn büyüğümüssün ama ne konustuğunu da bil ama dimi yani..!

Ya arkdaşım sen anlaman kıt mı yaaaa

hala takılmışsın isimlere .aynı partinin 2004 de adının ne olmasının ne önemi var

Ahmet Türk aynı ahmet Türk Osman baydemir aynı Osman baydemir kişiler aynı hala 2004 de partinin adı başkaysı diyorsun

ben DTP diyorum çümkü isimlere takılmıyorum

Uyarı.

Hackhell Forum - Duyuru : Serbest Kürsü

Arkadaşlar lütfen kişileri küçük düşürücü iftira niteliği taşıyan yorumlar yapmayalım varsa söylediğiniz şeyle ilgili elinizde bir belge veya mahkeme kararı ozaman ekleyin ama yoksa lütfen bu tarz yorumlar yapmayalım sizleri bu konuda uyarmak istiyorum iyi forumlar seviyeli yorumlar dilerim.

başlık kurandan ayetlermi? yada islam ve insan bölümündemiyiz de bizmi bilmiyoruz? nedir bu saçmalık.

neye saçmalık dediğine bir bak istersen O sözler ALLAH a aittir yanlış yere açmış açmamış ama o sözü kullanmak olmadı

ya bazı arkadaşlar şunu diyor bunu diyor.. shp'yle birleşti diyor.. CHP'yle SHP Ne Zaman Birleşmiş Merak Ediyorum...???

Askerî yönetim tüm siyasi partilerin kapısına kilit vurunca CHP de kapandı. Zaten Bülent Ecevit de genel başkanlıktan istifa etmişti. Sonrasında sol kadrolar Sosyal Demokrat Halk Parti (SHP) ve Bülent-Rahşan Ecevit çiftinin Demokratik Sol Parti’si (DSP) arasında dağıldı. Ancak ağırlık SHP’deydi. 1987’de siyasi yasaklar kalkınca yeni dönem solun başat ismi Deniz Baykal meydana çıktı. Bir yıl sonra SHP genel sekreterliğine seçildi. Gülek ve Ecevit’ten sonra şimdi de Baykal bu koltuğa gelmişti. Ancak onun partideki öncelikli hedefi genel başkanlığı Erdal İnönü’den almaktı. Aday çıktığı üç seçimi de kaybetti. Üstelik ‘hizipçi’ yaftası yedi. Baykal ve ekibi 1992 yılında SHP’den ayrılıp CHP’yi tekrar kurdu.

CHP, halkı bir kez daha keşfetti

ha Merak ediyorum.. Tamam SHP'de Baykal başkanlık yapmış... ama birleşme nerede bunu bana biri açıklasın ??? katılıyorum shp'yle İlgili Sözlerinize Ama Böyle Bağnazca CHP'ye Suçlama yapmaya hakkınız yok.. :goz:

Ayrıca kaçınız programı izledi ??? hiç biriniz sadece takipçisi olduğunuz yobaz gazetecilikten duyduklarınızla her zaman yapıyorsunuz.. sen kalkacan bana kurtuluş savaşını atatürk yapmadı diyecen osman paşa iyi söyledi yinede.. can ataklının patlamasına neden bişey demiyor kimse çünkü izlemeden yorum yapıyorsunuz komiksiniz komik....=))

yahu bu haber saptırılmış tamamen.... o programda pamukoğlu nun diğer adama söylediği seyin anlamı "atatürk ün adını anmak senin dilini yakar" dı.... Ata, tanrı değil diyenin dilini yakar nereden çıktı????? Burada olaydan bi haber olanlarda hemen zırvalamaya saldırmaya hazırlar

çok komiksiniz ya
izlemeden yorum yapmak ne kadar kolay dimi
demokratım herşeyi konuşurum kisvesi altında içindeki safrayı kusacaksın
sonrada sessiz kalamayan olursa suçlayacaksın
Atatürk düşmanlığınızı başka türlü atamıyorsunuz içinizden çünkü
siyasi simgenizide başörtüsü yapamadınız kabak gibi ortada işte ne amaçla taktığınız türbanı
sizin amacınız bizden olan olmaya belli olsun başka birşey değil
pamukoğlu söyledi 17 ayrı yerde görev yaptım anadoluda bizim kadınlarımızın başörtüsü bu değil diye
doğru dürüst cevap bile veremediler
sonradan icat edince böyle oluyor işte

dikkat ediyormusunuz bu tür açık oturumlara çıkan tatlı su demokratı liboş gasteci maaşlı çiyanların hiçbirisi şu cümleyi kuramadı
evet kardeşim bu adamlar terörist devlete karşı geldiler mehmetçiğe kurşun sıktılar en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekiyor diye
affın gerekliliğini tartışıyorlar çünkü amaçları konuşa konuşa bunu normalleştirmek
devlet teröristle masaya oturmaz
pazarlık yapmaz
önce hesabı keseceksin
sonra vatandaşa ne hak verilecekse verilir zaten
ama abd dayatmasıyla yaparsan bu işi işte böyle komik duruma düşersin
kıbrısı verirsin ama beğenmediğin rum istemez almaz seni
ermeni kapısınıda açtırırlar istanbuldaki ruhban okulunuda
kimin haddine benim ülkemde at sürmek
o nal izlerini adama yedirirler

hep belli 3-5 adam var ve tek bi dert var

refleks muhalefet

anlamadığım şu sanki öm ile ulaşıyorlar birbirlerine ve sürekli aynı konuya ardı ardına post kasıyorlar ( post atmıyor , kasıyorlar burayaı dikkat )

aman arkadaşlar sizler de yazmayın yoksa osman gelir sizi de yakar :durdurun

terör başlayalı 30 yıl olmuş. Adama sorarlar 30 yılda neden bitiremedin.Emekli olunca bol keseden

sallaması kolay oluyor Osman. 30 bin insanım 300 milyar dolar paramız gitmiş. Varımızı yoğumuzu bu

baş belası soruna haramış hala harcıyoruz. Madem bu kadar çok biliyordun da askerken neredeydin.

Türkiyede terörden hem parasal olarak hemde siyasal olarak beslenenler bu terörün bitmesini

istemiyor.

terör başlayalı 30 yıl olmuş. Adama sorarlar 30 yılda neden bitiremedin.Emekli olunca bol keseden

sallaması kolay oluyor Osman. 30 bin insanım 300 milyar dolar paramız gitmiş. Varımızı yoğumuzu bu

baş belası soruna haramış hala harcıyoruz. Madem bu kadar çok biliyordun da askerken neredeydin.

Türkiyede terörden hem parasal olarak hemde siyasal olarak beslenenler bu terörün bitmesini

istemiyor.
kesinlikle haklısın aynen katılıyorum.
siyaset her kişinin harcı değil bunuda görmüş olduk

istemiyor.

sen sadece askerlikle mi sanıyorsun terör'ün bitmesini.. sen siyasal olarak naptın demezler 30 yıldır pkk'yı bitirmek için... ??? sen dağ çıkmayı engelledin mi... dağ para aktarımını engelledin mi... kuzey ırak dahil uyuşturucu sevkiyatını engelledin mi... tabi bol keseden atmak kolay... sen dtp'yi meclise soka soka bu hale gelmedi mi durumlar.. diyeceksin shp başlattı.. o zaman sende sokma ki içeri bi ayrıcalığın olsun...osman paşa'ya laf uzatmadan kendilerine çevirmeliler aynıyı...

ben yorum yapaim şimdi burda herkez üstüme gelsin

bir zamanlar bunun gibi düşünenlerle çabalamıştım demmekki boşa değilmiş çabam

Geri