ASUS P5K SE almayı düşünen var mı (buyrun okuyun)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Updates\Wind ows XP\SP3\KB888111

buna gerek yok

sisteminin sp2 olması orunu çözer xp için geçerli o güncelleme hd audio için hata verme sebebi sp3 te yüklü olması

kartta problem yok karta çamur atma sen bilmiyorsun öğren

hocam bılgıler için saol ınt.de bende bu anakartı almayı dusunerek cok arastırma yaptım.. ama daha sonra bu we bunun gıbı nıce sorunları okuyunca asustan beklenenın altında bı calısma qeldıını dusunup wazgectm... sımdık gıgabyte anakartlara yogunlastım.. onlar hakkında arastırmalar yapıyorum... bakalım ne gibi + - leri war yok.. bakıldıgında aragorn'nda dedııı gıbı cok guzel bı makine fakat oldukca sıkayet war hakknda sorun yasayıp urasmaya değermı degmezmı bılemıyorum...

1506d1208615842-asus-p5k-se-motherboards-asus-p5k-se-motherboards.jpg

ses sorunu var evet ama ses sorunu xp sp2 kullanıyorsanız eger sorun yaratıyor ama bu sorunu nasıl halledeceginizi yazayım.
bende asus p5k se kullanıyorum.

yazdıgım işlemleri bir bir yapmalısınız eksik ya da fazla bir şey yapmayınız ve her formatta aynı işlemi yapınız sorun kalmasın.
1-bilgisayarı yeniden başlatın ve F8 ile güvenli moddan girin.ardından bilgisayarım a sag tıklayıp özelliklere girin ve donanım ı tıklayıp oradan aygıt yönetyicisine girin en altta sistem aygıtlarına gelin "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" ya sag tıklayıp "devre dışı bırak" seçenegini seçip "evet" e tıklayın.
2-bilgisayar ı yeniden başlatın ve yine güvenli moddan açın.bu sefer "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" ya gelip "kaldır" diyin ve eveti tıklayın.
3-bilgisayarı yeniden başlatın normal şekilde girin ve asus cd sinden realtek high definition u tıklayıp kurun.yazdıklarımı harfiyen uygularsanız kurulum sorunsuz bir şekilde gerçekleşir ve kurulumun sonunda yeniden başlatın.
artık ses sorunu yok.
hoparlörünüzü kasanın arkasındaki siyah yere takın.realtek in menüsü gelecek direk.ok diyin ve işlem tamam

KESİN ÇÖZÜM BU WİNDOWS XP KULLANACAK ARKADAŞLAR İÇİN.
eger windows XPvista ultimate kullanacaksanız iki defa yüklemelisiniz.yani 2. yolu deneyeceksiniz.

1506d1208615842-asus-p5k-se-motherboards-asus-p5k-se-motherboards.jpg

ses sorunu var evet ama ses sorunu xp sp2 kullanıyorsanız eger sorun yaratıyor ama bu sorunu nasıl halledeceginizi yazayım.

yazdıgım işlemleri bir bir yapmalısınız eksik ya da fazla bir şey yapmayınız ve her formatta aynı işlemi yapınız sorun kalmasın.
1-bilgisayarı yeniden başlatın ve F8 ile güvenli moddan girin.ardından bilgisayarım a sag tıklayıp özelliklere girin ve donanım ı tıklayıp oradan aygıt yönetyicisine girin en altta sistem aygıtlarına gelin "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" ya sag tıklayıp "devre dışı bırak" seçenegini seçip "evet" e tıklayın.
2-bilgisayar ı yeniden başlatın ve yine güvenli moddan açın.bu sefer "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" ya gelip "kaldır" diyin ve eveti tıklayın.
3-bilgisayarı yeniden başlatın normal şekilde girin ve asus cd sinden realtek high definition u tıklayıp kurun.yazdıklarımı harfiyen uygularsanız kurulum sorunsuz bir şekilde gerçekleşir ve kurulumun sonunda yeniden başlatın.
artık ses sorunu yok.
hoparlörünüzü kasanın arkasındaki siyah yere takın.realtek in menüsü gelecek direk.ok diyin ve işlem tamam

eger windows XPvista ultimate kullanacaksanız iki defa yüklemelisiniz.yani 2. yolu deneyeceksiniz.
ayrıca serial ve paralel portu yok ASUS P5K SE anakartının.....kullanan biri olarak tavsiyelerime güvenin.

ayrıca serial ve paralel portu yok ASUS P5K SE anakartının.....kullanan biri olarak tavsiyelerime güvenin.

Arkadaşlar, ben bu kartı 2 yıl gibi zamandır kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamadım. Bahsedilen olumsuzluklar konunun başıda fotoğrafı olan kartla alakalı. Asus p5k se ile alakası yok..

Arkadaşlar, ben bu kartı 2 yıl gibi zamandır kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamadım. Bahsedilen olumsuzluklar konunun başıda fotoğrafı olan kartla alakalı. Asus p5k se ile alakası yok..

konun başında resmi olan kartın "p5k se deluxe" modeline ait olduğunu bende biliyorum ve bunu bilerek koydum zira referans tasarımdan çok uzak olmadığı için muadil resim olabilir,
P5K SE nin asusun sitesinde büyük ebatlarda resmi vardı da biz mi koymadık yani =)

alohaaloho' Alıntı:

artık ses sorunu yok.

mantıklı bir çözüme benziyor format attığımda deneyeceğim, teşekkürler

süper_mod_' Alıntı:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Updates\Wind ows XP\SP3\KB888111

buna gerek yok

sisteminin sp2 olması orunu çözer xp için geçerli o güncelleme hd audio için hata verme sebebi sp3 te yüklü olması

kartta problem yok karta çamur atma sen bilmiyorsun öğren

karrtaki tek ps/2 girişi de problem değildir sanırım
Vdrop sorunu yaşıyorum diyiceğim -aaa o ne ki? diyeceksin
o da mı problem değil???
inceleme yaptık kendi çapımızda bir küsür yıl geçmiş aradan hala kalkıp b.k atıyorsun
benim bildiğim veya bilmediğimi tartışmak sana düşüyorsa
bir zahmet şu Vdrop sorununu çözmeme de yardımcı ol bari de,senin bilip bilmediğin görelim

arkadaşlar bende de p5kpl-vm var çin malı değil topunun ben ta ....

bende de formattan sonra ses gelmiyordu ardından tekrar ses kartının driverını kurunca halloluyor
yani 2 defa kuruyorum ses kartını

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ seni tanımam ama lamagro değer verdiğim bir abimdir üslubuna dikkat et lütfen ...

beni tanısan ne tanımasan ne?senin beni tanımanla/tanımamanla sorunlara çözüm bulunmuyor malesef
kartı almışız,uğraşmışız, kendi çapımızda bir çözüm bulmuşuz burda paylaşmışız, kötü mü ettik?

hem p5kpl nerde pk5 se nerde?aradaki 7 farkı düşün bul bakalım belki asus sitesinden bakabilir anlayabilirsin
senin benim tanıman vs. çokta umrumdaydı zaten
13-14 yaşındaki veletler yapmıyor artık bu boş muabbetleri
madem bir çözüm önerin yok konuyla ilgili yazacak birşeyin yok ne atıp tutuyorsun anlayabilmiş değilim.bana üslup edep dersi verene kadar kendi mesajlarındaki taaaaa........ şeklindeki seviyesizliğe bak onu düzelt önce derim

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;4103610' Alıntı:

konun başında resmi olan kartın "p5k se deluxe" modeline ait olduğunu bende biliyorum ve bunu bilerek koydum zira referans tasarımdan çok uzak olmadığı için muadil resim olabilir,
P5K SE nin asusun sitesinde büyük ebatlarda resmi vardı da biz mi koymadık yani =)

mantıklı bir çözüme benziyor format attığımda deneyeceğim, teşekkürler

karrtaki tek ps/2 girişi de problem değildir sanırım
Vdrop sorunu yaşıyorum diyiceğim -aaa o ne ki? diyeceksin
o da mı problem değil???
inceleme yaptık kendi çapımızda bir küsür yıl geçmiş aradan hala kalkıp b.k atıyorsun
benim bildiğim veya bilmediğimi tartışmak sana düşüyorsa
bir zahmet şu Vdrop sorununu çözmeme de yardımcı ol bari de,senin bilip bilmediğin görelim

beni tanısan ne tanımasan ne?senin beni tanımanla/tanımamanla sorunlara çözüm bulunmuyor malesef
kartı almışız,uğraşmışız, kendi çapımızda bir çözüm bulmuşuz burda paylaşmışız, kötü mü ettik?

hem p5kpl nerde pk5 se nerde?aradaki 7 farkı düşün bul bakalım belki asus sitesinden bakabilir anlayabilirsin
senin benim tanıman vs. çokta umrumdaydı zaten
13-14 yaşındaki veletler yapmıyor artık bu boş muabbetleri
madem bir çözüm önerin yok konuyla ilgili yazacak birşeyin yok ne atıp tutuyorsun anlayabilmiş değilim.bana üslup edep dersi verene kadar kendi mesajlarındaki taaaaa........ şeklindeki seviyesizliğe bak onu düzelt önce derim

yaw barış bu ne asabiyet genç sakin senin anakartın bozulmuş gel bi ara format atayım sana =)

parker bişey dememiş ki samimiyetimizi bilmediğinden öyle bir yorum yapmış sende yani aaa bu ne hiddet bu ne celal :D
norveçe götürmem bak seni :D

ne bileyim olm konu güncelmi değilmi açıon gidion 10 gun sonra bi uğruyon yine gidiyon :D
valla ben anlamaz benim anakart bozuk cıktımı gonderirim index e çizgiye gelir yenisi yada ust modeli :D
sen uğraş cicim mujjk :D

ya hocam bende de asus p5k se anakart var ve şu şekilde aptal bir sorunu var;

bilgisayarı kapatıp fişi pirizden çekiyorum bir süre bekliyorum son bilgisayarı açıyoyorum asus reklamını geçtikten sonra windows xp falan gelmeden şöyle bir hata veriyor;

"Fatal Error

Chassis Intruted ! "

nedir bu?chassis şase onu anladım,anakartın üzerinde chassis diye bir yer var orada jumper var jumper ın yerini değiştirdim bütün olanakları denedm yine aynı şeyle karşılaşıyorum üstelik bu hata çıktığı zaman reset lemek zorunda kalıyorum ve reset lemede adam gibi olmuyor reset tuşuna basıyorum kasa bütün elektriği kesiyor fanlar filan duruyor ondan sonra yeniden açılıyor. nedir bunun çözümü ne değildir ? deli olucam

Geri