Aslantepe mi Saraçoğlu mu?

Aslantepe mi Saraçoğlu mu?

• Aslantepe

Kullanılan: 89 56.7%
  • Saraçoğlu

Kullanılan: 68 43.3%

• Kullanılan toplam oy
    157
kesinlikle bu tür bi konstrüksiyondan sonra aslantepe saraçoğluna 1000 basar

Soru çok saçma... = ))

gs 100. yılında stadını dolduramadı arkadaşlar dünki sivas maçındada %50 indirim yaptılar bide metin oktay forması dağıttılar stad doldu.stad yapılsa bile dolmaz bence şimdiden söyleyeyim.Ayrıca saraçoğlundaki atmosferi eşi benzeri yapılamaz...2009daki uefa finalini de söylememe gerek yoq..:victory:goz:

AslanTepe !!!:D

bu kadar olmaz önce stad bi bitsin ondan sonra karar veririz

olimpiyat stadının temili atıldğığn sorulsaydı eğer herkes olimpiyat stadı derdi heralde ,şimdi baktığınız zaman olimpiyat stadında maça gitmek ,maçı izlemek maçdan sonra eve dönmek tam bir işkence inşallah aslantepe de öyle olmaz

ya arkadaşlar tüm fenerliler tutturmuş 2009 uefa finali die o zamanlar aslantepe olayı yoktu stad bittiğinde dua edinde uefa finalini sizden alıp bize vermesinler ne yaparsa yapsın saraçoğlu aslantepeyle kıyaslanamaz ;)

devlet acıyp stadı ben yapayım demese aziz baskan yapacaktı gs a bir stat:) sükrü saracoğlu nun maliyetinden fazla para harcayıp ali sami yen için plan cizdirdiler takımın yarısını halka arz ettiler o parada kaynadı keske önce ekonomiden anlayan yöneticiler bulsalar

Saraçoğlu gerçekten çok güsel oldu.Aslan tepe daha bitmedi bakalım inşallah olimpiyat stadı gibi hezimet yaşatmaz gs ye.

Hanİ Stad Nerde Gİdelİm KadİkÖye GÖstereyİm Sİze FenerbahÇe ŞÜkrÜsaraÇoĞlu Stadini...

Bana Maketİnİ DeĞİl Aslini GÖsterİn Ondan Sonra Hangİsİ Daha İyİ...

Bİr Reklamda GeÇen Lafi Sİzİn İÇİnde Dİyorum...

biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..
biz diyorum toki demiyorum biz, yani fenerbahçe

stad.jpg

fenerbahce_stad.jpg

şimdi kadiköydeki stadın resimleri burada, aslantepedeki stad ın resimleri nerede...

maketini değil resmini getirin ondan sonra oylamaya geçelim....​

Geri