Assassin's Creed:Brotherhood MuLtipLayer Videosu

tıesto

New member
Reaction score
0
d9a1110f.jpg

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Assassin's Creed: Brotherhood,
hem tek kişilik senaryo, hem de seride ilk kez multiplayer oyun modlarını barındıracak.

Daha önce söylenenler, oyuncuların kendi karakterlerini hazırlayıp,
kendi şahsi suikast yöntemlerini geliştirebilecekleri yönündeydi,
ancak hiç bir görüntü gösterilmemişti.
Nihayet ilk videolar bugün geldi.
E3'te en iyi multiplayer oyunu ödülünü de alan Assassin's Creed: Brotherhood, 16 Kasım'da PC, PS3 ve X360 platformları için çıkacak. İyi seyirler.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    26.4 KB · Görüntüleme: 19,369
Sevemedim şu oyunu belki sebebi ubisoft un prince yerine bu oyuna öncelik vermesi olabilir birde ilk oyundaki hatalar ve monotonluk yetmiyor gibi birde drm illeti cıka geldi tamamen soğudum oyundan

ben ilkine yeni başladım adamlar 3ü çıkardı :D

aorhan20 , drm ne demek ?

oyundaki abla tabiki taş : )

tozkoparan drm:Dijital medyaların DRM ile korunabilmesi için, DRMS'li (Digital-Rights-Management-System) sistemler veya cihazlar ile işlenirken, kontrol mekanizması devreye girip o sırada o medyayı oynatıp oynatmayacağına lisans hakkını kontrol ederek karar veriyor. bi çeşit kopya oyunu engellemek için konulan sistem

ben ilkine yeni başladım adamlar 3ü çıkardı :D

aorhan20 , drm ne demek ?

Ubisoft'un kopya oyunlar için geliştirdiği koruma sistemi pirensibi alınan oyunun oynanması için internete bağlı olması gerekiyor eğer bilgisayarda internet yok ise oyunda yok çünkü oyun save sistemi ubisoft serverlerinde tutuluyor.Gerçi crak cıktı ama külfetli bir işlem gerekiyor.

crack varsa sorun yok , biz her türlü oynarız :hhmencool:

lucian,tiesto,known,ulash,karma

bu 5'liden en az 4'ü oyunu uplayacağı için sorun yok =)

oyun tam bir senaryo harikası güzelde bir oyun.hele 1.cisi süperdi osmanlı felan.

Geri