Aslında Facebook değil Sexbookmuş

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Facebook'un kurucusu ve sahibi Mark Zuckerberg. Mark Zuckerberg'in hayatını ve Facebook'un nasıl kurulduğunu anlatan yeni bir kitapta 'Silikon Vadisi'nin genç dahisi için ilginç iddialarda bulunuldu.

Ben Mezrich'in yazdığı kitapta zuckerberg'in siteyi Harvard'daki gizli bir klübe üye olup "daha fazla kız tavlamak için" kurduğu iddia edildi. Ayrıca 24 yaşındaki Zuckerberg'in bugün kraliyet ailelerinin genç üyeleriyle lüks yatlarda gezdiği de ortaya çıktı.

Dünyanın en büyük internet sitelerinden biri haline gelen Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Harvard Üniversitesi'nde okuduğu yıllarda sitenin ilk versiyonunu gizli bir klübe üye olmak ve öğrenci kızları bu siteden bulup tavlamak için kurduğu ortaya çıktı.

Zuckerberg'in yakın çevresiyle konuşarak hakkında bir kitap yazan Ben Mezrich'e göre Mark yakın arkadaşlarına "Şu site çalışır hale geldiğinde bütün kızlar elimizin altında olacak. Üstelik popülerliğim de artacak" diyordu.

mark_zuckerberg_.jpg

237671_f496.jpg

20081114_mraem1cfwfd8p2rq2d7jmh3ush_preview.jpg

pricilla_chan.jpg

mark_zuckerberg_pembuat_facebook.jpg

mark_zuckerberg_in.jpg

mark_zuckerberg.jpg

zuckerberg.jpg

KaynaK

AsLında facebook genel amaç açısından neden bu kadar geç kuruLdu dişye sorası geLiyor insanın.
Bence facebook googleden hemen sonra açıLmaLıydı.
Bu facebook tarzı bir site yapmak miLyonLarca insanın akLına geLmedi mi ?
Facebook'un kurulma amacı facebook kuruLmadan önce kimsenin mi akLına geLmedi. ?

valla facebook un kurulma amaci ile ilgili bir ara birseyler okumustum orada da fbi in gizli bir projesi olarak ortaya ciktigindan bahsediliyordu. simdi herkesin bir sekilde bir aga baglantisi oldugu dusunulurse koaylikla birininin izini surebiliyorlar yada onun arkadaslarina kolaylıkla ulasabiliyorlar ve bu nedenle aslinda satilmak istenmedig ile ilgili yazilar yazilmisti..

ne facebookmuş harbiden =)

kuruluş amacından çok bizim nasıl kullandığımız önemli benim yıllardır görüşmediğim bazı nedenlerden dolayı görüşemediğim arkadaşlarımla facebook sayesinde görüşüyorum ve kaldığımız yerden devam eden dostluklarım var

Yaaa Varya Arrkadaşlar Adam Siteyi kurdu bakdı Tutdu Site İnan gelişmelere O bile Şaşşırmıştır Ama Şans Birazda be bence Bu İşler..

şerefsizim benim aklıma gelmişti =)

Geri