Aslında ihbarcı subay yok

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Bu tespit Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya ait.

200179.jpg

Altaylı ihbarcı subar tarafından gönderildiği iddia edilen belgelerin aslından devletin elinde mevcut olduğunu iddia ediyor. İşte Altaylı'nın köşesine taşıdığı iddialar;

İHBARCI SUBAY DİYE BİRİSİ YOK
Ben size bir sır vereyim. Hepiniz, hepimiz, hatta belki siyaset kandırılıyor. Size söyleyeyim, ortada "ihbarcı bir subay" falan yok. Emin olun ki yok. Yani TSK eğer bir cadı avı başlattıysa ve meşhur "ihbarcı subayı" araştırıyorsa hiç boşuna yorulmasın. İhbarcı subay diye birisi yok.

YARATILAN ATMOSFER: VATANINI SEVEN DEMOKRAT BİR SUBAY
Yaratılan atmosfere göre, TSK içinde "vatanını seven ve demokrat" bir subay var. Bu subay, TSK'daki antidemokratik uygulamalara kızıp kızıp ikide bir ihbar mektubu yazıyor ve bu mektuplarına "müthiş" belgeler ekliyor. Ancak belgelere bakınca görüyorsunuz ki, bunlar uzun zaman içinde toplanmış, farklı birimlerden, farklı dönemlerden belgeler. Ben size söyleyeyim, bunları tek bir subay toplamış olamaz, hele hele bugün kafası bozulduğu için bunları postalayan bir subay hiç olamaz.

BELGELER ANLIK BİR KAFA BOZUKLUĞUNUN ESERİ DEĞİL
Çünkü belgeler anlık bir "kafa bozukluğunun" eseri değil, uzun dönemli, sistematik bir çalışmanın ürünü.
Belli ki, bu belgeler zaman içinde TSK'dan dışarı çıkarılıp toplanmış, biriktirilmiş ve dosyalanmış.
Bana sorarsanız, Ergenekon savcılarında bizim bu peyderpey gördüğümüz belgeler ta başından beri mevcut.

BİRİLERİ TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ YAPIYOR VE BUNLARI YAVAŞ YAVAŞ SIZDIRIYOR
Sadece savcılarda değil, devletin en üst kademelerinde de bu belgeler uzun zamandır var. Ama birileri toplum mühendisliği yapıyor ve bunları bize yavaş yavaş sızdırıyor, gündemde diri tutuyor. Ve bence bu çalışmalar 1 kişinin ürünü falan da değil. Bütün bunları toplayan, hazırlayan ve yazan geniş bir ekip var. "Kim bunlar" diyorsanız, emin olun bilmiyorum. Ama emin olun birileri de onları dinliyor ve belgeliyordur. Konjonktür değişince hep birlikte onu da öğreniriz.

kaynak

Çok mantıklı, her türlü hileyi düzenbazlığı yapıp sonra üste çıkıyorlar .

Gizli tanık saçmalığınıda unutmadık, gizli tanıkların (pkk lı teröristlerin) ifadeleriyle gazilerimiz suçlandıydı ya aynı onun gibi bir adilik var ,bu adiliğin kaynağıda bellidir....

Akp'nin Vatandaşa Karşı yapmış olduğu siyasi Oyunlar Orduya olan güveni Sarsmak tamamiyle Devleti eline geçirmek isteyen bölücüler akp Devleti bölüyor.Demedi demeyin.Uyanın Hayal ürünü kuran basınıda kınıyorum.İhbarcı subaymış Pehhhh.....

Çok mantıklı, her türlü hileyi düzenbazlığı yapıp sonra üste çıkıyorlar .

Gizli tanık saçmalığınıda unutmadık, gizli tanıkların (pkk lı teröristlerin) ifadeleriyle gazilerimiz suçlandıydı ya aynı onun gibi bir adilik var ,bu adiliğin kaynağıda bellidir....

bu arkadasın okudugunu anlamada bı sorunu var galıba..orda belgeler sahte demıyorkı ,uzun bı zamanda toplanmıs ama bı subay bunları gondermıs gıbı gosterılıyor dıyor..kendı kınını yazmak ıcın yorum yazıyor herhalde..bı ıyıce okuda ondan sonra yorum yaz.gercı ben senın saga sola saldırmadan bısey yazdıgını gormedım ama neyse...

bu arkadasın okudugunu anlamada bı sorunu var galıba..orda belgeler sahte demıyorkı ,uzun bı zamanda toplanmıs ama bı subay bunları gondermıs gıbı gosterılıyor dıyor..kendı kınını yazmak ıcın yorum yazıyor herhalde..bı ıyıce okuda ondan sonra yorum yaz.gercı ben senın saga sola saldırmadan bısey yazdıgını gormedım ama neyse...

Ben belgelerin sahte veya gerçek olduğuna dair bir yorum yaptımmıki efendi?

Bana anlamıyor diyeceğine kendine bak mesajımı anlama zaafiyeti gösteriyorsun ,birde utanmadan gelmiş bana çamur atıyorsun...

Konu olmayan bir subayın belge göndermesiyle alakalı değilmi? Olmayan bir subayın bir belge göndermesi ne anlama geliyor? Bu bir hile değilmi düzenbazlık değilmi ? Ben ne dedim pekii? düzenbazlık ,hile dedim sen bu yorumu belgeler içinmi yaptığımı sanıyorsun o kadarmı anladın ben konuya yorum yaptım ve konuda olmayan bir subay üzerinden bir takım belgeler çıktığı üzerinedir, bende bu duruma hile dedim düzenbazlık dedim ,senin için bu kadar açıkladım belki anlarsın umudum olmasada....

önce kendine bak, konuyu ve mesajları iyi oku anlamaya çalış ondan sonra millete çamur at...

Gerçek olabilir ancak bu durum 'planın' vehametini gözardı etmeye neden değil.

Hiç şaşırmadım Fatih Altaylı bak hele...
Sen kimsin devlete karşı insanları fişliyosun kardeşim artık ye-mi-yo-ruz....
Bitti o dönem inşaAllah sen istediğin kadar 2. ağızdan konuş...
Ben bu adamın kim olduğunu ne mal olduğunuda biliyorum inşaAllah....
Bu adamın ağzından çıkan çoğu kelimeler dikkat çekici devlete millete güvensizlik..
Bu adamı dinlemeyin isterseniz kanıtlarım inşaAllah ama sadece bi düşünün sizde kime çalıştığını fark edeceksiniz...
Selametle

Hiç şaşırmadım Fatih Altaylı bak hele...
Sen kimsin devlete karşı insanları fişliyosun kardeşim artık ye-mi-yo-ruz....
Bitti o dönem inşaAllah sen istediğin kadar 2. ağızdan konuş...
Ben bu adamın kim olduğunu ne mal olduğunuda biliyorum inşaAllah....
Bu adamın ağzından çıkan çoğu kelimeler dikkat çekici devlete millete güvensizlik..
Bu adamı dinlemeyin isterseniz kanıtlarım inşaAllah ama sadece bi düşünün sizde kime çalıştığını fark edeceksiniz...
Selametle

kime çaılştığının kim olduğunun bu konuyla bağlantısı ne?bu yazdıkları hakkında fikrin varsa beyan et...

yazılanlar son derece mantıklı...meydanlara koydukları speed - doom kameralarla 700 metreden milli piyangocunun tepsisinde sattığı biletlerin numaralarını polis merkezinden okumakla övünen emniyetimiz; defalarca gönderildiği söylenen postaları kimin gönderdiğini mi bulamıyo...peh peh pehhhh....

Ben inanıyorumki ! Emekli olan ve şu anda görev yapan üst düzey subayların bile belgeleri var ellerinde. Taki iktidara geldikleri günden itibaren.

ne farkederki. Bu artık iddiadan öte, vuku bulan hadiseye ilişkin belgeler doğruysa.

ister subay göndersin, ister devletin içinden , veya sanal kişilikler göndersin.

ister gülen göndermiş olsun ,isterse tuncay güney hiç farkaetmez.

gönderilen belge, bilgi,döküman ve anlatılan mevzuların gerçeklik payı varsa göndereni farketmez. elbette bulunması ve bilinmesi faydalı olacaktır.

gönderen, isterse kendi şahsi çıkarları için göndermiş olsun. sonuçta bu tüm ülkenin kaderini tümden değiştirebilecek bir konu.

bir gazetecinin işide gönderenini araştırmanın, sorgulamanın yanında olayı ve ayrıntılarını araştırıp milleti aydınlatmak olsa gerek..!

ne farkederki. Bu artık iddiadan öte, vuku bulan hadiseye ilişkin belgeler doğruysa.

ister subay göndersin, ister devletin içinden , veya sanal kişilikler göndersin.

ister gülen göndermiş olsun ,isterse tuncay güney hiç farkaetmez.

gönderilen belge, bilgi,döküman ve anlatılan mevzuların gerçeklik payı varsa göndereni farketmez. elbette bulunması ve bilinmesi faydalı olacaktır.

gönderen, isterse kendi şahsi çıkarları için göndermiş olsun. sonuçta bu tüm ülkenin kaderini tümden değiştirebilecek bir konu.

bir gazetecinin işide gönderenini araştırmanın, sorgulamanın yanında olayı ve ayrıntılarını araştırıp milleti aydınlatmak olsa gerek..!

madem ki farketmez neden böyle bir tarz benimsenmiş olabilir acaba...hiç kafanı yormayı denemez misin?bunun bir sebebi yok mudur sence....?padişahım çok yaşa zihniyetini çok iyi temsil ediyosun bence

Geri