ASP tabanlı sitesi için yardımcı olacak arkadaşlar buraya !

faker

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ASP tabanlı fotoğraf baskı sitesinin yapımında bana yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle domain ve host olayı tamam :)

Baz alınan siteler piyasada rağbet gören yerli ve yabancı fotoğraf baskı siteleri. Yapılacak işlemler Çoklu fotoğraf yükleme ve resize (kullanıcı aynı anda 10-15 resim yükleyebilmeli, resimler yüklenirken boyutlandırılıp + küçük halleri oluşturulabilmeli)

Aynı şekilde çoklu fotoğraf sipariş modülü olmalı yani olacak sizlerin yardımınızla :)

Vallahi aklıma gelenler şimdilik bunlar, ilgilenenler özel mesaj da atabilirler. Aklınıza takılan sorular ve bu projede bana destek verecek arkadaşlar için kapımız açık...

Hackhell büyük bir aile sanıyorum bana yardımcı olacak en az 3-5 kişi çıkacaktır. Site yapılıyor - yapıldı arası bişey benim yapmamla nasıl olursa işte... :)

proje diyorsun yardım diyorsun sanırım bi açıklama yaparsan iyi olacak.
yardımmı istiyorsun yoksa proje kodlaması için ücretli çalışacak programcımı?
eğer ikinci seçenekse görüşebiliriz.
pm atabilirsin

freemitnick' Alıntı:
proje diyorsun yardım diyorsun sanırım bi açıklama yaparsan iyi olacak.
yardımmı istiyorsun yoksa proje kodlaması için ücretli çalışacak programcımı?
eğer ikinci seçenekse görüşebiliriz.
pm atabilirsin

İkincisi de olur ama o ücret ne kadar o bilmek gerekir değil mi ! PM gönderemiyorum kusura bakma ya benim bilmemem yada rütbemden dolayı :)

Site ismi versem reklam oluyor galiba, örnek var benzeri bir site olacak ama biraz aciliyeti var. Takıldığım yerleri yukarıda yazmıştım. Yardımcı olursan, cüz-i bir miktar olursa o ücret anlaştık demektir... Mail / MSN verirsen daha detaylı da görüşürüz...

profilimdeki msn adresini eklersen sevinirim...
reklam değil @hackhell.com lu msn adresim.. görüşelim bakalım

Geri