Aslana bu yapılır mı?

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
1.jpg

Güney afrika'daki bir safari parkta bakıcılık yapan İngiliz Aalex Larenty, daha önce hiçkimsenin yapmadığı bir şeyi yaparken görüntülendi.

2.jpg

İngiliz hayvanat bahçesi görevlisi Larenty, aslanı Jamu'ya düzenli olarak ayak masajı yapıyor ve görüldüğü gibi aslanın takdirini kazanıyor.

3.jpg

10 yıldır aslanlarla birlikte olan ve bundan çok mutlu olan Alex, Jamu aslı aslanın pençelerine masaj yapıyor hatta tüylerini tarıyor

4.jpg

2 çocuk babası Larenty ve Jamu bazı filmler için 'vahşi davranış' sahnesi yaratmış. Larenty konu hakkında "Bazen film yapımcıları Jamu'yu vahşi doğada çekemedikleri görüntüler için kullanmak istiyor.

5.jpg

Larenty, "Ne yaptığınızı biliyor olmanız gerek. İlişkimiz altı yılda bu hale geldi. Jamu başkasının kendisine benim dokunduğum gibi dokunmasına izin vermiyor. Burada 75 aslan yaşıyor ve hepsinin isimlerini biliyorum. Ancak Jamu'nun bende özel bir yeri var. Diğer aslanlar beni tanıyor ancak onlar yeteri kadar tanımadıkları insanlar için tehlikeli" diye konuştu.

DemeKKı aslanLar bıLe ıSLah oLabılıyor =)

cesaret isi :saskin

arkadaşlar yeri değil ama burda olay daha iyi netlik kazanır die söylemek istiyorum bildiğiniz gibi her milletin kendine mal olmuş bir takım simgeler efsaneler vardır.
bildiğiniz gibi biz türklerin simgeside kurtdur.Bunu söylememde bi siyasi amaç yoktur yanlış anlaşılmasın biz kurttun kullanılmasını sebebi burdakı resimde çok açık ve net olabiliyor ormanların kralı dediğimiz aslan bile evcilleşebiliyo özgürlüğün simgsi olan kuşlar bi kafese mahkum edilip evcilleşebiliyo ama bir kurt asla hiç bir zaman evcilleştirilememiştir.hayvanlar aleminde özgürlüğün en büyük simgesi kurtdur bir kurtdu yakalasanız bile onu kafese mahkum etsenız bile emin olun o kafesten mutlaka çıkar yeri gelir dişleri ile demir parmaklıkları kemirerek eritir yeri gelir kafesin dışına açılan bi tünel açar yani arkadaşlar bizim tam biz türkleri anlatmakta ve tam anlamıyla temsil etmektedir olayın özeti şu aslan kuşlar ve diğer bütün hayvanlar evcilleştirilebilr ama bir kurt asla bu bilgimi paylaşmak istedim lütfen siyasi yöne çekipte adamın moralini bozmayın çünkü bu simge türk milletine maall olmuştur.

Geri